Jurist / juridisk skadebehandler til ejerskifte- og byggeskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Jurist / juridisk skadebehandler til ejerskifte- og byggeskade

Vil du have bredt fagligt ansvar med masser af udviklings- og karrieremuligheder?


Har du interesse og/eller erfaring for byggeteknik, lovgivning og boligmarkedet i et forsikringsperspektiv, så har vi et det helt rigtige job til dig. Du kan se frem til en hverdag, hvor spændende opgaver går hånd i hånd med dine muligheder for fortsat læring og udvikling. Du bliver del af et rigtig godt team, hvor vi både hjælper hinanden og har det sjovt sammen. Derudover kan du glæde dig til komme ind i en succesrig virksomhed, der samtidig er en virkelig god arbejdsplads med stor trivsel og arbejdsglæde.

Ansvar for de mere komplicerede sager med klagebehandling og regres

Dit fokus bliver sagsbehandling af de mere komplicerede sager inden for de lovbestemte ejerskifte- og byggeskadeforsikringer. Produktmæssigt bliver du på den vis relativt specialiseret, men fagligt udfolder du dig meget bredt på tværs af klagebehandling og regressager med tilhørende sager i Ankenævnet, når du er klar til det.

Du overtager sager fra dine byggetekniske kolleger, når kompleksiteten kræver dybere juridisk ekspertise. Du er samtidig sparringspartner for såvel dette team som vores kørende taksatorer. Opgaverne spænder fra mindre sager, du klarer med et kort juridisk velbegrundet svar, til sager, der samlet løber over flere år.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Behandle større og mere komplicerede skader sammen med vores byggetekniske skadebehandlere og taksatorer
  • Håndtere regressager mod bygningssagkyndige og entreprenører
  • Behandle klagesager og baseret på dit erfaringsgrundlag også håndtere sager i Ankenævnet for Forsikring
  • Bistå vores interne og eksterne advokater ved syn og skøn samt retssager
  • Være sparringspartner for vores taksatorer i marken, afdelingens teknikere og den øvrige forretning

Jurist eller erfaren skadebehandler

Skal du have succes i dette job, skal du tænke løsningsorienteret med udgangspunkt i de gældende vilkår og retningslinjer. Du skal samtidig kunne afveje, hvornår det i enkelte tilfælde kan være hensigtsmæssigt at afslutte sagen ved en mindelig løsning overfor de risici, der er ved at sagen fortsættes. Du skal både have lyst til at sparre og dele viden som del af teamet og have modet til at løbe med boldene på egen hånd, hvor du tager initiativet i den enkelte sag. Da du har mange sideløbende sager, får du også brug for dit overblik og din evne for at arbejde struktureret.

Er du jurist med erfaring inden for området, er det selvfølgelig ideelt. Vi kan imidlertid tilpasse opgaverne til dit niveau, så er du mindre erfaren eller nyuddannet jurist, skal du ikke holde dig tilbage fra at søge. Det samme gælder, hvis du ikke er jurist, men kommer med en solid forsikringsbaggrund inden for ejerskifte- og byggeskader. Uanset baggrund kan du sætte kryds ved nedenstående:

  • Uddannelse som jurist eller forsikringsuddannelse på niveau 6 fra FOAK suppleret med erfaring på området
  • Interesse for ejendomsområdet i samspil med forsikring
  • Motivation for at lære om komplekse forsikringsdækninger og byggetekniske problemstillinger

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Her får du tre juridiske skadebehandlere som dine nærmeste kolleger og et tæt samarbejde med kollegerne i afdelingens to andre teams, byggeteknikerne og taksatorerne. Vi er 17 i alt i et positivt og rart miljø, hvor vi både bakker hinanden op og har det sjovt sammen.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 13. marts, 2023.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skadeleder, Lars Ploumark Petersen på tlf. 29277419.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    ”Det særlige ved at arbejde som personalejurist i Brøndby Kommune er det gode samarbejde, jeg oplever vi har med kommunens ledere. Og så er afdelingen også fyldt med dygtige og sjove kollegaer”.
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hellerup

    Hos Horten søger vi en erfaren advokat, der kan supplere vores team af skarpe jurister. Vi leder efter en person med en stærk faglighed, omfattende erfaring inden for enterpriseret og ikke mindst e..
    • Jurist
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2