AgriWatch søger nyhedsjæger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Danmarks førende, uafhængige landbrugsmedie, AgriWatch, søger en journalist, der med energi og nysgerrighed vil være med til at levere landets bedste dækning af landbrugssektoren.

AgriWatch dækker virksomheder i alle dele af branchen, herunder også store fødevareselskaber som Arla Foods og Danish Crown, med fokus på forretning, strategi, mennesker og tendenser. Vi søger en energisk og opsøgende journalist, der holder af at jagte nyheder og trives i et miljø med puls og stærke journalistiske ambitioner.

Vi lægger vægt på, at du har en god indstilling, er holdspiller og har talent som nyhedsjæger. Kendskab til branchen er ikke et krav, men et plus. Som vores nye kollega bliver du en del af vores redaktion på fire journalister og en praktikant. Du kan arbejde enten i København eller Aarhus – vi er i forvejen til stede begge steder.

AgriWatch er en del af Watch Medier, der er ejet af JP/Politikens Hus. Watch Medier er med 17 danske erhvervsmedier og 90 journalister landets største erhvervsredaktion. Watch Medier er vokset markant de senere år og investerer kontinuerligt i kvalitetsjournalistik. Vi er en arbejdsplads med en uformel og inkluderende kultur, hvor trivsel og diversitet står højt på dagsordenen. Vi er sociale, vi hjælper hinanden, og vi har det sjovt.

Redaktionen i København ligger i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen. I Aarhus holder vi til i Jyllands-Postens domicil på havnen.

Det du får hos AgriWatch:

  • Et fagligt udfordrende arbejde med fokus på både nyheder og fordybelse.
  • Dækning af en branche, der er en af de største bidragsydere til dansk økonomi og har enorm politisk bevågenhed.
  • Et godt miljø med fire dygtige og engagerede Agri-kolleger og et bredt fællesskab på tværs af Watch-redaktionerne med stærke journalistiske ambitioner.
  • Gode karrieremuligheder.
  • God work/life balance.

Ansøgningen: Ansøg via dette link AgriWatch søger nyhedsjæger - Ansøgningsskema (hr-manager.net)

Yderligere oplysninger: AgriWatch-redaktør Dorte Stenbæk Bro, [email protected], tlf. 2298 3108 eller Watch Mediers redaktionschef, Nicolai Raastrup, [email protected], tlf. 93945352. Vi taler med kandidater løbende, ansøgningsfrist er tirsdag d. 26. marts 2024.

Om Watch Medier

Watch Medier består i Danmark af 17 niche-erhvervsmedier inden for forskellige brancher. Watch Medier henvender sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger uafhængig, kritisk og fair journalistik af høj kvalitet. Vores målsætning er skabe Nordeuropas vigtigste virksomheds­journalistik, der sætter dagsordenen for beslutningstagere i og omkring erhvervslivet. Watch Medier har også medier i Norge og Tyskland.

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Nordens førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi formidler oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne, og det grundlæggende formål med JP/Politikens Hus er at sikre udgivelsen af frie, pålidelige og uafhængige medier. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Marketwire samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.900 medarbejdere og havde i 2023 en omsætning på mere end 3,8 mia. kr.

Watch Medier er en af de største succeser i mediebranchen de sidste mange år. Vi laver virksomhedsjournalistik om erhvervslivets bærende brancher. Det er i vores 17 nichemedier, at beslutningstagere orienterer sig for at blive klogere på den branche, de har en særlig interesse for.

Vores journalistiske omdrejningspunkt er uafhængig, kritisk og fair journalistik med fokus på substansen, skrevet af journalister der ved, hvad de skriver om. Forretningsmodellen er abonnementsbaseret og digital.

Watch Medier blev etableret i 2011 og er en ung, dynamisk og social arbejdsplads. I dag står vi bag landets største erhvervsredaktion og beskæftiger i alt mere end 170 medarbejdere. Hovedparten på vores redaktioner i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København og i Jyllands-Postens domicil på havnen i Aarhus.

Watch Medier udgiver desuden erhvervsmedier i Tyskland og Norge fra vores redaktioner i Frankfurt, Køln og Oslo, ligesom vi har udstationerede medarbejdere i Bruxelles og New York.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København V
  • Onsdag den 27. marts 2024

Lignende jobs

  • Journalist (studiejob) i København K

    Elsker du at redigere video og drømmer du om at sidde midt i newsroom på en redaktion, der laver nyheder og dagsordenssættende journalistik?
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København

    Weekendavisen leder efter en nysgerrig og ambitiøs skribent til samfundsredaktionenJobbeskrivelse:Weekendavisen søger en talentfuld skribent med lyst og evner til at lave aktuel, s..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København K

    Weekendavisen leder efter en nysgerrig og ambitiøs skribent til samfundsredaktionen
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København S

    Har du kompetencer inden for grafisk design og undervisning? Brænder du for medier, kommunikation og visuel kreativitet? Og har du lyst til at være en del af et kreativt team af undervisere på en a..
    • Journalist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister over tid

Dato Alle jobs som journalister
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0