Fagligt stærk jurist med interesse for [xxxxx] og forvaltningsret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Kan du tænke dig at komme tættere på fjernvarmesektoren og den grønne omstilling? Vil du være med til at implementere ny lovgivning og udvikle vores praksis på et område med stor betydning for samfundet og den enkelte borger? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Reguleringen af fjernvarmesektoren gennemgår i disse år en omfattende udvikling, og vi søger derfor flere hænder, som kan hjælpe med at implementere ny lovgivning, træffe afgørelser og vejlede virksomhederne og deres rådgivere. Du vil indgå i et juridisk team, som har en central rolle i at udvikle og sikre kvalitet i vores afgørelser og tilsynsmæssige tiltag. Du vil skulle hjælpe med at besvare spørgsmål som disse:

  • Hvornår har forbrugeren fået rettidig varsling af prisstigninger?
  • Hvilke udgifter kan fjernvarmeselskaber indregne i forbrugerens pris for varmen?
  • Hvornår kan en fjernvarmevirksomhed få dispensation fra prisloftet på overskudsvarme?
  • Hvornår kan et geotermiprojekt undtages fra varmeforsyningslovens prisbestemmelser?
  • Hvem er part i klagesagen?

Opgaver og ansvar tilpasses din profil. Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du starter med at blive tilmeldt vores onboardingprogram, hvor du får indblik i hele tilsynets arbejdsområde.

Du skal bl.a. arbejde med:

Konkret sagsbehandling

  • Udvikling af strategier for tilsynet med fjernvarmeselskaberne
  • Tværgående forvaltningsretlige spørgsmål
  • Bidrag til klagenævnssager
  • Udarbejdelse af høringssvar til nye love og regler på området

Som jurist i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere, eller du kan specialisere dig yderligere. Du får muligheden for at blive en dygtig sagsbehandler og en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering, med gode kompetencer inden for forvaltnings- og energiret. Din dagligdag er præget af tæt dialog med virksomheder, advokater, revisorer og andre myndigheder, herunder Energistyrelsen.

Vores hverdag er travl men med plads til fordybelse og en høj grad af fleksibilitet. Tonen er uformel, og arbejdsglæden er i top. Det smitter af på vores gode relationer i centeret, til resten af tilsynet og ledelsen.

Vi forestiller os, at du:

Har baggrund som jurist, f.eks. cand.jur., cand.merc.jur. med stærke analytiske evner

  • Har erfaring fra lignende stillinger hos myndigheder eller inden for energisektoren. Nyuddannede kan også komme i betragtning
  • Overholder deadlines og kommer i mål med dine opgaver
  • Ønsker at arbejde sammen med andre faggrupper – f.eks. økonomer
  • Har blik for detaljen uden at miste overblikket
  • Kan skære en sag til og præsentere den på en let forståelig måde
  • Er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde og for at arbejde under transport.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 17. september 2023.

Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. maj 2024 2
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 2
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 2
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 2
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2