Forretningsorienteret M365-systemkonsulent med speciale i SharePoint - Hillerød Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kunne du tænke dig at blive en del af en multiforsyningsvirksomhed i vækst? Vil du bidrage med dine talenter inden for Microsoft 365 og især Sharepoint? Kan du sætte retning og være en drivkraft i IT-projekter? – Og er dokumentation og vejledninger en naturlig del af din arbejdsproces? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Da vi er blevet markant flere medarbejdere og samtidig er i en digitaliseringsproces, har vi brug for dig, som har lyst til at bidrage til gode IT-løsninger. Du bliver en del af et mindre IT-team, der samarbejder tæt og arbejder på at skabe effektive løsninger for virksomheden.

Vi arbejder med Microsofts økosystem, især fokuseret på SharePoint, hvor WorkPoint-software ligger som integreret komponent til bl.a. at forbedre og håndtere specifikke forretningsprocesser og dokumenthåndtering.

Vi har et ønske om at udnytte funktionerne fra Microsoft, såsom Power BI og Flows, og få dem til at blive en naturlig del af vores arbejdsrutiner.

Du skal - sammen med vores øvrige IT-team – have et godt overblik og være med til at sætte retningen for, hvordan vi bruger IT her hos Hillerød Forsyning. Samtidig vil du have ansvaret for at støtte vores administrative brugere i alt, hvad der har med SharePoint og Teams at gøre.

Du vil have kontakt til IT-relaterede samarbejdspartnere og sikre et godt samarbejde og forventningsafstemning mellem Hillerød Forsyning og samarbejdspartnerne.

IT-sikkerhed har høj prioritet hos Hillerød Forsyning, og derfor vil du også i visse tilfælde blive involveret i forskellige sikkerhedsaspekter, herunder udvikling af IT-beredskabsplaner og gennemførelse af sikkerhedsanalyser. Dette vil du gøre i samarbejde med vores IT-team. Samtidig er vores arbejde en del af den brede digitaliseringsproces, og du vil spille en rolle i at integrere relevante IT-sikkerhedsaspekter i overensstemmelse med NIS2-standarderne.

Om dig
Vi forventer, at du har kendskab til Microsofts økosystem, specielt SharePoint, og det er et plus, hvis du også kan udvikle i SharePoint. Derudover har du erfaring med Power Apps/Flows, Power BI og Teams. Kender du til WorkPoint er det et plus, men ikke et krav, bare du generelt er god til at sætte dig ind i nye områder.

Du er udadvendt og imødekommende, og du trives i et samarbejdsorienteret miljø, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret. Din positive energi gør, at du gerne varetager en funktion, hvor du skal dele ud af din viden, og du formår at gøre komplekse og tekniske budskaber nemt forståeligt.

Derudover ser vi gerne, at du:

• Er god til at finde løsninger

• Er kvalitetsbevidst, effektiv og serviceminded

• Har særdeles gode samarbejdsevner og er dygtig til at skabe gode relationer

• Sætter pris på og bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø

Vi tilbyder
En spændende stilling i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling.    

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause. Ansættelse er efter gældende overenskomst, lønpakke efter kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning. 

Vi har desuden en aktiv personaleforening, frokostordning, massageordning samt sundhedsforsikring.   

Interesseret?
Ansøg online eller kontakt vores rekrutteringspartner fra Avenida, hvis du ønsker at høre nærmere.

Rekrutteringsansvarlig: Mashiah Moltrup-Ryom
Mail: [email protected]

Alle henvendelser behandles fortroligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Hillerød Forsyning
Hillerød Forsyning er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere. Vi sørger for, at borgerne i Hillerød har rent vand i hanen, varme i rørene, og at der bliver håndteret spildevand og sorteret og afhentet affald. Vi arbejder med at udvikle bæredygtige løsninger til fordel for miljø, klima og fremtidige generationer.  

Vi har i Hillerød Forsyning fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder i virksomheden føler dig som en del af et stærkt team, hvor vi sparrer og samarbejder om det faglige, men hvor der også er god plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hfors.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hillerød
  • Mandag den 25. december 2023

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Kongens Lyngby

    Vi er i gang med en større modernisering af FDMs IT-infrastruktur og vi skal have alle FDMs medarbejdere med bedst muligt. Derfor udvider vi vores IT-support med to elever, som skal være med til at..
    • IT-supporter
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • It-supporter i Klampenborg

    Service Technician, Laboratory/ 1866 The CompanyThe company is a global leading solution provider in laboratory technology. They serve a wide range of indus..
    • IT-supporter
    • Klampenborg
    Få mere info
  • It-supporter i Farum

    Do you want to be part of taking customer success to the next level? Do you have a sharp, technical mind-set? And would you like to excel in supporting our customers all around the world? Does .
    • IT-supporter
    • Farum
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gentofte

    Ørsted ønsker at alle medarbejdere har samme muligheder for at gøre en forskel uanset alder, nationalitet, funktionsnedsættelse, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi har stort fokus på..
    • IT-supporter
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1