IT-projektledere med erfaring eller mod på agile principper til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du vores nye kollega, der brænder for IT-projektledelse og for at skabe værdi i vores fælles sundhedsvæsen gennem dine projekter?

Det handler om liv - og den nyeste sundhedsteknologi
Hos os handler digitalisering om liv. CIMT's mission er at levere IT-løsninger til hospitalerne, som bidrager til at give borgerne den bedste behandling. Det sker i et tæt samarbejde med hospitalerne. Både i projekterne og vores agile set-up.

Som IT-projektleder i CIMT bliver du involveret i et eller flere projekter, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med den nyeste sundhedsteknologi og lede projekter med høj teknisk kompleksitet og politisk bevågenhed, fx IT-systemer til de nye hospitalsbyggerier. Mange af vores projekter foregår desuden i samarbejde med andre regioner, staten, kommuner og praksislæger, hvor vi udvikler løsninger indenfor fx telemedicin til KOL-patienter og IT-løsninger til gravide.

Din opgaveportefølje vil både indeholde projekter, der løses efter traditionel vandfaldmodel, og udviklingsopgaver, der udvikles efter agile principper i SAFe rammeværket.
Hvis du endnu ikke har erfaring med agil udvikling, får du kompetencerne hos os. Det vigtigste er, at du har mod på at arbejde agilt.

Hvem er vi?
Du vil blive ansat i CIMT’s Center of Excellence for IT-projektledelse. Et fagligt stærkt og stimulerende miljø med kompetente, sjove og hjælpsomme kollegaer med vidt forskellige baggrunde og et bredt aldersmæssigt spænd.

Vi udveksler erfaringer, søger kontinuerligt at forbedre os, holder hinanden oppe og spiller hinanden gode. Vi motiveres af at være i et netværk med andre, der interesser sig for det samme, og fejrer hinandens succeser.

Fælles for os er en brændende interesse for projektledelse og projekter og stor erfaring med at lede traditionelle vandfaldsprojekter og/eller lede agilt i rollerne som RTE og Scrum Masters.

Derfor prioriterer vi også at få delt vores viden med hinanden og drøfte vores faglige udfordringer og derved sammen løfte hinanden fagligt.

Vi har desuden fokus på at udvikle den enkelte medarbejders kompetencer - med respekt for udgangspunktet og ønsker for udviklingsretning.

Hvem er du?
Du har flere års erfaring og succes med at gennemføre IT-projekter i større komplekse organisationer, hvor du har gennemført projektforløb fra start til slut i samarbejde med styregrupper og måske også ART-ledelser.

Ligeledes har du en relevant uddannelse og er certificeret indenfor projektledelse, fx i PRINCE2. Du har desuden erfaring med eller mod på at arbejde efter agile principper og har måske også en certificering i SAFe – ellers får du det hos os.

Derudover tænker vi, at du:

  • er metodestærk med en udbygget værktøjskasse og indsigt i gængse IT-processer
  • har teknisk forståelse, der kan omsættes til nedbrydelige planer og leverancer i høj kvalitet
  • har erfaring med gennemførsel af EU-udbud og leverandørstyring
  • kan tage lederskab og sikre et succesfyldt projekt i tæt samarbejde med din styregruppe eller ART-ledelse
  • er en stærk kommunikator i skrift og tale
  • har politisk flair og forståelse.

Det vil for flere af de ledige stillinger vægte positivt, hvis du også har en teknisk tung kompetenceprofil:

  • Arkitektur- eller intrastrukturerfaring
  • Erfaring med eller kendskab til at arbejde med data.

CIMT - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Corona, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og arbejdsstedet er Borgervænget 7, København Ø. Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi. Derfor vil du sammen med kollegerne have et fast arbejdssted men også have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Løn- og ansættelsesvilkår tager udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte sektionschef Lena Petersen på telefon 42 47 02 08 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er tirsdag den 1. november 2022, og vi forventer at holde samtaler løbende og senest i uge 44.

Du sender ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 01. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>I [xxxxx] har vi brug for en bredt funderet mekanik eller el-ingeniør, maskinmester eller installatør til at varetage projektledelsen på større drifts- og vedligeholdelsesprojekter. ..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2