Skarp pressemedarbejder med flair for politisk interessevaretagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Nu er vi der endelig! På alles læber – inklusiv dem med magten. Det skal vi fortsætte med og udnytte til en endnu stærkere stemme. For vi har brug for forandringer. Vil du være med til at skabe dem?

Vi er på jagt efter en for ungdommen og klimaet ambitiøs journalist, der kan skrive kronikker, der rykker, posts, der vækker kommentarfeltet, og som har et pressenetværk, du ikke er bange for at bruge.

Missionen – Hvad skal du rykke ved?

En af Danmarks største tekniske erhvervsskoler, TEC (Technical Education Copenhagen), er nemlig lige nu i færd med at bygge en ny, aktivistisk og ambitiøs kommunikationsafdeling op. Og til det team mangler vi dig - en skarp journalist med politisk passion, mod og lyst til at larme for noget vigtigt.

Vores fælles mål er simpelt og svært: Vi skal sikre vores chefer – vores elever og kursister - de bedste vilkår til at skabe den fremtid, vi alle har brug for.

Der er mange koder, der skal knækkes. Klimakoder. Mistrivselskoder. Diversitetskoder. Matematikkoder – fx hvordan meget få unge hoveder og hænder kan løfte alt det, omverden beder dem om.

Derfor har vi brug for alle kræfter på dækket, og at vi spiller sammen - ikke imod. Et bal, vi gerne vil invitere til.

Du skal derfor bruge din journalistiske erfaring til at give TEC en klar og tydelig stemme i de traditionelle medier såvel som på de digitale kanaler – egne og andres.

Og så skal du bruge din politiske tæft til at sikre TEC en plads ved bordet, når de vigtige beslutninger på erhvervsskole-området bliver truffet med lommen fuld af løsninger. Løsninger, som vi har fundet frem til sammen med ambitiøse elever, fageksperter fra vores lærer- og lederteam, og ikke mindst fundet sammen med alle vores samarbejdspartnere, der kæmper for samme sag.

Tiden er ikke inde til at konkurrere og konflikte. Vi vil ikke råbe. Vi vil samle og løse. Derfor sætter vi os også i førersædet og vil sende invitationer ud til alle, der vil innovere vores sektor med os. Og de vigtigste – de unge, der skal løfte fremtiden - skal føre an.

Du får med andre ord mulighed for at påvirke nogle af de allervigtigste politiske områder lige nu – og vi har allerede internt banet for din nye vej og fyldt et idékatalog med inspiration til projekter.

Vores liste - Hvad skal du lave?

Der er nok at tage fat i, men summet har du to hovedopgaver:

  1. Eksekvere på TECs nye, proaktive pressestrategi, hvor vi tør tage ordet og dele gavmildt ud af vores erfaringer for at rykke sektoren og samfundet i en mere bæredygtig retning – miljømæssigt, socialt og økonomisk. Det betyder fx, at du skal:

  • Opbygge og pleje et solidt pressenetværk
  • Pitche vores stemme ind hos eksterne medier
  • Rådgive ledelsen, lærerne og eleverne om pressehåndtering og give TECs talspersoner pressetræning


  1. Være drivkraften bag vores public affairs-indsatser. Det betyder fx, at du skal:

  • Afholde workshops, hvor vi sammen med elever og interessenter sætter fokus udfordringer og sammen knækker koder. Fx hvordan vi skaber stærke faglige fællesskaber på erhvervsskolerne, får mere diversitet eller styrker vores elevers trivsel
  • Udvikle inspirationskoncepter til TEC.dk og vores Social-profiler sammen med teamet, hvor TEC kan dele ud af alle vores findings
  • Udarbejde klummer, kronikker og debatindlæg
  • Skabe synlighed på LinkedIn og Twitter
  • Sikre at TEC opnår større politisk indflydelse


For at kunne udføre opgaverne bedst muligt har vi selvsagt en lang ønskeliste til dine evner og kompetencer.

Men vi ved godt, at du ikke kan sige ja til alt på listen, og både vi og du vil også have, at du skal lære noget af det hos og sammen med os.

Din liste – Hvem er du, og hvad skal du kunne?

Vi forestiller os, at du er uddannet journalist eller har anden relevant uddannelse inden for feltet.

Du behøver ikke have 1.000 kilometer i benene. Det afgørende er, at du kan håndværket, har gåpåmodet og ikke mindst forstår politik og kan formidle i øjenhøjde – også i ungemålgruppens.

Herudover leder vi efter en profil, der:

  • Elsker politik og at være opdateret på sidste nye
  • Nyder at gå forrest, tage initiativ og tænke i nye muligheder
  • Har et stort og relevant medienetværk - og gerne også et politisk netværk
  • Er en velskrivende og god historiefortæller – både til det lange og korte og på skrift og i video

  • Har et smittende engagement
  • Er selvstændig og selvkørende
  • Arbejder naturligt med data og kan omdanne det til debatfokuseret og engagerende indhold til vores digitale kanaler og eksterne medier
  • Spiser feedback til morgenmad og tør fejle for at lære
  • Er konstruktiv – og ved at ’sammen’ skaber succes
  • Har lyst til at vokse og trives med stort ansvar


Det giver en forlomme, hvis du har arbejdet i en lignende position i en anden organisation og har viden om den uddannelsespolitiske arena. Men det er ikke et krav.

Teamet – Hvem skal du lege med?

Et stærkt team med store drømme og ret store muskler.

Lige nu er vi i færd med at bygge vores komplet nye afdeling for kommunikation, presse og markedsføring på TEC.

Når vi har sammensat det endelige hold, vil vi være 8 faste medarbejdere, en god håndfuld praktikanter, en række faste freelancere og samarbejdspartnere, og så har vi godt 700 kollegaer og 20.000 elever, der kan lege med. Sidst selvfølgelig den seje AC-praktikant, som du hiver med om bord.

Nogle af os er allerede landet i det nye team – andre, som dig, er vi ved at rekruttere.

Vi er hamrende ambitiøse og har som mål ikke bare at styrke men også forny måden, vi kommunikerer om erhvervsuddannelser på – og at forny og styrke vores skole, så også den kommer fuldt ud i øjenhøjde med vores brugere, og så K’et i kvalitetsuddannelser bliver endnu større.

Vores store fokus er nemlig målgruppen – det er dem, der bestemmer, og vi skal sikre, de bliver set, hørt og taget seriøst.

Alle rødder på ”plejer” er altså hevet op til eftersyn. Du får med andre ord ikke blot lov til at skabe nyt sammen med os, du får også mandat til at bestemme, hvor vi planter, hvor vi ikke gør, og hvordan vi gør indenfor dit felt.

Formen - Hvordan arbejder vi?

Flad struktur, feedback og fedt at fejle.

For at få de bedste ideer på bordet dyrker vi et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø. Hvor vi trygt kan byde ind med halvbagte ideer i tillid til, at kollegerne hjælper med at tilsætte lige præcis det, der mangler.

Derfor prioriterer vi også at grine sammen, snakke om alt fra Tinderdates til Vorbasse Marked – og kage er vores fælles kærlighedssprog.

Vi ved også, at arbejde ikke er alt. Derfor har vi fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Lyder det som opgaver, du vil glæde dig til at løfte? Og som et arbejdsmiljø, der matcher dine værdier? Så skal du da fluks sende os en ansøgning!

Ansættelse

Du ansættes på en etårig kontrakt med mulighed for forlængelse. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og vi vil gerne byde dig velkommen hurtigst muligt.

Du bliver ansat på TEC med primært arbejdssted på Frederiksberg.

Du får et stærkt samarbejde med den øvrige kommunikationsafdeling og vil referere til kommunikationschefen for hele TEC.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst inden for din uddannelsesfaglige baggrund.

TEC har desuden massageordning, ligesom du som privatperson kan gøre brug af en række rabataftaler - f.eks. inden for oplevelser, bolig og underholdning, og så har vi røgfri skole og arbejdstid på alle adresser.

Sidst - og vigtigt: TEC ønsker at afspejle samfundet, samt arbejder målrettet med at styrke mangfoldighed og ligestilling. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater, der kan se sig selv i jobbet, til at søge vores stillinger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer.

Ansøgningen

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 19. april 2023 kl. 10.

Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter, når rette den kandidat er fundet.

Vil du vide mere?

Spørgsmål på blokken? Så hold dig ikke tilbage, kontakt kommunikationschef Tine Maria Borresø på [email protected], mobil: 61 66 30 60.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Journalist (studiejob) i København K

    Elsker du at redigere video og drømmer du om at sidde midt i newsroom på en redaktion, der laver nyheder og dagsordenssættende journalistik?
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København

    Weekendavisen leder efter en nysgerrig og ambitiøs skribent til samfundsredaktionenJobbeskrivelse:Weekendavisen søger en talentfuld skribent med lyst og evner til at lave aktuel, s..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København K

    Weekendavisen leder efter en nysgerrig og ambitiøs skribent til samfundsredaktionen
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København S

    Har du kompetencer inden for grafisk design og undervisning? Brænder du for medier, kommunikation og visuel kreativitet? Og har du lyst til at være en del af et kreativt team af undervisere på en a..
    • Journalist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister over tid

Dato Alle jobs som journalister
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0