Dygtig jurist søges til Kontor for Erhvervsuddannelser i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du udvikle dine juridiske evner og samtidig arbejde for at sikre de bedste rammer for god undervisning i Danmark? Har du lyst til at arbejde med juridisk rådgivning, regelarbejde og regelfortolkning, så er du måske vores kommende kollega i Kontor for Erhvervsuddannelser i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Om arbejdspladsen I Kontor for Erhvervsuddannelser arbejder vi blandt andet med regelfastsættelse, administration, udvikling og tilsyn af erhvervsuddannelserne.

Kontoret er i øvrigt præget af et godt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, en positiv og humoristisk omgangstone med fokus på medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsliv.

Om Kontor for Erhvervsuddannelser Kontoret består af 45 medarbejdere fordelt på tre teams. Kontorets hovedopgave er arbejdet med at videreudvikle og øge kvaliteten i erhvervsuddannelserne. Vi varetager en række opgaver knyttet til uddannelsernes udvikling, herunder udvikling af fag, evaluering af uddannelser, oplæringsområdet mv. Samtidig bidrager vi i kontoret til udarbejdelse og implementering af reformer og politiske aftaler på erhvervsuddannelsesområdet, herunder udarbejdelse af bekendtgørelser og behandling af klagesager, udvikling af kvalitetstilsynet, forsøgs- og udviklingsprojekter. Alle vores opgaver løses i tæt samspil med resten af ministeriet og øvrige samarbejdspartnere fx skoler, organisationer og arbejdsmarkedets parter.

Om arbejdsopgaverne Du bliver en del af et team, som arbejder med udvikling af fag og uddannelser, herunder blandt andet udarbejdelse af uddannelsesbekendtgørelser, afklaring af og rådgivning om juridiske spørgsmål omkring uddannelserne. Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver. Overordnet vil du skulle arbejde med regelgrundlaget for erhvervsuddannelserne, forvaltningsloven, offentlighedsloven, GDPR m.v.

Vi har fokus på, at du har mulighed for udvikling og dygtiggørelse af dine juridiske kompetencer, og at der er tid til fordybelse. Styrelsen sætter et stærkt juridisk fagligt miljø i højsædet. Du vil derfor blive en del af styrelsens juridiske netværk, hvor der er mulighed for erfaringsudveksling videndeling med styrelsens jurister om aktuelle temaer og sager af principiel betydning.

Mere konkret vil du bl.a. arbejde med at:

  • Rådgive de øvrige medarbejdere i kontoret i juridiske spørgsmål
  • Udarbejde juridiske notater samt konkrete direktions- og ministersager
  • Udarbejde bekendtgørelser, vejledninger og bidrag til lovforslag
  • Håndtere henvendelser fra borgere og institutioner m.fl. samt henvendelser fra andre myndigheder.


Om dig Vi søger en kollega, der:

  • er cand.jur. eller snart bliver det
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • kan arbejde selvstændigt, struktureret og grundigt
  • har nemt ved at lære nyt
  • har gode samarbejdsevner.


Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge, og du bliver ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest d. 1. januar 2023.

Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Susanne Torp på telefon 61884714 eller fungerende kontorchef Helle Kristensen på 33925428.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag d. 13. november 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job.

Der er to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 46. Til anden samtale indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København

    Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting corporate strategic initiative related to data insights.Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting c..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0