Tier 1 analytikere til Security Operations Center, Hvidovre (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du bidrage til at beskytte Forsvaret mod ubudne gæster?
Har du interesse i at arbejde i en engageret og anderledes virksomhed, og vil du være med til at monitorere, detektere og respondere på IT-sikkerhedstrusler, med anvendelse af nogle af de mest avancerede teknologier på markedet?

Så er det måske dig vi søger som SOC analytiker til Forsvarets Koncern IT, Cyberdivisionen.

Om os

Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed i Danmark og i verden. Det stiller store krav til IT-organisationen, som understøtter Forsvaret med en sikker og effektiv IT-infrastruktur, særligt set i lyset af den tid vi lever i og den trussel i cyberspace der medfølger. Cyberdivisionen er en af landets største IT-virksomheder, og vi skaber fundamentet for operativ kommunikation ombord på skibe i Nordatlanten og på mission i ørkenen – men også for operative og administrative medarbejdere i hele landet, fra Bornholm til Hjørring.

Forsvaret gennemgår disse år en større IT-transformation med det formål at konsolidere IT. Dette sammenholdt med, at vi oplever en forøget trussel fra cyberspace, giver dette nye og flere opgaver for Security Operation Center. I den forbindelse optimerer vi monitorerings- og detekteringskapabiliteten mod koncernens netværk og IT-services. Det er her vi har brug for dig på holdet.

Du bliver en del af en nyoprettet enhed, Cybersikkerhedsafdelingen, der inkluderer Cyberdivisionens Security Operation Center, hvis primære opgave er, at monitorere, detektere og respondere på sikkerhedshændelser på koncernens IT-systemer og netværk, samt gennemføre sårbarhedsstyring.

Vi er en blanding af civile og militære medarbejdere med forskelligartede baggrunde, de fleste med en teknisk baggrund. Vores forskellighed er vores fordel, da vi har brug for kreativitet i vores virke og heraf folk der tænker forskelligt.

Om stillingen

Du bliver en del af 24/7 vagtturnussen, som løber i en kontinuerlig 7 ugers cyklus, hvor du både vil skulle have dagvagter, nattevagter, kontordage samt en fri-uge.

I vagtturnussen arbejder du 12 timers vagter og det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken betydning det har for dig, at arbejde dag, nat og weekender. Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen fordelt på en 7 ugers kontinuerlig vagtturnus.

Du vil primært arbejde med sikkerhedsprodukter som SIEM/SOAR, EDR, netværksanalyseværktøjer, sårbarhedsscanner, antivirus med mere. Du vil reagere på alarmer om mulige hændelser, hvor du gennem analyse vil verificere alarmen og reagere jf. ønskede standarder. Du vil give input til optimeringer af eksisterende processer og selv udarbejde procesbeskriver.

Du får mulighed for, at specialisere dig inden for et givent område, baseret på dine interesser og sektionens overordnede behov.

De primære opgaver er:
· Gennemføre sikkerhedsovervågning
· Analyse af data
· Håndtering af alarmer
· Udarbejdelse af SOC-processer, samt gennemføre optimering på eksisterende
· Analyse af sårbarheder og komme med anbefalinger for mitigerende tiltag

På kontordagene vil vi sikre din fortsatte udvikling gennem kurser og uddannelse, samt tildele opgaver af større omfang. For eksempel at virke som Tier 2 analytiker, hvor du vil få mulighed, for at fordybe dig større analyseopgaver, samt støtte med udredning af mulige hændelser.

Om dig

Vi forestiller os, men det er ikke et krav, at du har en IT relevant uddannelse, som eksempelvis datatekniker, datamatiker, IT-supporter eller andet.
Du har stor interesse for IT-sikkerhed og gerne erfaring med Cisco baseret netværk og Microsoft infrastruktur med underliggende services, gerne fra et enterprise-miljø.

Du er nysgerrig af natur og ønsker at lære. Du er selvkørende, initiativrig og stiller store krav til dig selv i din opgaveløsning.

Afhængig af dit uddannelsesniveau og erfaring, skal du forvente en del uddannelse i både ind- og udland. Det forventes i den forbindelse, at du selv læser op til eksamener hjemme og kan bestå dine eksamener/certificeringer. Eksempler på kurser tæller SANS-kurser, CFCS Akademi m.m.

Vi forventer ligeledes, at du følger med i udviklingen inden for IT-sikkerhedsmæssige trends.

Det forudsættes at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, i forhold til din uddannelse.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sektionschef
Christian Bak Plewa Andersen på telefon 7281 4000.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 6. august 2023 med løbende samtaler.
Ansættelse er pr. den 1. september 2023, eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Cyberdivisionen, ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, er etableret for at skabe én samlet it-organisation, som har de bedste muligheder for at drive og udvikle it til hele Forsvarsministeriets område.
De tre vigtigste opgaver for Cyberdivisionen her og nu er dels at sikre en stabil og effektiv it-drift og -support for koncernens mere end 19.000 ansatte. Dels at understøtte udvikling og styring af it og digitalisering i koncernen. Og dels endelig og ikke mindst at styrke cyberforsvaret og koncernens it-systemer og data mod digitale angreb eller misbrug.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    About usAt Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve tha..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info
  • It-supporter i Herlev

    [xxxxx] står midt i en spændende digital rejse, hvor vi konstant søger at forbedre og udvikle os. Denne rejse kræver faglighed, viden, nysgerrighed og kompetente medarbejdere i vores suppo..
    • IT-supporter
    • Herlev
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbe..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7