IT-supporter – vil du tæt på forretningen og er du klar til faglig udvikling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

”Vi sparrer gerne med hinanden på kontoret og skaber rum for, at du kan tage nye initiativer. Vi har opgaver, som afsluttes på en time, og opgaver der er projektorienterede og strækker sig over længere tid”. Sådan fortæller din teamkoordinator om arbejdet i teamet Support og Systemforvaltning. Du får variation i opgaverne og kommer tæt på forretningen, når du supporterer Skatteankestyrelsens 5 lokationer og kommunikerer på tværs af både kontorer og koncernen.

Små og store opgaver i tæt kontakt med dine kolleger
På Skatteankestyrelsens digitaliseringskontor arbejder vi med alt fra it-projekter til it-drift. Vi har vidt forskellige baggrunde, men interessen for it og digitalisering har vi til fælles. Vi er 17 kolleger på kontoret, som er delt op i tre teams. Du får en plads i teamet Support og Systemforvaltning, hvor vi er 6 kolleger – 7 med dig om bord. Vi arbejder tæt sammen på tværs af både teamet, kontoret og organisationen.

Som IT-supporter bliver du en nøglespiller, fordi du supporterer hele forretningen: vores lokationer i Aalborg, Silkeborg, Odense og to adresser i København. Du får dermed en bred kontaktflade, når du kommunikerer med dine kolleger, ledelsen, andre styrelser og samarbejdspartnere. Du tager dig af store og små opgaver og hjælper fx, når en IPad ikke virker, der skal justeres på klageportalen eller når du ser på opgradering af it-systemer. Du griber opgaverne, strukturerer dem og kommer gerne med forslag til optimering. Du får mulighed for at tænke opgaverne ind i en kompleks organisatorisk sammenhæng.

Vi tager godt imod dig og tilrettelægger et grundigt onboardingprogram til dig. Vi sparrer løbende på kontoret om opgaverne og giver plads til, at du kan udvikle dig fagligt alt efter dine interesseområder. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning. Du indgår ikke i en vagtplan.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • deltage i implementering og optimering af standard IT-processer
  • løbende forbedre vores servicekvalitet, processer og værktøjer og deltage i it-udviklingsprojekter
  • følge op og rapportere på driftsrelaterede servicemål
  • deltage i leverandørmøder og ved indkøb af systemer samt varetage den efterfølgende kontrakt- og leverandørstyring
  • gennemføre IT-bestillinger og indgå i koordinering af planer for tekniske idriftsættelser.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en IT-supportuddannelse eller anden IT-uddannelse og erfaring med IT-drift, ITSM, (ITIL-)processer og support af IT-systemer og har lyst til at sætte dig ind i komplekse IT-faglige og forretningsmæssige problemstillinger.
  • kan skabe overblik og omstille dig til opgaverne og strukturere og prioritere dem, så de bliver leveret til tiden i en god kvalitet.
  • kender værdien af det gode samarbejde på alle niveauer i en organisation og med leverandører og kan gennemskue IT-orienterede problemstillinger og formidle dem videre, så andre forstår det.
  • arbejder selvstændigt, men gerne vil være en del af et team og bidrage til kontorets fællesskab og gode stemning.

Din nye teamkoordinator Niels Melin Poulsen glæder sig til at møde dig
”I Digitalisering bliver du mødt af positive og hjælpsomme kolleger. Vi har en afslappet, uformel omgangsform, hvor der er plads til en sjov bemærkning. Vi sparrer gerne med hinanden på kontoret og skaber rum for, at du kan tage nye initiativer. Vi har opgaver, som afsluttes på en time, og opgaver der er projektorienterede og strækker sig over længere tid. Du får kontakt med alle dele af Skatteankestyrelsen og ofte også eksterne leverandører. En dag på vores kontor er altså kendetegnet ved tempo, afvekslende opgaver, faglige udfordringer – og smil”, siger teamkoordinator Niels Melin Poulsen.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 9. november 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Therese Hjelm Andersen på telefon 3376 0217. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Niels Melin Poulsen på telefonnummer 3376 2614.

Vi læser ansøgninger løbende og afholder som udgangspunkt 1. samtaler 13. november 2023 og 2. samtaler 20. november 2023. Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato er 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i København ved Vesterport Station. Dit arbejdssted er som udgangspunkt Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København V
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Vil du arbejde med både first-, second- og third-level support for vores kunder spredt ud over alt fra butiks- til transportbranchen? Uanset om en kunde har glemt sin kode, eller hele systemet..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København

    JobbetJobbetTil Global Connect søger vi to fuldtids tekniske IT-supportere til 1.level support i København.Du vil indgå som en del af virksomhedens support team og dermed håndtere og koordinere all..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0