Redaktionschef for digital og visuel udvikling søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Når seerne går fra flow-tv og mod sening af video på digitale platforme, går du så i panik og fortvivler? Eller analyserer du tallene på brugerbevægelser og konkluderer, at der er god grund til optimisme for fremtiden?
Hvis du svarer nej til første spørgsmål og ja til nummer to, så er du den type, som vi søger til at drive udviklingen af TV 2 Fyn.


TV 2 Fyn har en daglig ambition om at sætte dagsordenen på Fyn. Med selvstændigt indhold på tværs af alle platforme, der gør den fynske region til et bedre sted. Hvor vi kan snakke om de reelle problemer, der er. Med et oprigtigt ønske om også at pege på løsninger og håb i vores journalistik. Vores fundament er en linje, hvor den kritiske og konstruktive journalistik går hånd i hånd og ikke er hinandens modsætninger.

I vores Strategi 2025 har vi lagt kursen for at skabe relevant indhold, der rammer fynboernes hjerter gennem deres øjne. Konkret ved, at vi udbygger vores position som det førende visuelle medie på Fyn. Med levende billeder, de rette vinkler, den rigtige historiefortælling.
Vi ved, at god journalistik fortalt med levende billeder er efterspurgt af fynboerne. Vi ved også, at de vil have kvalitet frem for kvantitet. Derfor har vi skåret ned på antallet af historier, så vi sikrer, at vi har den nødvendige tid til at lave færre, men bedre historier.

Vi tilbyder brugerne vores indhold der, hvor de er.
Uanset om det er på TV 2 Play, tv2fyn.dk, SoMe-platforme eller andre steder. Som public service-nyhedshus deler vi gerne vores indhold med andre medier. Vi forsøger at opfinde og afprøve nye spændende måder at formidle lokal- og regionaljournalistik på. Vi er i fuld gang med at udvikle vores brug af relevant data, så vi kan træffe endnu bedre beslutninger. De første tal og målinger viser os, at vi er på rette vej.

Vi er kun lige gået i gang. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Vi har brug for en visuel stærk og digitalt tænkende redaktionschef, der som det naturligste baserer sine beslutninger på klog brug af data. Du skal også evne at motivere resten af huset til at arbejde med øget brug af data, så udviklingsbeslutninger altid sker på et informeret grundlag. Du er nysgerrig på ny teknologi og nye værktøjer. Og du formår at få resten af TV 2 Fyn til at følge det spor, der bliver sat af dig.

Du får personaleansvaret for mellem 15-20 medarbejdere. De er alle dedikerede, fagligt stærke og med på konstant at udvikle morgendagens standarder for godt indhold. Grupperne er ledet af dygtige, veluddannede ledere og redaktører. Dem skal du også udvikle og inspirere - samt lede.
For på TV 2 Fyn kan ingen lykkes alene. Heller ikke dig.

Du bliver en del af TV 2 Fyns chefgruppe, der består af chefer for nyheder, teknik- og produktion, administration, økonomi samt af chefredaktør og administrerende direktør.

Din profil


  • Du er fagligt stærk på streaming, visuelle virkemidler, innovation og data
  • Du er leder med dokumenteret effekt i at skabe digital forandring. Vedlæg gerne eksempler i din ansøgning
  • Du kan lide at give ansvar til andre mennesker, og du finder glæde ved at se dem gro
  • Du elsker at eksperimentere med formater og indhold samt at drive forandringsprocesser
  • Du kan inspirere, skabe trygge, kreative rum og udvikle dine folk.

Vi kan tilbyde


  • En unik mulighed for at skabe nyskabende indhold, der kommer fynboerne til gavn
  • Medlemskab af en ambitiøs chefgruppe, der udvikler sit eget fællesskab og hjælper hinanden til de rigtige strategiske valg - og fravalg
  • Mulighed for at lede selvstændige redaktører og medarbejdere. Samt ledelse af egne projekter
  • Et hus, der insisterer på at gøre Fyn til et bedre sted, og hvor der er kort fra tanke til handling
  • Et public service-nyhedshus, der altid holder journalistiske værdier om at informere og engagere forrest.

Om ansættelsesprocessen


Stillingen som redaktionschef er fuldtids med start snarest muligt og med arbejdssted på Olfert Fischers Vej i det sydøstlige Odense.
Ansøgningsfristen er torsdag, den 9. november kl. 12.00.

Samtalerunde et afholdes tirsdag den 14. november. Samtalerunde to afholdes tirsdag, den 21. november.
Det vil være relevante tests af udvalgte kandidater undervejs i ansættelsesprocessen. Alle medvirkende har tavshedspligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Lasse Hørbye ([email protected] og 2479 5059) eller administrerende direktør Esben Seerup ([email protected] og 2479 5090). Alle henvendelser behandles fortroligt.

Lidt om os


TV 2 Fyn er en af otte regionale TV 2-stationer i Danmark. TV 2 Fyn er det absolut nyhedsførende, dagsordensættende og meningsdannende mediehus for den halve million mennesker i den fynske region.

Vi er et regionalt nyhedscenter for TV 2 og udkommer dagligt med historier fra Fyn til resten af Danmark. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuldt fokus på visuelle fortællinger fra Fyn, uanset platform, teknik og udstyr.
Kernen på TV 2 Fyn er nyheder, aktualitet - og live i alle tænkelige afskygninger.


TV 2 Fyn er en del af ejerkredsen af Media City Odense og arbejder for at flytte ind i et fælles domicil med blandt andet TV 2, JFM og dele af Syddansk Universitet i det centrale Odense i 2027.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Odense SØ

Statistik over udbudte jobs som journalister i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister over tid

Dato Alle jobs som journalister
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0