Gør jobloggen til din bedste ven

Du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet for at få dagpenge. Det betyder blandt andet at du skal søge arbejde aktivt. A-kasser og jobcentret skal kunne vurdere din ansøgnings aktivitet og derfor skal du løbende registrere dine jobsøgningsaktiviteter i ’Jobloggen’. Det skal du som udgangspunkt gøre 1 gang i ugen.

Find ledige jobs i hele Danmark

Det er vigtigt, at du registrerer alle de jobsøgningsaktiviteter, du har lavet. Det kan f.eks. være:

- Breve, du har skrevet eller telefonopkald, du har foretaget til virksomheder

- Ansøgninger, du har sendt

- Samtaler, du har haft

- CVér du har sendt

- Kurser eller anden uddannelse, du har deltaget i

- Ledige stillinger du har søgt

Du skal være opmærksom på, at der er en frist for, hvornår du skal have registreret din aktivitet. Du skal registrere din aktivitet inden for 5 dage efter, at den er foregået. Hvis du ikke registrerer din aktivitet, kan det få konsekvenser for din dagpengeret.

Det er en god idé at gemme kopier af de breve, du har skrevet, de ansøgninger, du har sendt, og de kurser, du har deltaget i. På den måde har du dokumentation for, hvad du har lavet, hvis der er nogen, der skulle være i tvivl.

Du kan også selv bruge jobloggen til at holde overblik over din jobsøg. På den måde kan du se, hvor mange job, du har søgt, hvor mange ansøgninger du har sendt, og hvilke stillinger du har været til samtale om.

Hvis du har spørgsmål om hvordan jobloggen fungerer eller hvordan du bruger den, kan du kontakte Jobcenteret.

Jobloggen ligger på jobnet.dk. Du skal bruge NemID for at logge på. Jobloggen er blevet udviklet til at gøre det nemmere og hurtigere for dig at finde ledige job. Du kan tilmelde dig Jobloggen her: jobloggen.dk

Hvis du har ris eller ros til denne artikel er du meget velkommen til at skrive til os med gode input. Opret din egen jobsøgerprofil ved at trykke her - det er helt gratis.

 

Se også:

Ledige stillinger

Jobportalen

CV-skabeloner

Ansøgning eksempel

Jobansøgning eksempler

Jobansøgning

Ansøgning - 10 tips

Spørgsmål til jobsamtale

Lønberegner

Hvilke job passer til mig?

Jobnet login - sådan logger du ind på Jobnet 

Jobnet - sådan søger du

Ansøgnings skabelon

Jobindex 

Finde arbejde

Ledige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.