Bygningsmaler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger dygtig Bygningsmaler til Facility

Har du lyst til et alsidigt job i en unik virksomhed med gode kolleger? Er du teamplayer, fleksibel og en god kollega og god til at bevare overblikket i en travl hverdag? Så er du måske vores nye bygningsmaler i Teknisk Drift i LEGOLAND.

Facility afdelingen i LEGOLAND søger en ny medarbejder til teamet, der arbejder med drift og vedligeholdelse af bygninger i LEGOLAND parken. Arbejdsopgaverne i sæsonen er blandt andet:

- Ind- og udvendigt malerarbejde i bygninger og forlystelser og på legepladser mm.
- Deltagelse i renoveringsprojekter, ombygninger og andre vedligeholds-opgaver
- Team-opgaver omkring gennemgang og tilstandsvurdering af bygningsmasse
- Oprettelse og udførelse af arbejdsopgaver i vedligeholdssystem
- Hjælp til opsætning af sæson-events som Halloween, Jul mm.

Head of Facility Michael Petersen fortæller om jobbet: "Som bygningsmaler i LEGOLAND bliver du en del af et meget dedikeret team, hvor vi i fællesskab er ansvarlige for, at parken fremstår pæn og velholdt for at sikre vores gæster en fantastisk oplevelse".

Du er uddannet bygningsmaler og har evt. anden relevant erfaring indenfor bygningsvedligehold generelt. For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du
- hele tiden har fokus på sikkerhed
- har styr på detaljen, samtidig med at du bevarer overblikket
- kan arbejde selvstændigt og evner at prioritere i egne opgaver
- tager ansvar for dine arbejdsopgaver, men forstår vigtigheden af at arbejde i teams
- er fleksibel og hjælpsom.

Michael Petersen fortsætter: ”Med solid faglighed og godt humør vil du passe rigtig godt ind i mit team. Du får mulighed for at udvikle dig med afvekslende opgaver og selvstændigt ansvar, og så hjælpes vi ad og har det sjovt i dagligdagen”.

Jobbet er en fuldtidsstilling og arbejdstiden vil variere med et gennemsnit på 37 timer/uge, fortrinsvis indenfor normal arbejdstid i hverdagene. Om vinteren vil opgaverne primært fordele sig på vedligehold og klargøring til kommende sæson samt planlagt vedligehold ud fra vedligeholdssystem.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Facility Michael Petersen på tlf. 23363815. Vi evaluerer ansøgningerne løbende og ansætter, når vi har fundet den rette, så send din ansøgning snarest muligt via nedenstående link.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maler", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maler
  • Billund

Lignende jobs

  • Maler i Aabenraa

    Er du frisk på en juni/ juli tidsfast opgave 2024.? der søges en uddannet : maler til en konkret opgave, varighed 2 -3 mdr i åbenrå, hvor vinduer i større hus, som er facade bevaringsværdi..
    • Maler
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Maler i Vejle

    Har du en bred erfaring inden for malerfaget? Kan du levere et grundigt stykke håndværk, som du kan stå indenfor? Så har du mulighed for at blive en del af vores maler team.Vores ordrebog er godt..
    • Maler
    • Vejle
    Få mere info
  • Maler i Grindsted

    Er du en dygtig og erfaren maler, der brænder for dit håndværk? Vi søger en dedikeret malersvend til at styrke vores team og levere enestående malerarbejde til vores kunder. Om os: Vi er et vel..
    • Maler
    • Grindsted
    Få mere info
  • Maler i Varde

    Ansvarsområder: Udføre malerarbejde på forskellige typer projekter, herunder boliger og virksomheder Forberede overflader ved at grunde og spartle, hvor det er nødvendigt. Anvende malingsprod..
    • Maler
    • Varde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som malere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maler i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal malere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte malere over tid

Dato Alle jobs som malere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1