Skatteankestyrelsen i København søger sagsbehandlere til ejendomsvurderingsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at bruge dine juridiske kompetencer i en uafhængig klageinstans, og motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, fokus på resultater og godt kollegaskab? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores fagligt stærke team i Skatteankestyrelsen.

Vær med til at sikre retssikkerhed i meget betydningsfulde sager
Ved Skatteankestyrelsen i København behandler vi blandt andet sager inden for vurdering af fast ejendom. Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi søger nye kolleger til 2. og 10. kontor på vores lokation på Strandboulevarden. Kontorerne er vurderingskontorer, og vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på ejendomsvurderingsområdet. Det er sager, der har meget stor betydning for de berørte borgere.

Vi leder efter dig, der kan lide at få ansvaret for at sikre et smidigt og effektivt sagsforløb i god dialog med klageren og dennes repræsentant,” siger kontorchef Jacob Vee Tornbjerg, ”for vi tilbyder et selvstændigt arbejde, hvor du får ansvar for din egen sagsportefølje. Det selvstændige arbejde gør også, at vi har fokus på sparring og samarbejde, så alle føler sig trygge i opgaveløsningen – vi er hjælpende og inkluderende og interesseret i dig som kollega og som menneske. Dette både internt i kontoret, men også på tværs.”

Du får mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du i forbindelse hermed er i dialog med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Hos os får du en unik mulighed for at arbejde med ejendomsvurderingsområdet og forvaltningsretten.

Vores sager indeholder ofte komplicerede, juridiske vurderinger og vi står klar med engagerede kolleger, der deler ud af deres viden og giver dig sparring og oplæring, som understøtter dig i din kompetenceudvikling.

Vi tilbyder

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • høj faglighed og løbende samarbejde med forskellige fagkontorer og myndigheder
  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved Landsskatteretten og Vurderingsankenævn
  • mulighed for faglig udvikling inden for andre klagesagsområder i Skatteankestyrelsen.

Engageret og driftsorienteret sagsbehandler
Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., bachelor i skat eller også har du en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Vi ser gerne, at du har erfaring med sagsbehandling og trives med den opgave.

Personligt er du struktureret og engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager.

Det er desuden vores forventning, at du:

  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejder målstyret og driftsorienteret
  • sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • deltager aktivt i faglig sparring og i teamsamarbejdet
  • kan kommunikere klart både i skrift og tale.

Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere, og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag.

Om Skatteankestyrelsen
Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket ”Søg stillingen” senest 25. september 2022. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Vee Tornbjerg på tlf. 3376 0741 eller kontorchef Anne Mette Thisted på tlf. 33762405.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne vil der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Har du styr på dine embedsdyder, og kan du agere på flere organisatoriske og strategiske niveauer? .
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0