Militærjuridisk rådgiver til 1. Brigade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Søger du et alsidigt, anderledes og internationalt orienteret job? Ønsker du et job, hvor du bliver udfordret på dine juridiske kompetencer – i en meget dynamisk og kompleks organisation? Er du helhedsorienteret og god til at omsætte teoretisk jura til praktik?

Så er du måske vores nye militærjuridiske rådgiver.

Om os

1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro og består af en stab på ca. 40 officerer, som alle er specialister fra hele Hæren. Vi arbejder ofte på tværs af fagområder, hvorfor det er vigtigt at være helhedsorienteret og opsøgende. Hverdagen er præget af et godt socialt sammenhold, humoristisk omgangstone og et højt aktivitetsniveau. Det gælder både i forhold til gennemførsel af egen uddannelse, men også i forhold til undervisning og kontrol af de enheder, der er underlagt 1. Brigade.

Vi arbejder hen imod at være Hærens kampklar troppeenhed, der skal kunne deployeres og indsættes i rammen af NATO’s kollektive forsvar. Det betyder, at vores primære opgave er at uddanne både os selv og vores enheder hen imod internationale missioner og beredskaber.

Tjeneste ved 1. Brigade vil give dig en stor forståelse for NATO-operationer, alle Hærens specialer og operationer på brigadeniveau. Derudover vil du få indgående kendskab til projektledelse, planlægning og strukturering af uddannelse på alle niveauer. Slutteligt får du en stilling, der næsten udelukkende beskæftiger sig med operativ humanitær folkeret.

Om stillingen

Som militærjurist uddanner og rådgiver du 1. Brigades ledelse, soldater og enheder. Du rådgiver om nationale og folkeretlige rammer for militære operationer og løser ad hoc juridiske opgaver i staben. Du vil komme til at fortolke og formidle konventioner, direktiver, mandater og andre interne bestemmelser.

Som militærjurist er du en del af planlægningssektionen, som i det daglige består af en sektionschef, tre officerer og dig. Her er din opgave at bidrage med juridiske vinkler på brigadens aktiviteter og operationsplaner. Du er med til at udvikle procedurer og produkter, der kobler juraen på praktikken, så enhederne er rustet til at gennemføre kampoperationer.

Arbejdstid tilrettelægger du i samarbejde med din chef, og vi lægger stor vægt på muligheden for at skabe sammenhæng i hverdagen – også hvis du har bopæl et stykke fra Holstebro. Stabens normale ugerytme er tilstedeværelse tirsdag, onsdag og torsdag, med mulighed for hjemmearbejde mandag og fri eller hjemmearbejde om fredagen.

Stillingen indebærer ca. 4 årlige øvelser, både i Danmark og i udlandet. Derudover er der i begrænset omfang tilstedeværelse uden for normal arbejdstid.

Om dig

Du er uddannet cand.jur. med interesse for folkeret, herunder særligt humanitær folkeret og menneskerettigheder. Du er analytisk og helhedsorienteret i din tilgang til arbejdsopgaver og har blik for forvaltningsretlige perspektiver. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau.
Erfaring fra Forsvaret er en fordel, men ikke et krav.

Du er selvstændig, udadvendt og opsøgende. Du forstår at læse mellem linjerne, når lægmand spørger om råd. Du er en dygtig formidler, der forstår at omsætte juridiske dokumenter til brugervenlige direktiver. Stillingen fordrer en vis portion robusthed og faglig sikkerhed, da du vil være eneste jurist i 1. Brigade.

Du bliver dog samtidig en del af den militærjuridiske rådgiverordning, der består af alle militærjurister, der sidder rundt ved Forsvarets øvrige myndigheder. Her vil du kunne hente juridiske råd og sparring.

Den vigtigste kvalitet ved dig er dit ønske om og evne til at lære nyt samt at kunne indgå i en dynamisk organisation med en afvekslende hverdag. Besidder du disse evner, så skal vi nok støtte dig i at opnå de nødvendige kompetencer gennem uddannelse og sidemandsoplæring.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten samt aftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Danmarks Jurist- og Økonomforbund om særlige vilkår for militære juridiske rådgivere inden for Forsvarsministeriets område.

I forbindelse med ansættelsen er der mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Stillingen er til besættelse snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Til stillingen er der også knyttet fysiske, psykiske og helbredsmæssige krav. Du skal derfor være indstillet på at gennemgå en jobafprøvning, som omfatter en fysisk test, en helbredsundersøgelse samt psykologisk screening forud for ansættelse. Afprøvningen gennemføres på Ryes Kaserne i Fredericia og er planlagt til den 12. maj, hvor du bedes sætte hele dagen af til formålet. Du kan læse om de fysiske krav på traenmedforsvaret.dk.

Der er tale om en fast stilling med tjeneste på Dragonkasernen, Holstebro.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til sektionschef major Peter Faurholt-Nielsen på mail: [email protected] og telefon: 728 23050.

Har du spørgsmål vedr. løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Jepsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er 23. april 2023. Samtaler gennemføres som udgangspunkt i Holstebro, men vi har mulighed for at aftale virtuel samtale. Samtaler gennemføres den 4. maj 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link og vedhæfte ansøgning, C.V, samt uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes som PDF-filer. Referencer kan vedhæftes, men er ikke et krav og kan medbringes til en evt. samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 1. BRIGADE
1. Brigade er Hærens kampklare troppeenhed, der kan indsættes samlet eller opdelt under et dansk eller et internationalt operativt hovedkvarter på divisions eller korpsniveau. Brigaden skal kunne deployeres og indsættes i rammen af NATO kollektive forsvar.
Brigaden består af en stab, tre kampbataljoner, en føringsstøttebataljon, en logistikbataljon, en panseringeniørbataljon, en artilleriafdeling og et militærpolitikompagni. Stab 1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Holstebro
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jurist i Holstebro

    Vil du være en del af et ekspertteam? I Statens Finansielle Ordninger (SFO) søger vi lige nu en dygtig jurist, der kan løse opgaver inden for tjenestemandspensionsområdet. En kollega, der kan:.
    • Jurist
    • Holstebro
    Få mere info
  • Jurist (praktik) i Holstebro

    Hvis du er nysgerrig på hvordan hverdagen er i anklagemyndigheden, så grib muligheden for et praktikforløb hos anklagemyndigheden i Midt- og Vestjyllands [xxxxx] i efterårssemestret 2024. Praktikf..
    • Jurist
    • Holstebro
    Få mere info
  • Jurist i Holstebro

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Jurist
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2