Studentermedhjælpere (stud.jur.) til Udbudsjuridisk Sektion i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hjørring

Har du lyst til et studiejob med mening, hvor du får lov til at omsætte din faglige viden fra studiet til praksis? Så er et studiejob i Udbudsjuridisk Sektion lige noget for dig!

Om os

Udbudsjuridisk Sektion hører under Jura- og Indkøbsafdelingen ved Ejendomsstyrelsen og består – ud over sektionschefen - af 5 medarbejdere, der sammen har ansvar for styrelsens udbuds- og indkøbsfaglige opgaver samt bygningsvedligeholdsopgaver.

Vi gennemfører udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en lang række forskellige områder, og hvert år fuldfører vi nogle af de fagligt mest udfordrende udbud i Danmark.

Vi bistår med udbudsretlig, kontraktretlig og anden juridisk bistand og sparring i forbindelse med drift og vedligehold af Forsvarets bygningsmasse og arealer.

Endelig fastsætter vi bestemmelser og processer for vores udbuds- og indkøbsvirksomhed, samt tilrettelægger og gennemfører udbud i tæt og tværfagligt samarbejde med kunder, brugere og øvrige afdelinger i styrelsen.

Ud over vigtigheden af det faglige fællesskab, så vægter vi også, at vores medarbejdere er hele mennesker og har en balance mellem arbejdsliv og familieliv. Det bærer ånden i vores sektion også positivt præg af.

”Ejendomsstyrelsen prioriterer fleksibilitet og work-life-balance højt, og vores medarbejdere har derfor god mulighed for at tilrettelægge egen arbejdstid i samarbejde med nærmeste leder”, oplyser Chef for Udbudsjuridisk Sektion, Randi Bach Wrængmose.

Om stillingen

Du skal hovedsageligt bistå med udbud af varer og tjenesteydelser samt udbud vedrørende bygningsvedligehold.

Du stifter bekendtskab med en lang række juridiske fagområder og får mange forskellige sagsrelaterede opgaver, hvor du blandt andet hjælper med at:

• Prækvalificere virksomheder og (på sigt) gennemføre miniudbud på vores dynamiske
indkøbssystemer.
• Udarbejde udkast til kontrakter, skrivelser mv. samt korrekturlæse udbudsmateriale.
• Bistå med journalisering.
• Undersøge konkrete udbudsretlige problemstillinger samt udarbejde udkast til juridiske notater.
• Bistå med kontraktuelle entrepriseretlige tvister.

Du er en del af en sektion med et stærkt fagligt sammenhold, hvor videndeling og faglig sparring er en naturlig del af vores arbejdsliv, og vi vægter vores stærke sociale sammenhold på tværs af sektionen højt.

Du er tilknyttet en mentor i opstartsfasen, som har ansvaret for, at du får en grundig oplæring. Du har også tæt sparring og samarbejde med vores øvrige udbudsjurister. Du har ansvar som afspejler dine kompetencer, og vi tager os tid til at give dig feedback, så du udvikler dig både fagligt og personligt.

Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 10-16 timer. Dette fastlægges endeligt i forbindelse med ansættelsen.

Vi støtter prioriteringen af dit studie, hvorfor du selv har en høj grad af indflydelse på, hvornår du møder ind på arbejde hver uge. I eksamens- og ferieperioder mv. er vi fleksible i forhold til varierende arbejdstider, så du kan holde fri i eksamensuger og indhente timerne i ugerne op til eller efter eksamensugen.

Dit arbejdssted er i Hjørring. Du har i en vis udstrækning mulighed for at arbejde fra vores kontorer i Nørresundby.

Om dig

Du er jurastuderende og kan se dig selv i en organisation med et højt ambitionsniveau og alsidige opgaver.

Du har en høj faglighed, og du har interesse for formueret.

Når du er sat ind i opgaverne, arbejder du selvstændigt og struktureret. Du er er udadvendt og har lyst til at indgå i det sociale liv på kontoret.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som student efter OAO-S fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen i Udbudsjuridisk Sektion, er du velkommen til at kontakte Chef for Udbudsjuridisk Sektion, Randi Wrængmose på 5144 6854. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Karin Dupont 3266 5188.

Send din ansøgning, CV med karakterblad og indskrivningsbevis snarest og senest 12. september 2023. Vi holder løbende samtaler. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2023 eller snarest herefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 1600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hjørring
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Aalborg

    Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring med familie- og ar..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Nordjylland

    Kom og bliv en del af [xxxxx]s Indkøb- og Udbudsafdeling hvor du, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, vil spille en central rolle i kommunens strategiske og ambitiøse arbej..
    • Jurist
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1