Vi søger en IT orienteret studentermedhjælper til operativ fokuseret afdeling i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Skagen

Har du flair for IT og har du lyst og evner til at give en teknisk hjælpende hånd i vores Meteorologiske og Oceanografiske sektion?

Så har du chancen for at blive vores nye studentermedhjælper!

Om os

Joint GEOMETOC Support Centre er en del af Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen. Vi udvikler og implementerer ”dual-use” produkter til operativt brug for Forsvaret, især for Søværnet. Det vil sige oceanografisk, hydrografisk og meteorologisk støtte i form af data, rådgivning og værktøjer til brug for Forsvarets enheder i forbindelse med operationer og øvelser, nationalt såvel som internationalt. Dual-use gør, at de militære produkter ofte kan anvendes til civile formål. Vi anvender og arbejder i størst muligt omfang med open source og open data.

Vi indsamler, validerer, modellerer, lagrer, udvikler og formidler data og produkter til brug for Forsvarets øvelser og operationer både nationalt og internationalt. Data hentes fra en række kilder, blandt andet fra andre myndigheder, samt fra satellitter og in-situ målinger. Produkter og services udvikles og formidles ved brug af flere medier, herunder webservices og kortmateriale. Pt dækker vores modeller Nordsøen, Østersøen samt de danske farvande.
Desuden har vi netop idriftsat en fjordmodel på den grønlandske vestkyst.

Til at dække behovene hvor vi ikke har egne modeller, henter, behandler og validerer vi modelresultat fra eksterne samarbejdspartnere. Vi driver en række målestationer i danske farvande, hvor det er planen at udvide vores netværk med flere stationer og måle flere parametre. Udover det, henter vi observationer fra andre nationer, internationale fora, samt fra Søværnets og NATO-partners skibe.

Til formidling har vi services og applikationer til både klassificerede og uklassificerede systemer. Disse applikationer, f.eks. WMS, API, Briefingsystem er generelt baseret på civile standarder og open-source, men udviklet ved GEOMETOC. Vi har et stort ønske om også at kunne få præsenteret produkter i en mobil applikation (Android samt iOS), og det er her du kommer ind i billedet.

Om stillingen

Da GEOMETOC er et lille team, arbejder alle medarbejdere ofte med flere forskellige opgaver på tværs i afdelingen. Som vores nye studentermedhjælper, vil dine opgaver være varierende.

Du vil skulle hjælpe med driftsopgaver på vores systemer, og du vil skulle drive opsætning af en mobil applikation til at øge vores udstilling af produkter.

Af arbejdsopgaver, kan der nævnes:
• Udarbejdelse af mobil applikation.
• Vedligehold og support af mobil applikation.
• Bidrage til indsamling og strukturering af data.
• Almindelige driftsopgaver.
• Support af både brugere og redaktører.
• Udarbejdelse og opdatering af sider og guides.

Arbejdstiden vil ca. være 15 timer om ugen.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført et par år af din uddannelse, at du er fagligt stærk og at du har både ambitioner og drive til at arbejde vedholdende og selvstændigt.

Vi ser gerne at:
• Brænder for digital kommunikation og IT.
• Er åben overfor at lære nyt og sætte dig ind i processer og systemer.
• Arbejder struktureret, og har en løsningorienteret og serviceminded tilgang.
• Gerne kendskab til Linux/UNIX-baserede systemer, herunder specielt klynger.
• Kendskab til et eller flere scripting-sprog, især Python vil være en fordel.
• Kendskab til programmering i Fortran, Python og/eller C.
• Udvikling af web applikationer, med kendskab til JavaScript, Leaflet, Yarn, Webpack og lignende.

Som person er du analytisk, åben, nysgerrig og ambitiøs. Du er hurtig til at forstå brugernes behov og god til at sætte dig ind i nye områder og ukendte teknologier.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset til 31.12.2023, med eventuel mulighed for forlængelse.

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 132,24 – 138,73 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,30 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt. Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen ligger i gennemsnit på 15 timer om ugen. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer også, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Hvilshøj på tlf. 5127 0933.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Betina Koch-Søfeldt på tlf. 7281 9128.

Ansøgningsfristen er 6. august 2023 og startdato er hurtigst muligt.

Vi vil bede dig sende dit CV, motiveret ansøgning, indskrivningsbevis og karakterudskrift via nedenstående link.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkring samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Skagen
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Hirtshals

    Er du udadvendt og serviceorienteret? Kan du yde hurtig og effektiv IT-support til dine kolleger og samtidig bevare roen i en hektisk hverdag? Fristes du af at arbejde med en bred palette af teknik..
    • IT-supporter
    • Hirtshals
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Nordjylland

    Har du allerede styr på IT-support håndværket, og har du lyst og interesse for at arbejde med udvikling af både interne, såvel som tværfaglige processer, så er du godt på vej til at blive vores nye..
    • IT-supporter
    • Nordjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Aalborg

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0