Service- og supportmedarbejder til IT-virksomhed i vækst!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Vil du være en del af en IT-virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Og er du typen, der bringer god energi med på kontoret og brænder for at give Danmarks bedste service til Danmarks bedste kunder? Så er du måske vores nye medlem af Support teamet hos OnlinePOS!

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. 

Om jobbet

Vores kunder kontakter os, når de har brug for en hjælpende hånd til at servicere deres kunder bedst muligt. Du er den vigtige redning, der sikrer en fejlfri drift af vores løsninger – HVER dag! 
Giver det dig glæde at vide, du har gjort en forskel for andre, så skal du helt sikkert overveje at blive en del af OnlinePOS som IT Support- og kundeservicemedarbejder.  

Som IT Support- og kundeservicemedarbejder arbejder du med at supportere vores kunder i brugen af vores produkter – software og hardware. Du skal ikke lade dig skræmme af ordet IT Support, for vi skal nok sørge for, du bliver klædt på til opgaven. Det, vi ikke kan lære dig, er at have et naturligt og udpræget servicegen. For os er det allervigtigste, at du vil gå den ekstra mil for vores kunder. At du er rolig og har stor tålmodighed, og at du formår at forsikre kunden om, at vi vil hjælpe dem igennem en hvilken som helst udfordring. Hos OnlinePOS lader vi ingen i stikken, og i supporten er vores fineste opgave at følge henvendelserne til dørs.   

Dine arbejds- og ansvarsområder

I Support teamet hos OnlinePOS er der ikke to arbejdsdage, der er ens. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, der alle skal have den bedste oplevelse, når de henvender sig til os, så du skal kunne lide at tale i telefon og du vil tale med både kunder og forskellige samarbejdspartnere. Og så går det stærkt og der sker mange nye ting, så det skal du også trives med.  

 Din arbejdsdag kommer primært til at bestå af at: 

Yde teknisk support via telefon 

Håndtere skriftlige henvendelser 

Følge op på egne kundesager 

Du skal være opmærksom på, at vi har døgnsupport, og det betyder, at vores kunder skal kunne komme i kontakt med os døgnet rundt – alle dage hele året. Det er meget vigtigt for os at være tilgængelige, når vores kunder har brug for os. Du vil derfor indgå i et vagtrul, hvor vagterne om aftenen, om natten, i weekenden og på helligdage går på skift i teamet (du skal som udgangspunkt regne med en aftenvagt og nattevagt om ugen).  

Hvem er du?

Vi leder efter en person, der brænder for at gøre en forskel, der slet ikke kan lade være at gå den ekstra mil for andre og som har kundeservice i sit DNA. Du skal kunne betjene vores kunder primært på dansk og enkelte kunder på engelsk.  

Du har måske allerede erfaring med at supportere og servicere kunder, men det er ikke afgørende – det vigtigste er, at du er god til at lære nyt, at du forstår at sætte dig kundens sted og sætter en ære i at hjælpe kunderne og følge sagerne helt til dørs.  

Vi tilbyder dig:

Du træder ind i en ung, dynamisk virksomhed med 65 engagerede kollegaer, hvoraf 55 er placeret i Randers, 8 i København og 2 i Norge. Vi har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tæt sammen, så vi hele tiden bliver bedre. 

Derudover tilbyder vi:

Et fællesskab udover det sædvanlige, hvor det sociale er i højsædet. Det vil du opdage allerede på din første dag, hvor vi står klar med en varm velkomst 

En plads i et travlt team på 10 superseje og dygtige supportkolleger, hvor vi også husker at have det sjovt  

En arbejdsplads med højt til loftet og hvor vi hjælper hinanden  

Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning samt sundhedssikring 

Arbejdsstedet vil være enten i Randers på hovedkontoret eller på vores kontor i København K. Oplæring vil primært finde sted i Randers. Skriv gerne i din ansøgning, hvor du helst vil arbejde fra. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og til at møde dig! 

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker annoncen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at sende din ansøgning! Opstart snarest muligt.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.OnlinePOS.dk. For yderligere information om stillingen kan du kontakte Team Manager for Supporten, Tanja Vesterskov på tlf.nr. 9340-6064 eller på mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Randers NV
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus C

    IntroduktionBrænder du for at arbejde med IT-service og-support? Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Og kan du berolige den mest frustrerede kollega, når computeren ikke gør, som .
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Østjylland

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • IT-supporter
    • Østjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Århus C

    Har du lyst til at blive elev hos [xxxxx]? Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye elev. Vi søger en elev indenfor området IT-s..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0