It-supporter med stort servicegen søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

It-supporter med stort servicegen søges


Vil du udfordres fagligt? I e-service yder vi brugersupport for ca. 100 kolleger og en række eksterne konsulenter. Har du et højt it-servicegen, og motiveres du af at løse problemer og gøre dine kolleger glade? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af e-service, som har ansvaret for driften af e-nettets interne it, kundesupport og service, facility management og driften af e-nettets mange interne administrative og praktiske opgaver. Vi er et stærkt team på ni engagerede kolleger med hver vores faglighed – men med den fællesnævner, at vi sammen sørger for, at der er styr på både de interne og eksterne linjer, så vores kolleger og kunder kan udføre deres arbejde. Vores vigtigste redskab er teamspirit og samarbejde - og vi ved, at vi lykkes, når vi hjælper hinanden.

Hvad laver en it-supporter i e-nettet?

I e-service løser vi udfordringerne med et smil på læben og gør vores bedste for, at it kører gnidningsfrit. Overskriften for din arbejdsdag vil være it-support, og helt konkret skal du være med til at løse følgende opgaver i teamet:

  • Supportere brugerne og deres it-platform (bærbare computere med Windows og Office 365)
  • Løse diverse it-relaterede opgaver i vores ITSM-system
  • Supportere AV-udstyret i mødelokalerne
  • Indkøbe og supportere telefoner og abonnementer
  • Lave brugerstyring i AD´et og andre administrative systemer
  • Konfigurere og opsætte it-udstyr
  • Udføre kontroller og sikre overholdelse af sikkerheds- og compliancekrav

Hvad forventer vi af dig?

Vi forestiller os, at du er uddannet it-supporter og kan lide at arbejde med it ligesom os. Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst, grundig, kan sætte dig i brugernes sted og tænker i løsninger for dine kolleger, for så bliver vi sammen en succes. I teamet har vi stor lyst til at lykkes. Vi håber, du kommer med samme positive indstilling og har let til smil.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Du kommer primært til at arbejde i vores lyse lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejde og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, fordi det er med til at understøtte trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor har du gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

For at sikre en fair rekrutteringsproces skal du ikke inkludere et billede af dig selv eller oplyse din fødselsdato, når du ansøger.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København K
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Har du flair for telefonsupport? Vil du medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af vores a-kasse, hvor medlemmet er i fokus på udvikling af vores service og kvalitet? Så er du måske vores nye..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0