Jurist til A-kasse Jura i [xxxxx] i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Er du vores nye jurist i A-kasse Jura i Esbjerg?

Kan du lide at arbejde med juridisk sagsbehandling, sætter du fokus på høj kvalitet i din opgaveløsning, og trives du i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Vi søger en jurist i A-kasse Jura, hvor du får 10 kompetente kolleger, der også er jurister. Vi er specialister i a-kassens regler, som vi har ansvaret for bliver administreret korrekt.

Vi rådgiver vores kolleger i a-kassens afdelinger og behandler klager fra vores medlemmer. Derudover træffer vi også afgørelser i konkrete sager og udarbejder forretningsgange, som skal sikre en korrekt og smidig sagsbehandling i a-kassen. Målet er, at vores medlemmer altid får den bedste sagsbehandling og service inden for lovens rammer.

Jobbet er udadvendt, idet du får en bred kontakt til dine kolleger og vores medlemmer. På sigt skal du også være med til at undervise kollegerne i a-kassen i vores regler og praksis.

Vi forventer, at du kan starte i jobbet så snart som muligt.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • har relevant erhvervserfaring fx fra en kommune eller styrelse. Nyuddannede jurister er også meget velkomne til at søge jobbet.
  • er god til at gøre jura forståelig for andre end jurister i både skrift og tale.
  • tager ansvar for dine opgaver og sætter pris på sparring.
  • som person er struktureret og har sans for detaljen.
  • er positiv og fleksibel, når det brænder på.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Din ansøgning

Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 17. september 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefjurist/teamleder Maya Lenholdt på tlf. 7610 5905 eller chefjurist/teamleder Maria Holm Christensen på tlf. 7912 8091.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 206.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 220.000 tilfredse medlemmer i 2025. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores knap 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg Ø
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Kolding

    Er du også blandt de bedste i branchen? Og har du lyst til at arbejde på et moderne advokatkontor centralt beliggende i Kolding? Så har vi jobbet til dig … Fra skilsmisser og samværssager til tes..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Tønder

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6270 Tønder
    • Jurist
    • Tønder
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1