Studentermedhjælper til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du være med til at understøtte og udvikle et af Europas førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation? Har du flair for og erfaring med at arbejde med frivillige? Så har vi jobbet til dig!

Om Rigsarkivet

Med næsten 1000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hukommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og moderne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere, arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Jobbet

På Rigsarkivets fire lokationer er der tilknyttet flere grupper af frivillige fotografer, der scanner eller fotograferer arkivalier. Billederne publiceres efterfølgende på Rigsarkivets site Arkivalieronline og kan dermed benyttes af andre, både i Danmark og udlandet.

Du hjælper med opgaver i forbindelse med vores frivilligfotografering, primært på Kalvebod Brygge. Her har vi i øjeblikket fotogrupper fire dage om ugen. I samarbejde med teamlederen løser du en række opgaver, der har både relationel, administrativ og driftsmæssig karakter. Formålet med dine opgaver er at bidrage til, at vores frivillige fotografer kan løse de opgaver, som de har valgt at dedikere tid til.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet at

  • Onboarde nye frivillige fotografer, så de både får en motiverende introduktion til opgaven og samt en vellykket integration i gruppen af frivillige fotografer i Rigsarkivet
  • Have løbende tæt dialog med de frivillige fotografer på Kalvebod Brygge, herunder stå til rådighed for sparring, feedback og idégenerering i det daglige
  • Hjælpe de frivillige med at anvende digitaliseringsudstyret på den optimale måde, sådan at de frivilliges tid og engagement resulterer i så gode billeder som muligt
  • Afhjælpe problemer, der løbende opstår med digitaliseringsudstyret
  • Bestille arkivalier i Rigsarkivets database Daisy
  • Klargøre og kontrollere billedfiler, som løbende modtages fra frivillige fotografer på alle Rigsarkivets lokationer, til upload samt opdatere opgaveoversigter i overensstemmelse hermed
  • Løse simple opgaver med fejlrettelser og datatilretning

Du kan forvente, at din arbejdsdag er præget af både skal-opgaver og et vist element af uforudsigelighed.

Du kan blive beskidt, når du håndterer arkivalier, hvorfor vi tilbyder arbejdstøj.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du er i gang med en videregående uddannelse, men selve uddannelsesretningen er ikke så vigtig for os. Det er til gengæld væsentligt, at du har lyst at arbejde med mennesker og at skabe gode og motiverende relationer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med frivilligarbejde fra andre sammenhænge og har kendskab til forskellige slags scannere, kameraer, fotografering, scanningssoftware, evt. i forbindelse med din uddannelse.

Dine arbejdsopgaver kræver, at du både kan og vil arbejde struktureret og systematisk, samt at du i perioder kan koncentrere og fordybe dig om ensartede opgaver i længere tid ad gangen.

Du arbejder i høj grad selvstændigt, men skal ikke kunne klare alting selv. Derfor er det vigtigt, at du både kan og vil bede om hjælp hos kollegaer, der dermed kan bistå dig ved konkrete udfordringer.

Du er fysisk robust, da nogle af dine arbejdsopgaver kræver, at du både skal flytte, bære og løfte på arkivalier.

Om os

Du bliver en del af en enhed med høj faglighed, stort engagement og godt humør. Vores hverdag er kendetegnet ved en stærk holdånd og glæden ved, at vi løser problemstillinger sammen. Vi lægger vægt på en høj grad af professionalisme, troværdighed og ansvarlighed i de opgaver, vi løser.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade til ansatte og frivillige kollegaer. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top.

Vi har til huse centralt i indre København med Hovedbanegården lige om hjørnet. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af Rigsarkivet er afgørende for et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive aflønnet efter OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem HK/Stat og Skatteministeriet som studerende (Ny Løn).

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt, så arbejds-, privat- og studieliv hænger sammen. Vi har fleksible arbejdstider og vægter, at arbejds- og privatliv hænger godt sammen.

Stillingen er placeret i Rigsarkivets enhed for Retrodigitalisering og arbejdsstedet er Kalvebod Brygge 34, 1560 København V.

Jobbet ønskes besat 1. maj eller snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest.

Din ansøgning

Send en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for at du er indskrevet og læser ved en højerer læreanstalt via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker ’Søg stillingen’ nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er onsdag den 27. marts 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 14.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Kasper Bach Nielsen på telefon 4171 7256.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.Rigsarkivet.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af medarbejdere som muligt. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 27. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5