Miljøministeriet søger generalister/jurister med interesse for beskyttelse af sundhed og miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du bruge din generalistfaglige eller juridiske værktøjskasse til at arbejde med grøn omstilling og derigennem sikre rent drikkevand og et sundt miljø? Så har vi et job for dig i kontoret for Rent drikkevand og sikker kemi i Miljøministeriets departement.

Hvad kommer du til at arbejde med?
Som medarbejder i Rent drikkevand og sikker kemi vil dit arbejde bestå af ministerbetjening, udarbejdelse af analyser, bekendtgørelser, lovgivning og politiske oplæg. Det er arbejdsopgaver, der giver dig gode muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for statsadministrationen. I kontoret vil du som udgangspunkt arbejde i det team, der beskæftiger sig med drikkevand.

Du får et interessant og udviklende arbejde, hvor du i samarbejde med gode kolleger skal bruge dine kompetencer til at sikre rent drikkevand og et sundt og sikkert miljø.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du vil være med til at gøre en forskel på det grønne område, og at du har mod på at bringe dine kompetencer i spil i samarbejde med andre fagligheder. Dine kolleger vil lære dig op i de faglige problemstillinger inden for området, men de har brug for din politiske eller juridiske indsigt.

Du har en juridisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har lyst til at arbejde med et udfordrende og teknisk fagområde. Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Motiveres af at finde løsninger på komplekse eller svære problemstillinger – også hvis det går stærkt.
  • Har interesse og flair for den politiske kontekst.
  • Har en løsningsorienteret, engageret indstilling og god dømmekraft.
  • Har gode samarbejdsevner og gerne erfaring med projektledelse.
  • Trives med at arbejde i et tværfagligt miljø med udfordrende opgaver.
  • Kan kommunikere tekniske/faglige budskaber i skrift og tale på en forståelig måde.
  • Er god til at arbejde struktureret og prioritere i dine sager.
  • Er en god kollega.

Dine konkrete opgaver vil blive tilrettelagt efter behov og dine kompetencer, og du vil få ansvar for mere end et opgaveområde.

Hvem er vi?
Kontoret for Rent drikkevand og sikker kemi har ansvaret for politikudvikling og ministerbetjening på drikkevand- og kemikalieområdet nationalt, i EU og globalt. Dette omfatter bl.a. lovgivningen om sprøjtemidler (mod f.eks. ukrudt) og biocider (f.eks. håndsprit og rottemidler), forbrugerprodukter og industrikemikalier samt regulering af drikkevand, alt sammen med henblik på at sikre et sundt miljø. Hos os kommer du ikke til at kede dig: Vores område har politisk bevågenhed, stor samfundsmæssig betydning og er kendetegnet ved at påvirke danskernes hverdag.

Vores kontor består af engagerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. I kontoret vil du både finde et fagligt fællesskab med andre generalister og jurister, ligesom du vil få kolleger med naturfaglige og samfundsvidenskabelige baggrunde, og dermed også indgå i et tværfagligt miljø. Fælles i kontoret er, at vi hjælper hinanden og lægger vægt på en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid og aflønningsker som fuldmægtig i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Der vil være mulighed for en vis fleksibilitet i planlægningen af arbejdsudførslen, alt efter hvad opgaverne tillader.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, der har adresse på Frederiksholms Kanal 26, 1216 København K.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lea Frimann Hansen på tlf.
25 65 02 42 eller teamleder Kerry Knudten-Erkelenz på tlf. 20 21 31 16.

Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingerne online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer senest torsdag den 9. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København

    Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting corporate strategic initiative related to data insights.Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting c..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0