Erfaren udbudskonsulent til Indkøbs- og udbudssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du vild med udbudsret, og har du masser af drive? Er du god til at håndtere praktiske udfordringer i en travl hverdag? Trives du i et uformelt miljø med stort selvstændigt ansvar? Så er stillingen som udbudskonsulent i Hillerød Kommune måske noget for dig.

Da vi har travlt, søger vi en ny udbudskonsulent, som har erfaring med at gennemføre udbud, og som elsker spændet mellem jura og praktik.

Om jobbet
Dit nye job byder på mange spændende opgaver i en omskiftelig hverdag. Indkøbs- og udbudssektionen står for at gennemføre mellem 30 og 40 udbud årligt af både varer og tjenesteydelser. Nogle udbud gennemfører vi selv; andre gennemfører vi sammen med Indkøbsfællesskabet Nordsjælland eller via SKI.

Hvis du er nysgerrig, kan du se den aktuelle udbudsplan her:
https://www.hillerod.dk/media/xwuca1oq/udbudsplan-2023.pdf

I det daglige vil du have tæt kontakt til hele organisationen, og du vil især skulle arbejde tæt sammen med de andre medarbejdere i Indkøbs- og udbudssektionen. Sektionen består, foruden dig, af 2 udbudskonsulenter, 1 contract manager, 1 projektleder, 1 IN-koordinator samt Udbuds- og indkøbschefen.

Hillerød Kommune er aktivt medlem af Indkøbsfællesskabet Nordsjælland (IN), og vi har formandsposten for IN indtil ultimo 2024. IN er et indkøbssamarbejde mellem 12 kommuner i Nordsjælland, med i alt ca. 80 indkøbere, som fysisk sidder i hver sin kommune, men som arbejder tæt sammen om f.eks. fælles udbud og analyser samt giver hinanden sparring i forbindelse med udbud og indkøb generelt. Vi mødes alle sammen 1-2 gange årligt til IN-fællesdage, og i forskellige arbejdsgrupper og netværk.

Indkøbsområdet er højt på den politiske dagsorden i Hillerød Kommune. Især bæredygtige indkøb og etiske krav til vores leverandører fylder mere og mere i den politiske dagsorden. Disse områder vil du derfor også komme til at beskæftige dig med som udbudskonsulent i Hillerød Kommune. Hillerød Kommune er medlem af Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI).

Alle kompetencer omkring udbud og tilbudsindhentning er samlet i Indkøbs- og udbudssektionen, hvorfor vi ofte bliver bedt om at rådgive de andre afdelinger om muligheder inden for udbudsretten. Det er en vigtig opgave, da det sikrer, at kommunen har en ensartet tilgang til udbudsreglerne på tværs af alle afdelinger.

Herudover modtager Hillerød Kommune jævnligt aktindsigtsanmodninger, som omhandler indkøbsområdet. Denne opgave ligger derfor også i Indkøbs- og udbudssektionen.

Vores udbudskonsulenter har også til opgave at følge op på egne kontrakter mens de løber. Det betyder i praksis afholdelse af statusmøder med leverandørerne og vores interne brugere af aftalerne, herunder opfølgning på evt. køb uden for kontrakt. Ofte har afdelingerne behov for hjælp til fortolkning af en given kontrakt, eller brug for hjælp til at løse en konflikt med en leverandør, og den opgave hjælper vores udbudskonsulenter eller vores contract manager også med.

Da vi benytter os af SKIs forpligtende aftaler i stor stil, vil implementering og opfølgning på en eller flere af disse, også blive en af dine opgaver. Flere og flere områder udbydes af SKI i stedet for os selv, så det er vigtigt, at afdelingerne kender til aftalerne, og bliver klædt godt på til at bruge dem.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne som cand.merc.jur eller cand.jur., og vi ser meget gerne, at du har praktisk erfaring med at gennemføre EU-udbud f.eks. fra en anden offentlig organisation eller lignende.

Du har en praktisk tilgang til opgaverne og sætter en ære i at være problemknuser. Du har et analytisk mindset, er detaljeorienteret, og kan bruge Excel i dit daglige arbejde.

Du har nemt ved at opbygge relationer og møder mennesker med en venlig, og ubesværet facon, og du trives med en omskiftelig og travl hverdag. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du er god til at arbejde tæt sammen i et team.
Du har fokus på at skabe resultater, også selvom du møder udfordringer undervejs, og du tager gerne teten, når det er nødvendigt for at overholde de aftalte deadlines.

Om os
Som udbudskonsulent vil du blive en del af Indkøbs- og udbudssektionen, som er centralt placeret i vores Økonomiafdeling. Økonomiafdelingen består af 33 personer. Du refererer til Udbuds- og Indkøbschefen.

Vi tilbyder et virkelig spændende job i en nøglefunktion i kommunen. Hillerød Kommune er præget af høj faglighed, og et godt arbejdsmiljø med plads til både selvstændighed og initiativ. Vi tager fleksibilitet alvorligt, og har fokus på ”work-life-balance”. Der er mulighed for hjemmearbejde i afdelingen.
Vi har til huse i et nyere, moderne rådhus med storrumslokaler samt fine kantineforhold. Rådhuset ligger ca. 2,5 km fra Hillerød Station med gode parkeringsforhold.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer/uge (inkl. frokost) og arbejdsstedet er Rådhuset, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

På Hillerød Kommunes hjemmeside www.hillerod.dk kan du læse mere om Hillerød Kommune.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Udbuds- og Indkøbschef Pia Skov Johansen på telefon 72 32 06 56 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgning og CV sendes elektronisk via linket senest søndag den 12. november 2023.

Vi forventer, at 1. samtale vil finde sted fredag den 17. november og 2. samtale ugen efter. Der vil indgå en test mellem 1. og 2. samtale.

Forventet tiltrædelse den 1. januar 2024.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hillerød
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1