Bolig- og Planstyrelsen søger dygtig jurastuderende til Center for Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde i en politisk organisation og få relevant erhvervserfaring på et område, der har stor samfundsmæssig betydning, politisk bevågenhed og mange interessenter? Så er denne stilling som juridisk studentermedhjælper i Byggeri måske noget for dig.

I Center for Byggeri arbejder vi med byggeregulering, herunder særligt bygningsreglementet og vejledningerne hertil. Vores regulering skal sikre sundt, sikkert og bæredygtigt byggeri, og vi skal være garanter for balancerede og fagligt stærke løsninger.

Opgaverne i centret består blandt andet af lov- og bekendtgørelsesændringer, minister- og departementsbetjening samt møder og drøftelser med byggebranchen, andre styrelser, ministerier, kommuner mv. Derudover yder vi vejledning om vores regler til kommuner og virksomheder.

I Center for Byggeri er vi to områdechefer og ca. 30 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores opgaver kan kun løses i et samspil af viden fra flere faggrupper. Derfor består Byggeri af ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden.

Du kommer til at indgå i et team med kontorets øvrige studenter, hvor I samarbejder om at løse teamets opgaver.

Om dine arbejdsopgaver Den ledige studenterstilling er placeret i det område, der især arbejder med sikkerhedsreglerne, hvorfor der er stor bevågenhed både fra kommuner, virksomheder, politikere og medier.

Som juridisk studentermedhjælper vil du have særligt fokus på at håndtere henvendelser fra borgere, kommuner og virksomheder om byggelovgivningen. Du vil derfor få rig mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer og anvende dem i praksis på forskellige juridiske problemstillinger.

Du vil også få til opgave at bidrage til kontorets generelle opgaveløsning alt efter dine interesser og profil. Det kan f.eks. være bistand ved aktindsigtssager og departementsbetjening eller udarbejdelse af kontrakter.

Om dig Vi forestiller os, at du er stud.jur eller stud.merc.jur. Du er velformuleret og i stand til at formidle fagligt kompliceret stof på en letforståelig måde, og så er du fortrolig med Office-pakken. Du har mod på at prøve kræfter med forskellige juridiske problemstillinger inden for byggeriets mange aspekter.

Vi håber, at du har lyst til at blive en del af et spændende tværfagligt kontor, hvor du vil få nogle gode kollegaer med forskellige faglige baggrunde, der gør det spændende at gå på arbejde.

Om Bolig- og Planstyrelsen Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca. 180 medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger på gennemsnitligt 15 timer om ugen, men kan aftales individuelt.

Der er stor fleksibilitet i, hvilke dage du arbejder, ligesom det naturligvis er muligt at få fri op til eksamen og i forbindelse med ferier.

Tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. oktober 2022.

Ansøgning Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 15. august 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information Du kan få mere at vide om stillingen hos fuldmægtig Signe Gjerding Jensen på tlf.: 30 62 92 27 eller fuldmægtig Thomas Kielgast Rødding på tlf.: 20 18 62 44.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    [xxxxx] er et specialistkontor med byggeriet som speciale, og som beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro. Vi søger en advokat, gerne med flere års advokaterfaring..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0