IT systemkonsulent søges til Aalborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Har du en god IT-værktøjskasse, og elsker du at administrere og optimere systemer, så er du måske vores nye IT-systemkonsulent.

Aalborg Forsyning søger lige nu en engageret og serviceminded IT systemkonsulent. Du bliver en del af vores dygtige IT systemadministrationsteam på 10 medarbejdere, der hver dag arbejder for at udvikle og vedligeholde vores IT-platform for medarbejderne i Aalborg Forsyning. IT systemadministration er en del af Koncern IT, som pt. består af ca. 50 medarbejdere.

Dine opgaver som IT systemkonsulent

I IT systemadministrationsteamet er det vores opgave at sikre en effektiv og sikker drift på IT-området, samt sikre at vi får en optimal udnyttelse af vores basis infrastruktur og systemer. Vores hovedopgaver er opdelt i drift/overvågning samt administration af vores administrative IT-systemer.
I teamet vil du, sammen med de øvrige IT systemkonsulenter, varetager de daglige opgaver vedrørende systemadministration. Opgaverne som IT systemkonsulent indebærer konfiguration, brugeropsætning og tilpasning af koncerns IT-systemer. Vi er i øjeblikket i gang med at implementere et nyt vedligeholdelsessystem HxGN EAM. En af dine hovedopgaver vil være at varetage systemadministrationen af det. Derudover vil der på sigt, kunne komme mindre systemadministrationsopgaver, på nogle af vores øvrige systemer til opgaveporteføljen.

Eksempler på opgaver er:

  • Deltagelse i implementeringen af vores nye vedligeholdelsessystem HxGN EAM.
  • Administration, fejlfinding og 2nd line support af vores systemer, med hovedfokus på vores vedligeholdelsessystem.
  • Implementering af ny funktionalitet, herunder undervisning af brugere og superbrugere.
  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation for de systemer du har medansvar for.
  • Samarbejde med vores leverandører i forbindelse med opgaveløsning og udvikling af vores systemer.
  • Sikre at opsætning af systemerne understøtter organisationens behov og standarder, samt sikre at systemernes funktionalitet udnyttes bedst muligt.
  • Aktivt bidrage til løbende forbedringer ved at tænke optimering ind, som en fast del af arbejdet.

Vi er meget åbne omkring opgavefordelingen i vores team, så du har rig mulighed for at tage ansvar og byde ind på opgaver. Hvis du viser initiativ og deltager aktivt i teamarbejdet, kan du virkelig gøre en forskel og have en indflydelse på dine egne opgaver og udvikling.

Vi tilbyder

En stilling med stor selvstændighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et uhøjtideligt og tværfagligt miljø med gode kolleger, der tror på det de laver og som gør en forskel i en varieret hverdag. Vi lægger vægt på at uddanne vores medarbejdere, så de hele tiden har de rette kompetencer.

Hos os bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement og godt humør. Vi har fokus på samarbejde, arbejdsmiljø, videndeling og fleksibilitet, derudover kan vi tilbyde gode medarbejderforhold med bl.a. fleksibel arbejdstid, en aktiv personaleforening og en god kantine.

Om dig

Du er rigtig god til at møde slutbrugerne med indlevelse, tålmodighed og forståelse og du kan tale IT i øjenhøjde med alle. Dine IT-evner gør dig i stand til at udfordre det nuværende IT setup og lave løsninger, der gør, at vi får det optimale ud af vores IT-platform. Du er rigtig god til at sætte dig ind i nye værktøjer og systemer, og forstår at få det bragt i spil og formidlet ud i en større organisation.

Derudover vil det være en fordel at du har:
  • Kendskab til vedligeholdelsessystemer gerne HxGN EAM
  • Bred IT- og forretningsforståelse
  • Forståelse for processorerne omkring driften af et vedligeholdelsessystem
  • Erfaringer med rollen som systemadministrator

Du har en relevant baggrund, der kan dokumenteres. Du er imødekommende af natur og trives i en udadvendt rolle med en stor kontaktflade og en bred vifte af opgaver. Du er god til at sætte dig i brugerens sted og evner at formidle tekniske svar i et let forståeligt sprog. Du sætter en ære i at levere god kvalitet og service, samtidig med at du brænder for at hjælpe kolleger og synes om at være en del af teamet, og har en smittende hold-ånd.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsesstedet er Nefovej 50, 9310 Vodskov. Men da vi servicerer vores brugere på mange forskellige lokationer, kan der være opgaver på andre lokationer.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Interesseret?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Fisker Damborg på telefon 2519 9399

Du bedes vedhæfte CV, udtalelser og eksamenspapirer som bilag til din ansøgning

Vær opmærksom på at ansøgninger vil blive evalueret løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Aalborg Forsyning

Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Vodskov
  • Lørdag den 25. februar 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Hirtshals

    Er du udadvendt og serviceorienteret? Kan du yde hurtig og effektiv IT-support til dine kolleger og samtidig bevare roen i en hektisk hverdag? Fristes du af at arbejde med en bred palette af teknik..
    • IT-supporter
    • Hirtshals
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Nordjylland

    Har du allerede styr på IT-support håndværket, og har du lyst og interesse for at arbejde med udvikling af både interne, såvel som tværfaglige processer, så er du godt på vej til at blive vores nye..
    • IT-supporter
    • Nordjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Aalborg

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
13. maj 2024 3