eCommerce Trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Lystrup

2 årigt trainee-forløb hos Danmarks førende eCommerceDenne stilling er til dig der ønsker, at skyde genvej i din karriere og komme et skridt foran alle de andre. Du får en plads på holdet hos Firtal (en del af Matas Group), hvor vi i samarbejde med dig, sørger for at du bliver klædt på til at blive en af de bedste inden for eCommerce og Online Marketing.

Kan du svare “Ja” til følgende?
  • Ønsker du en karriere i eCommerce / Online Marketing, hvor du fra start får bygget det helt rette fundament for fremtiden?

  • Vil du gerne være en del af et ungt og uformelt miljø, hvor learning-by-doing og en stejl læringskurve er en selvfølge?

  • Har du en ambition om at bidrage fra dag ét og få muligheden for, at blive en nøglespiller på teamet hos Danmarks førende inden for eCommerce?

  • Du synes det lyder fedt med en hverdag, hvor hårdt arbejde og udvikling bliver kombineret fleksibilitet og det at have det virkelig sjovt sammen?

  • Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine mål og du har en analytisk tilgang til dine opgaver?




“Jeg startede i Firtal som praktikant i 2018, blev efterfølgende trainee og har de seneste år haft forskellige roller som eCommerce Manager. Det vidner om, at hvis man er nysgerrig, byder sig til og gerne vil udvikle sig fagligt såvel som personligt, så har Firtal rammerne til det.”

- Udtalelse fra Jonas Primdahl, eCommerce Manager



Dine primære opgaver
  • Email Marketing: Vi sender nyhedsbreve ud til mere end 350.000 mennesker på vores webshops, og du får ansvaret for at vi altid sender relevant indhold, og at budskabet altid er skarpt. Derudover bliver opsætning, analysering og optimering af vores email marketing strategi (marketing automation) også en vigtig del af arbejdet.

  • Kampagner: Vores kunder skal have Danmarks bedste og mest relevante kampagner, og det spiller du en vigtig del i. Du skal sørge for at kampagneaktivering er best-in-class, og at vi altid er forud med kampagne- og marketingønsker. Kampagner er vitalt for vores fortsatte vækst samt sikre en stærk og sund bundlinje.

  • Content Marketing: Sæt dit præg på vores helseunivers ved at kreere spændende og relevant indhold om de seneste trends og aktuelle emner til vores helsemagasin. Din opgave bliver fx at sørge for at vores kunder får serveret alt den information, de har brug for gennem gode beskrivelser, guides og blogindlæg.


Herudover får du også indsigt i følgende
  • Online Marketing fra A-Z: SEO, GoogleAds, SoMe og Affiliate - men vigtigst af alt hvordan sammenspillet og synergierne fungerer

  • Forretningsforståelse: Hvordan de rette tilvalg og fravalg træffes - og forståelse for hvordan alle led i virksomheden bidrager

  • Dataanalyse: Sikre det rette grundlag, så beslutninger altid træffes med de bedste forudsætninger for succes

  • Købmandsskab: Hvad er en god business case og hvordan sikrer man profitabel vækst


Hvad forventer vi af dig?Vi gør alt vi kan for at skabe de rette rammer, så du kan udvikle dig personligt og fagligt; derfor forventer vi, at du byder ind med et stort engagement - vi har store ambitioner på dine vegne, men for at vi lykkes med at indfri dem, så kræver det at du er indstillet på at give den gas fra første dag! Du skal være nysgerrig og ikke være bange for at stille spørgsmålstegn ved hvordan ting bliver gjort. Du skal turde kaste dig ud i nye ting - og så lover vi at ansvaret helt naturligt følger med.

Vi forventer ikke at du har et stort kendskab til eCommerce / Online Marketing på forhånd. Så længe du har lysten til at blive bedre, så skal vi nok i fællesskab lykkes med at gøre dig til en af de bedste!



“Da jeg i 2020 startede som Digital Handelselev hos Firtal, fandt jeg hurtigt ud af, hvor meget jeg kunne udvikle mig, og hvor vidtomfavnende mine kompetencer inden for eCommerce kunne blive som ansat hos Firtal. Jeg sidder i dag som eCommerce Assistant, hvor jeg har ansvaret for en del af de områder inden for eCommerce, som jeg i løbet af min elevtid fik stor interesse for.”

- Udtalelse fra Ida Trasbjerg Christoffersen, eCommerce Assistant



Hvordan fungerer et traineeforløb?Det er et 2 årigt forløb hvor du bliver en del af vores interne uddannelsesforløb. Vi har udviklet en fast struktur som gennem årene har uddannet nogle af de dygtigste unge talenter (70% er den dag i dag stadig ansat hos os).

Vi har en klar plan for dig, men ønsker ligeledes at tage hensyn til dine kvaliteter. Derfor skræddersyr vi sammen med dig dine læringsmål for forløbet.

Grunden til, at vi satser benhårdt på et skræddersyet uddannelsesforløb for dig som trainee er, at vi føler et stort medansvar, når det kommer til at udvikle morgendagens stjerner i eCommerce. Hvis vi som virksomhed - og som nation - skal være konkurrencedygtige mod store udenlandske kræfter i fremtiden, så skal vi sikre en stor pulje af kompetence, som kan være med til at udvikle branchen og danske virksomheder.

Vi lægger som sagt en konkret og skræddersyet plan for dig, som skal sikre udvikling gennem hele forløbet. For at sikre, at vi er på rette spor hele tiden, så vil vi løbende holde 1-1 samtaler, der samler op på forløbet hidtil og stikke en retning indtil næste samtale. Det er en sikkerhed for at din udvikling kommer i fokus.

Vi ønsker at give dig nogle helt håndgribelige færdigheder indenfor online marketing, som du efter forløbet med god samvittighed kan skrive på dit CV - færdigheder som får dig til at skille dig ud fra mængden.

Det praktiske

  • 37 timer ugentligt

  • Løn år 1 er 13.000 kr. som år 2 stiger til 15.500 kr. Herunder 10% firmabetalt pension + 7% fritvalgslønkonto. Samlet lønpakke pr. måned i år 1 udgør derfor i alt 15.210 kr. og i år 2 18.135 kr.

  • HK overenskomst (sundhedsordning, feriefridage mm.)

  • Personalerabatter på egne webshops, op til 70%, og i Matas-butikkerne.

  • Frokostordning hvor vores private kok, tidligere ansat på d'Angleterre, laver varmt måltid og lækker salatbar hver dag (400 kr. om måneden)

  • Sociale arrangementer i form af fredagsbarer, hyggelige events, work nights, sommerfest og julefrokost.



Hvad er Firtal?Firtal er en vækstorienteret 360 graders e-Commerce forretning. Vores mission er at skabe bæredygtige virksomheder, der muliggør læring for vores medarbejdere. Det gør vi ved at bygge en multi-brand ecommerce platform, der driver +12 webshops med en omsætning tæt på den halve milliard - herunder bl.a. Helsebixen.dk, Jala-Helsekost.dk, Made4men.dk og Well.dk

Firtal er én stor familie, der har eksisteret siden 2007. I 2018 blev vi en sammenbragt én af slagsen, da vi blev en del af Matas koncernen.

Firtal udgøres af et ungt, sjovt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup, nær Aarhus. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive minimum 1 % bedre til det vi gør - hver dag!

Vi er stolte af vores værdier; Modig - Ambitiøst fællesskab - Digitalt købmandskab. Værdierne danner grundlag for måden, hvorpå vi driver vores forretning. Lysten til at sætte nye standarder, uanset om de er personlige, sociale eller faglige, er drivkraften i vores organisation. Det betyder, at vi har mod til at være anderledes, stræber efter at hjælpe hinanden og drives af at give vores kunder den bedste købsoplevelse - alt imens vi har det sjovt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Lystrup
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus C

    IntroduktionBrænder du for at arbejde med IT-service og-support? Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Og kan du berolige den mest frustrerede kollega, når computeren ikke gør, som .
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus C

    Senior IT Specialist – Enhancing company development efficiencyAre you passionate about driving efficiency and enhancing the developer experience through continuous improvement..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0