Operations- og Uddannelsesofficer (S3) til Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredensborg

Har du et operativt mind set? Kan du overføre kamptrop doktrin til praksis og brænder du for at uddanne soldater i operationer? Så skal du søge stillingen som Operations- og Uddannelses officer (S3) til Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland er en selvstændig operativ myndighed under Landsdels-region Øst. Vi opstiller og uddanner enheder til støtte Forsvaret, politiet og det øvrige beredskab. Vi skal med få timers varsel kunne stille velorganiserede, veluddannede og veludrustede frivillige til løsning af militære, miljø-, politi- og redningsmæssige opgaver til støtte for beredskabet i Danmark.

Vi består af en fast stab, organiseret som en kampbataljon i Hæren, på 13 civile og militære medarbejdere. Den frivillige struktur består af ca. 400 engagerede mænd og kvinder i en frivillig stab og seks kompagnier. Derudover råder vi over totalforsvarsenheder bestående af personel af reserven. Distriktsdomicilet er placeret i Fredensborg.

Stort set alle opgaver løses af den samlede stab, hvorfor relationer og samarbejdsevner vægtes højt i det daglige. Med opgaven i centrum, har vi derfor også et bevidst blik for trivsel og den sociale kapital, hvilket understøttes ved forskellige aktiviteter som bl.a. det ugentlige stabsmøde, fælles idræt og andre aktiviteter.

Om stillingen

Din nærmeste foresatte er stabschefen, men i dit daglige virke kommer du til at indgå i et samarbejde med kollegaer i S9 og i S7. Derudover vil du få en bred berøringsflade til Hæren, Politiet og det øvrige beredskab.

Jobbet består primært i at arbejde med uddannelse og operationer for vores frivillige hjemmeværns soldater. Du vil bl.a. få et koordinerende uddannelsesansvar for et antal af distriktets kompagnier, hvor du i samarbejde med kompagniledelsen støtter deres planlægning og gennemførelse af uddannelses- og øvelsesaktiviteter.

Du er sagsbehandler på en række operative sagsområder inden for dit funktionsområde. I den operative søjle vil du arbejde med bevogtningsplaner og øvrige indsættelser i rammen af nationale operationer. Når distriktet løser operative opgaver, formeres staben også operativt. I forbindelse med stabsarbejde vil du virke som CH/O i distriktets samlede stab, som består af faste, frivillige og personel af reserven. HDNSJ løser sine operative opgaver i rammen af den nationale forsvarsplan, så du kommer til at arbejde med skarpe planer. Jobbet er meget selvstændigt og alsidigt med en interessant og afvekslende hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

Af øvrige opgaver vil du bl.a. blive ansvarlig for:
• Udarbejdelse af distriktets plankompleks.
• Funktionsuddannelse inden for eget selvstændige fagområde.
• Rådgivning og vejledning af kompagnierne ved distriktet vedr. produktionsmål, uddannelse, planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol.
• Kontaktperson til enkelte af distriktets kompagnier. Opgaven er at monitere virket i kompagniet samt støtte og vejlede således fastsatte mål nås.

Desuden indgår du i distriktets vagthavenderoste med en uges vagt ad gangen hver 6.-8. uge. Vagten bestrides som en tilkaldevagt.

Det overordnede ledelsesprincip er frihed under ansvar og rettidig omhu. Jobbet indebærer aften- og weekendarbejde, da det typisk er der vores frivillige er aktive. Din deltagelse heri koordineres med stabschefen og tilpasses løbende.

Om dig

Du er kaptajn med videreuddannelsestrin I eller FØRKUR (BTN). Hvis du er premierløjtnant og ikke har gennemført Føringskursus/VUK eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har en baggrund i Hæren eller i Hærhjemmeværnet. Det vil være en fordel, hvis du har fungeret som operationsofficer ved en af Hærens bataljoner, men det er ikke et krav.

Du har arbejdet med uddannelse og operationer og har interesse for at arbejde med frivilligt hjemmeværnspersonel. Du evner at arbejde konstruktivt med de frivillige hjemmeværns soldater, og du møder dem hvor de er, herunder særligt med den fornødne respekt og forståelse for forskelligartetheden.

Du er en fleksibel holdspiller, og samtidigt kan du arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. Du er i stand til at balancere mellem nødvendigt hensyn til de frivilliges funktionsvilkår og opbygningen af militære kapaciteter.

Opfyldelse af krav og forventninger til alle fokuskompetencerne er nødvendigt for at løse opgaven. Især er samarbejde, fleksibilitet, styring/initiativ og kommunikation væsentligt, men det er planlægning, analytisk tænkning og helhedsorientering bestemt også.

Du har et ønske om en sammenhængende tjenesteperiode på min. 2-3 år hvori du kan opnå erfaring med HJV og gøre gavn for både den faste og frivillige struktur. Efter succesfuld tjeneste i Hærhjemmeværnet, vil du stå med meget stærke kompetencer inden for koordination, selvstændig sagsbehandling, stabsarbejde og du vil få et godt helhedssyn på Forsvaret som samlet enhed. Særligt Forsvarets rolle som en del af Totalforsvaret og dermed Danmarks samlede nationale beredskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den distriktets stabschef, MJ Martin Jan Bakkendorf Laczynski-Dulkiewicz, på tlf.: 4172 9710, eller distriktschef OL Michael Clausen Toft, på tlf.: 4172 9701.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er den 12.november 2023. Samtaler forventes afholdt herefter.

Stillingen er ledig med tiltrædelse den 1. januar 2024 eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du medbringe disse til en evt. samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Landsdelsregion Øst
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommando-en.
Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen. Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab. Regionsstaben har ca. 40 civile og militære med-arbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efter-retningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredensborg
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2