Contract manager, energi – stærk kommerciel profil til nyoprettet stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Er du analytisk og logisk tænkende, og har du et knivskarpt overblik? Er du samtidig god til at skabe og vedligeholde relationer? Så kan det være, det er dig, der er vores kommende contract manager, energi, som skal sikre, at vores leverandører på energiområdet løbende lever op til de aftaler, vi har indgået med dem.

DIN Forsyning er i gang med en stor omstilling af hele fjernvarmeområdet, hvilket bl.a. indebærer, at vi går væk fra fossile brændsler for i stedet at benytte mere bæredygtige varmekilder i produktionen. Samtidig går vi fra primært at stå for distribution af varme og til også at stå for produktion. Det sker via en række nye anlæg på Esbjerg Havn, som DIN Forsyning selv drifter – en havvandsvarmepumpe, en fliskedel og en elkedel. Omstillingen er en del af DIN Forsynings strategi om at gå fra dygtige til bæredygtige. Strategiens hjørnesten er tre ambitioner for en bæredygtig fremtid; intet spild, fossilfri værdikæde og fleksibel forretning. I takt med, at vi overtager produktionen og benytter nye energikilder eller drivmidler, har vi brug for at sikre os løbende, at kontrakterne på de drivmidler, vi benytter, bliver overholdt.

Hvad skal du lave?
Den vigtigste opgave er at stå for kontraktstyring og senere udbud på de drivmidler, der skal bruges i fjernvarmeproduktionen. Du bliver ansat i Indkøbsafdelingen og får masser af samarbejde med Varmeproduktion, som sikrer, at driften af vores nye fjernvarmeanlæg kører optimalt. Da stillingen er nyoprettet, er du selv til med til at definere din rolle. Der er allerede lavet udbud og kontrakter på de primære drivmidler, og du får derfor god tid til at sætte dig grundigt ind i de ret komplekse aftaler og markedet, inden aftalerne skal udbydes igen. På grund af kompleksiteten er det vigtigt løbende at optimere kontrakterne i tæt samarbejde med leverandører og kollegerne i Varmeproduktion.

En central opgave er kontraktstyring af flis til fliskedlen, herunder tæt kontakt til leverandør, netværk i branchen mm. Det er en opgave, der vil kræve stor opmærksomhed, da det er et nyt område for os. Du bliver også ansvarlig for kontraktstyring og senere udbud af andre energirelaterede emner, bl.a. el-aftale og kontrakt med balanceansvarlig og el-aftale for indkøb til hele DIN Forsyning.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Kontraktstyring - opfølgning på og optimering af indgåede kontrakter
  • Tæt samarbejde med produktionsplanlægger i varmeproduktionen og økonomiafdeling
  • Håndtering af reklamationer og monitorering af lagerniveau
  • Være den kommercielle repræsentant til drift- og statusmøder med leverandører.

Du kan se en mere udtømmende liste i stillings- og personprofilen.

Hvis arbejdsmængden tillader det, bliver der desuden rig mulighed for at byde ind i udbudsteamets øvrige opgaver.

Hvem er du?
Vores nye contract manager, energi har først og fremmest erfaring med kontraktstyring fra et lignende job. Du er en stærk kommerciel profil med forretningsforståelse og ved, hvordan man implementerer en kontrakt hos driften og leverandørerne, så det virker. Desuden kan du koordinere med tekniske afdelinger vedrørende teknisk specifikation. Det er en bonus men ikke et krav, hvis du har erfaring med udbud og har kendskab til energi - og logistikområdet.

Du kan desuden kende dig selv i følgende:

  • God til at kommunikere og skabe relationer
  • Stærkt overblik og kan planlægge, prioritere og koordinere
  • God analytisk/logisk begavelse
  • Lyst til at dele ud af både kommerciel viden og faglig erfaring

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?
Læs mere om stillingen under ”yderligere info” ude i højre side, eller kontakt vores indkøbschef Susanne Føgh Sørensen på telefon 74747530.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber med 280 medarbejdere. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg N

Lignende jobs

  • Jurist i Kolding

    Er du også blandt de bedste i branchen? Og har du lyst til at arbejde på et moderne advokatkontor centralt beliggende i Kolding? Så har vi jobbet til dig … Fra skilsmisser og samværssager til tes..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Sydjylland

    Læser du jura og leder efter et studierelevant arbejde? Kunne du tænke dig at indgå i et juridisk team med høj faglighed, d..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Vejle

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0