IT-Support Trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Skanderborg

Brænder du for teknik, drift og support og ønsker du at få en udfordrende og lærerig elevplads? Har du gå-på-mod og trives i en til tider travl hverdag med varierende opgaver? Er du brugerfokuseret og kunne du tænke dig at prøve kræfter med IT-support i en international virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af IT hos Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus.

Med direkte reference til Teamlead i Operations, vil du indgå i Core IT Services afdelingen, som i alt består af 30 erfarne og dygtige kollegaer med forskellige baggrunde som eksempelvis IT-supportere, IT-specialister, drifts- og supportteknikere, ingeniører og projektledere. I afdelingen er der stort fokus på samarbejde, og den tætte kontakt med dine kollegaer giver dig derfor rig mulighed for sparring og faglig udvikling. Ydermere værtsætter vi en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig og du får tilknyttet en mentor under hele uddannelsesforløbet, som sikrer løbende fokus på dit potentiale ved feedback-samtaler og at du får nye opgaver i takt med din udvikling.

Et elevforløb med udfordringer og ansvar
Som IT Support elev hos Kamstrup tilbydes du en praktisk uddannelse, hvor du sideløbende med praktikken hos os er på obligatoriske skoleophold. Vi tilpasser derfor dine opgaver i forhold til, hvor langt du er i din uddannelse, og i forhold til den erfaring, du opnår med opgaverne på skolen. I stillingen vil du derfor få lov til at prøve kræfter med en lang række af forskellige opgaver inden for både support, drift og udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At deltage i løsning af support og driftsmæssige opgaver
  • At håndtere Active Directory opgaver og opsætning af Windows servere
  • At fejlfinde og supportere på hardware/software.
  • At supportere på AV-udstyr i mødelokaler, printløsninger, videokonferenceudstyr og lignende

Derudover vil du få generelle opgaver som analyse og rapportering til intern udvikling af arbejdsgange, dokumentation af IT leverancer/processer og vedligehold samt opdatering af samme.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en engageret og ambitiøs IT-Support eller Datateknikker elev, der med initiativ og ansvarsbevidsthed ønsker at bidrage til Kamstrups fortsatte succes. Du har gennemført grundforløbet på IT-Supporter uddannelsen og har flair og interesse for hele IT-området.

Som person er du nysgerrig og servicemindet og trives i en alsidig hverdag med mange opgaver hvor sparring og samarbejde er i højsædet. Derudover besidder du et højt drive og forstår vigtigheden af gode kommunikationsevner på både skrift og i tale. Da du vil arbejde tæt sammen med både brugere, support og specialister, så det er vigtigt, at du er vant til at omgås mange forskellige mennesker og trives i et åbent miljø som løser mange forskellige opgaver med forskellige prioriteringer

Da vi har mange både danske og internationale IT-brugere og kunder er det er en forudsætning, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder gode muligheder for, at du kan styrke dine personlige og faglige kompetencer i løbet af elevtiden. Du bliver en del af et alsidigt elevprogram med det formål at give dig så god og bred en uddannelse som muligt. Du vil ydermere få chancen for at arbejde med spændende og nye teknologier i en international organisationen i vækst.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder på vores hovedkontor. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Support & Operations Manager, Brian W. Leth på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Lystrup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • IT-supporter
    • Lystrup
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Er du i gang med uddannelsen til IT-supporter, og har du lyst til at blive en del af en stor IT-afdeling i en dynamisk virksomhed? Så kan du være vores kommende IT-supporterelev. I energiselska..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1