Jurister til Styrelsen for Patientklager i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være en del af Danmarks største sundhedsjuridiske arbejdsplads?

Brænder du for at gøre en forskel for både patienter og personale i sundhedsvæsenet og vil du være med til at værne om patient- og retssikkerheden i Danmark?

Er du i stand til at finde en effektiv balance mellem at træffe korrekte og principielle juridiske afgørelser og samtidig holde sagsbehandlingstiderne nede?

Så er det lige dig, vi søger i Styrelsen for Patientklager.

Om styrelsen som arbejdsplads
Du bliver en del af et tværfagligt hus med cirka 230 engagerede og højtkvalificerede juridiske, sundhedsfaglige og administrative medarbejdere.

Styrelsen for Patientklager er til for at sikre patienterne en mulighed for at klage over en sundhedsfaglig behandling, som de ikke er tilfredse med eller rettigheder, som de ikke oplever er blevet overholdt. Styrelsen træffer også afgørelser vedrørende tilkendelse af erstatning for behandlings- og lægemiddelskader.

Vores fornemmeste opgave er at bidrage til retssikkerhed og patientsikkerhed i sundhedsvæsenet. Vi sætter derfor også en ære i, at alle parter oplever sagsbehandlingen som professionel, uvildig og transparent.

Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved et ambitiøst og energisk miljø, hvor både selvstændighed og sammenhold vægtes højt. Du bliver en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger samarbejder i teams om at behandle patientklager korrekt og effektivt.

Dit arbejde
Dine arbejdsopgaver indebærer forskellige aspekter af klagesagsbehandling vedrørende sundhedsfaglig virksomhed. I samarbejde med sundhedsfaglige og administrative kolleger skal du sagsbehandle og træffe afgørelser i klagesager. Dine sundhedsfaglige og administrative kolleger vil bidrage med deres ekspertviden, så du ved brug af din faglige viden og akademiske metode kan træffe korrekte juridiske afgørelser.

Stillingerne er placeret i Center for Behandlingsklager.

Din uddannelse og erfaring
Du er cand.jur., cand.merc.jur eller har anden lignende kandidatuddannelse. Af faglige kvalifikationer forventer vi, at du:

  • har interesse for eller kendskab til sundhedsret
  • gerne har erfaring med sagsbehandling
  • bliver motiveret af at træffe korrekte afgørelser til tiden

Dine personlige kvalifikationer
Vi glæder os til at opleve dine personlige kvalifikationer sat i spil hos os. Vi forventer, at du:

  • arbejder systematisk, målrettet og er god til at træffe beslutninger
  • har et godt overblik, er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt, og trives med at håndtere en stor og kompleks opgaveportefølje
  • tager ansvar og selvstændigt tilrettelægger dine arbejdsopgaver og leverer resultater til tiden
  • tager ansvar for at leve op til de forventede resultater
  • tager medansvar for din egen arbejdsglæde

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads, der tror på værdien af vidensdeling og på at spille hinanden gode. Vi er af den overbevisning, at samspillet mellem fagligheder udgør nøglen til succes, og derfor har vi stort fokus på teamkultur og at løfte i flok.

Vi tilbyder derudover en arbejdsplads, hvor du sammen med andre engagerede kolleger får mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer. Vi arbejder målrettet for sammen at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser.

For den helt rigtige kandidat, med virkelig gode kvalifikationer, kan der blive tale om indplacering som specialkonsulent.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Kontakt os gerne
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Charles Conrad på tlf. 25554307 eller sektionsleder Kim Krøyer, tlf. 23801193.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12. Der vil være en kort opgave som bliver udleveret forud for samtalen.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus N
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Århus

    Du får indsigt i både den juridiske verden, erhvervslivet og hverdagen i en af landets førende advokatvirksomheder. Du kommer til at gøre dig nogle gode erfaringer til din videre uddannelse, og du .
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    In the role, your primary function will be to provide the organisation with relevant legal input for decision-making regarding current and future business opportunities. You will gain valuable expe..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Viby J

    Are you looking to use your legal skills within a fast paced organization? Do you have a global mindset? Can you deliver legal advice of high quality to senior commercial leaders and front line man..
    • Jurist
    • Viby J
    Få mere info
  • Jurist i Risskov

    ArbejdsområderDu kommer primært til at arbejde med privatretlig rådgivning til kunder indenfor området fast ejendom og herunder:EntrepriseretVoldgifts- og retssager under retshjælpsforsik..
    • Jurist
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2