Hvis du bliver vores nye lægesekretærkollega, så giver vi et Kinder-æg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Når man taler om et Kinder-æg, så er det ikke uden et: ”Jamen, det er jo hele 3 ting på én gang”.

Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvad vi søger, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde netop dig.

I vores ambulatorium har vi en lægesekretærstilling ledig på 37 timer/uge. Vi har desværre sagt farvel til vores gode kollega, som har været glad for at være hos os, men nu har fået tilbud om at komme tilbage til en helt anden jobtype i det private. Vi søger derfor en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel i Børne- og Ungepsykiatrisk Center (BUC).

Lad os starte med at præsentere os selv:

Tina: Jeg er 41 år og har været ansat i ambulatoriet 13 år. Én af de ting jeg sætter meget pris på i mit arbejde, er det gode tværfaglige samarbejde vi i sekretærgruppen har med alle behandlerne.

Darin: 34 år gammel, har været ansat siden maj 2020. Vi har et varieret arbejde og gode kollegaer.

Bente: Jeg er 58 år og har været ansat siden den 1. juni i år i en nyoprettet stilling i receptionen, hvor min primære funktion er at varetage de opgaver, der ligger her. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og oplever stemningen i ambulatoriet som en kombination af høj arbejdsmoral og med plads til gode snakke og grin på tværs af alle faggrupper.

Karima: Jeg er 49 år, har været ansat i 10 år. Vi er en meget fleksibel sekretærgruppe.

Sys: 47 år gammel og har været ansat siden juni 2021. Ved mit arbejde sætter jeg bl.a. pris på de mange alsidige og spændende opgaver, vi har. Som sekretær i vores ambulatorium er man inde over de fleste opgaver.

Helle: 63 år gammel. Har været ansat i Børne- og Ungdomspsykiatrien siden 2012.

I vores ambulatorie arbejder vi med en spændende patientgruppe for unge i alderen 14-17 år med forskellige former for psykiske lidelser og forstyrrelser. De unge henvises ofte med ADHD, OCD, autisme eller psykose. Derudover har afsnittet en specialfunktion for unge med selvmordsadfærd, unge med depression, bipolar lidelse samt unge med kønsidentitetsproblematikker.

Ambulatoriet er beliggende på Lersø Parkallé 107, hvilket er en kort gåtur fra vores andre BUC-afsnit og ambulatorier på Bispebjerg Hospital matriklen. Vores ambulatorie huser ca. 40 behandlere og 7 sekretærer inkl. dig.

Organisering
Du bliver (ligesom os) en del af Klinisk Sekretariat, der består af en stor engageret sekretærgruppe på tværs af hele Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Hovedstaden. Vi arbejder i fællesskab på at styrke sekretærernes arbejdsopgaver og sikre vores patienter og pårørende en ensartet høj kvalitet.

Klinisk Sekretariat har sekretærer fordelt på 5 matrikler (Glostrup Hospital, Det Ambulante Hus i Brøndby, Bispebjerg Hospital, Hillerød Hospital og hospitalet på Bornholm). Der er 4 matrikelledende lægesekretærer og en sekretariatsleder, der sammen står for driften og ledelsen af Klinisk Sekretariat.

Lidt om Kinder-ægget
Det skal være spændende: Vi er en arbejdsplads i udvikling, hvor vi sammen har en helt central betydning for alle vores patientforløb. Vi er ansvarlige for styring af den administrative del og er den vigtige superlim, der binder forløbet sammen med første og sidste hånd på registreringen.

Det skal være noget, vi kan lege med: Hos os er der rig mulighed for at sætte eget præg på løsning af arbejdsopgaverne. Vi har selvfølgelig nogle rammer, men vi er meget opmærksomme på, at vi selv har råderet indenfor rammen. Du vil blive inddraget i vores forandringsprocesser og optimering af arbejdsgange. Så der er på mange områder fri leg, hvor du endelig skal byde ind med dine forslag til evt. ændringer.

Det skal være chokolade: Indrømmet, her blev vi faktisk lidt udfordret tekstmæssigt, for vi har hverken en chokoladefontæne stående i receptionen eller en glasbowle fyldt med Marabou. Til gengæld er der for vores faggruppe i BUC løbende fokus på, om mængden af vores arbejdsopgaver svarer til ressourcerne. Det er derfor ikke så længe siden, at vi i vores ambulatorium blev opnormeret og fik ansat Bente.

Derudover er faglig udvikling i fokus i BUC. Det omhandler kompetenceudvikling på vores nuværende kerneopgaver, men også hvis vi ser 3, 5 eller 10 år ud i fremtiden. Vi har for nuværende et nyopstartet arbejde med en kompetencestrategi for sekretærerne på tværs af vores center. I den proces bliver alle sekretærerne involveret bl.a. på en kommende temadag. Omkring udvikling stiller vi krav til os selv, men også til dig.

Dine arbejdsopgaver

  • Arbejde i Sundhedsplatformen, herunder håndtering af henvisninger, bookninger, indkaldelser, erklæringer, underretninger og kvalitetssikring bl.a. via arbejdslister.
  • Kommunikation med familier, behandlere og samarbejdspartnere.
  • Receptionsbetjening ved ferier og andet fravær.
  • Diverse tovholderfunktioner eksempelvis på SP-kalenderbyg.


Lidt om dig

  • Du er uddannet lægesekretær eller har kompetencer svarende hertil.
  • Psykiatrierfaring foretrækkes, men er ikke et krav.
  • Du har gode IT-kompetencer med rutine i brugen af Sundhedsplatformen.

Derudover kan du sætte flueben ved:

Det kommunikative er vigtigt: Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle situation. Med dine gode kommunikative egenskaber og din sans for service kan du give vores patienter den bedste start på deres forløb i dagafsnittet.

Samarbejde har betydning: I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Du er nysgerrig: Du har en interesse og nysgerrighed ift. udviklingen og optimeringen af vores opgaver. Du byder ind med forslag til nye tiltag og deltager engageret i vores udvikling. Du skal også være nysgerrig på dine kolleger og dig selv, så vi flytter os som team og altid arbejder for at skabe de bedste patientforløb.

Du er klar til variation: Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag. Det er derfor vigtigt for os, at du trives i det.

Det er vigtigt for dig med overblik: Det er dig der skal have det overordnede overblik på patientforløbene.

Løn og vilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling og vi ønsker, at du starter snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Kontakt
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen/afsnittet, er du mere end velkommen til at kontakte vores matrikelledende lægesekretær Jeanette Dahl Hansen på 21 12 00 41 eller [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kan du se dig selv blive vores kommende kollega?
Send os en motiveret ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket senest den 13. november 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. november 2022.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København NV
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København N

    Afdelingens profil Afdeling for Genetik varetager højt specialiseret diagnostik og genetisk rådgivning af en række arvelige og sjældne sygdomme. Som led i denne funktion har klinikken specialla..
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i København Ø

    I vores Ambulatorium for unge B195 søger vi en administrativ sekretærkollega, idet en af vores gode kolleger snart går på pension. Vores ambulatorium er beliggende på Lersø Parkallé 107, Bispeb..
    • Lægesekretær
    • København Ø
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en selvstændig stilling på vores sengeafsnit som behandler og plejer patienter med lymfekræft, myelomatose og kronisk lymfatisk leukæmi? Introduktion og videreudvikling .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i København V

    Ønsker du en arbejdsdag, hvor du kan have den rette balance mellem tid til opgaverne, tid til relationerne med dine kolleger og tid til de ting du indimellem kan have i dit privatliv? Så skal d..
    • Lægesekretær
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1