Erfaren IT-Specialist/udekørende tekniker til drift og vedligeholdelse af Forsvarets netværk på kaserne og flådestati...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med til at sikre, udvikle og optimere Forsvarets fysiske enheder, netværksudstyr og softwareløsninger på vores fysiske lokationer på Sjælland? Så kom med ombord i vores tekniske verden, hvor vores mission er at sikre fred og sikkerhed i Danmark.

Om os

Vores sektion er underlagt afdelingen IT Operations, Cyberdivisionen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi har til formål at levere og drifte IT understøttelse af Forsvarets myndigheder, styrelser, hovedkvarterer og stabe både i fred, krise og konflikt. IT Operations består af flere sektioner, som alle beskæftiger sig med forskellige opgaver, eksempelvis: Klassificeret udstyr, teknisk support, bruger – og kundevendt udstyr.

Vi er et team på 12 medarbejdere, som sidder i henholdsvis Karup, Skrydstrup, Aalborg og Hvidovre. I Hvidovre har vi 4 kørende teknikere, der supporterer og laver teknisk vedligeholdelse på mange af Forsvarets forskellige netværk.

Vores sektion består af både civile og militære kollegaer, med fokus på faglig sparring, de nyeste teknologier og et professionelt miljø. Vores dagligdag er varierende og udfordrende med en stor kontakt og berøringsflade på tværs af land og by.

Vi har en uformel omgangstone hvor der sættes pris på åbenhed, initiativ og ansvarlighed. Vi tilbyder gode muligheder for udviklings- og uddannelsesmuligheder.

Om stillingen

Som vores nye kollega, vil du får en anderledes og alsidig arbejdsdag, hvor du som kørende tekniker vil skulle installere, supportere, fejlsøge samt fejlrette netværk rundt på Forsvarets fysiske lokationer på Sjælland. Der vil afveksles mellem dage, hvor arbejdet udføres på kontoret i Hvidovre og andre dage, hvor du som kørende tekniker vil skulle installere netværk på et skib i Korsør, på et køretøj i Slagelse eller på en Forsvarets kaserner.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:
• Konfigurere og installere udstyr på de eksisterende netværk
• Fejlsøge og udskifte eksisterende udstyr på de eksisterende netværk
• Udarbejde vedligeholdelsesdokumentationen på eksisterende netværk
• Brugersupport og tværgående kollegastøtte

Du vil primært arbejde sammen med sektionens andre teknikere og efter behov vil du skulle være med til, at rådgive Forsvarets brugere og myndigheder på det netværksmæssige område, herunder deltage i diverse projekter og møder.

Vi tilbyder dig en meget selvstændig og alsidig arbejdsdag.
Foruden en masse spændende og udviklende opgaver, kan du forvente at få en 37 timers arbejdsuge med betalt frokostpause i en virksomhed, hvor vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt.

Fast tjenestested vil være Helseholmen i Hvidovre (Avedøre Holme).

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet IT-supporter eller Datatekniker, eller har erhvervserfaring med netværksdrift. Har du erfaring eller kendskab med Cisco udstyr vil det være en fordel.

Endvidere er det et krav, at du har kørekort kategori B.

Som person kan du arbejde selvstændigt og udvise fleksibilitet. Du er udadvendt og serviceminded.
Du har en professionel tilgang til arbejdet, og tager ansvar for egne opgaver og følger dem til dørs. Arbejdsopgaverne løses i nær tilknytning til sektionens og afdelingens øvrige medarbejdere, hvorfor godt samarbejde og vidensdeling er en forudsætning.

Du er en vigtig samarbejdspartner og du formår at bygge bro mellem forretning, medarbejdere og teknik og kan arbejde tværfagligt med alle lag i organisationen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingens indhold kan du ringe til sektionschef Claus Ravn Stephansen 7281 4471.

Har du generelle spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 16. maj 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.
Ansættelse er pr. den 1. juli 2023, eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.

FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern.

Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    JobbetJobbetTil Global Connect søger vi to fuldtids tekniske IT-supportere til 1.level support i København.Du vil indgå som en del af virksomhedens support team og dermed håndtere og koordinere all..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people and planet. You can only achieve that by having..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Er du klar til at være en del af holdet bag danskernes foretrukne pengeinstitut? Brænder du for at hjælpe kollegaer og samtidig lære nyt? Så er du måske den IT-profil, vi søger til vores IT-område .
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6