Student med politisk tæft og flair for kommunikation til Center for Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en politisk organisation og få relevant erhvervserfaring på et område, der har stor samfundsmæssig betydning, politisk bevågenhed og mange interessenter? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

I Center for Byggeri arbejder vi for et sikkert, sundt og bæredygtigt byggeri, der er produktivt og til at betale. Vi har ansvar for langt de fleste regler på byggeområdet, herunder særligt bygningsreglementet. Centrets opgaver varierer og omfatter bl.a. minister- og departementsbetjening, politisk kommunikation, interessenthåndtering, analyser og undersøgelser samt ledelse af udviklingsprojekter.

Vi er to områdechefer og ca. 30 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores opgaver kan kun løses i et samspil af viden fra flere faggrupper. Derfor består Byggeri af ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden. Du kommer til at indgå i et team med områdets øvrige studentermedhjælpere, hvor I samarbejder om at løse teamets opgaver.

Om dine opgaver Den ledige studenterstilling er placeret i det område, der især arbejder med byggeriets sikkerhed. Det er et område præget af stærke politiske og økonomiske interesser med meget ministerbetjening og mange kommunikative opgaver.

Som studentermedhjælper vil du få til opgave at bistå områdets øvrige generalister med ministerbetjening, sekretariatsbetjening, interessenthåndtering, research samt vejledning af kommuner og virksomheder. Desuden varetager området en lang række hjemmesider, herunder bygningsreglementet.dk, som du skal medvirke til løbende at ajourføre og udvikle i samarbejde med dine øvrige kolleger.

Om dig Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse. Det kan f.eks. være en uddannelse med et samfundsvidenskabeligt, humanistisk eller kommunikationsfagligt afsæt. Du er velformuleret og i stand til at formidle fagligt kompliceret stof på en letforståelig måde, og så er du fortrolig med Office-pakken. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til den offentlige sektor og erfaring med at arbejde i Sitecore eller et andet CMS-system.

Vi håber, at du har lyst til at prøve kræfter med generalistrollen som en del af et tværfagligt kontor, hvor du vil få nogle gode kollegaer med forskellige faglige baggrunde, der gør det spændende at gå på arbejde.

Om Bolig- og Planstyrelsen Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca. 180 medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger på gennemsnitligt 15 timer om ugen, men kan aftales individuelt.

Der er stor fleksibilitet i, hvilke dage du arbejder, ligesom det naturligvis er muligt at få fri op til eksamen og i forbindelse med ferier.

Tiltrædelse snarest muligt og senest d. 1. oktober 2022.

Ansøgning Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 15. august 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information Du kan få mere at vide om stillingen hos fuldmægtig Signe Gjerding Jensen på tlf.: 30 62 92 27 eller fuldmægtig Thomas Kielgast Røddik på tlf. 20 18 62 44.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    København, DanmarkEr du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketings kampagner til forskellige kundesegmenter? Så har vi en den rette mulighed til .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0