Sagsbehandlere til vigtig opgave med klagebehandling på området for Erhvervsbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du arbejde med spændende sager på et vigtigt område af stor samfundsmæssig betydning, og har du viden om eller interesse for skatteret? Kunne du tænke dig mulighed for faglig udvikling og fleksibilitet? Så er det formentlig dig, vi søger som vores nye kollega.

Retssikkerhed, det rigtige resultat og fastlæggelse af praksis på skatteområdet
Vi har mange sager og derfor opnormerer vi med flere sagsbehandlere til to af vores kontorer – 5. og 13. kontor i Skatteankestyrelsen. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Begge kontorer har teams, hvor du blandt andet kan arbejde med skønsmæssig fastsættelse af indkomst, beskatning af fortjenester ved salg og udlejning af fast ejendom samt skatte- og momsfradrag for selskaber og erhvervsdrivende, herunder skatte- og momssvig. Du kan også komme til at arbejde med problemstillinger i relation til virksomhedsskatteloven og lov om skattefri virksomhedsomdannelse.

Du får selvstændigt ansvar for dine sager, som du følger fra A-Z, og du vil være ansvarlig for at:

• afholde møde med klagere og rådgivere

• udarbejde forslag til afgørelse

• deltage i retsmøder i Landsskatteretten og skatteankenævn

Som sagsbehandler i kontoret har du en vigtig rolle, hvor du gennem dit arbejde er med til at fastlægge praksis på skatteområdet, der er i løbende udvikling. ”Skatteankestyrelsen har en meget bred faglig profil, idet styrelsen har hele skatteretten under ét tag. Du vil møde eksperter ud i alle kroge af skatteretten, der brænder for deres sager”, siger fagkoordinator Bjørn Kiilsgaard, og fortsætter ”Det gør Skatteankestyrelsen til et oplagt sted at bygge videre på sin faglighed, uanset om du er ny eller erfaren.”

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx er du er cand.jur., cand.merc.jur., professionsbachelor i skat eller har en diplom- eller masteruddannelse indenfor skatteretten. Du skal kunne lide at fordybe dig i det faglige juridiske arbejde og arbejde selvstændigt med sagerne for at nå frem til det rigtige resultat, men du sætter også pris på at være en del af et stærkt fællesskab. Du er en holdspiller, der bidrager til den gode trivsel i kontoret.

Det er derudover vigtigt, at du:

• evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale

• arbejder drifts- og samarbejdsorienteret

• sikrer den rette kvalitet til rette tid og

• kan kommunikere klart både i skrift og tale

Om os
Kontorerne har en stærk, faglig identitet, som vi er stolte af. Vi vægter det faglige miljø – i en god blanding af socialt fællesskab, højt humør og en uformel omgangstone. "Som nyansat er der blevet taget godt imod mig, og jeg har fra starten af min tid her i kontoret følt, at jeg er en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab med højt til loftet. Kerneopgaven og det faglige fylder naturligvis en hel del i dagligdagen, men der er også fint med plads til det sociale og det gode kollegaskab, hvilket skaber en god balance, som gør det sjovt og engagerende at gå på arbejde.", siger fuldmægtig Christian Elmgaard Bruus Hirsbro.

Dine nye kollegaer har erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv, regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund, og vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer – vi arbejder åbent og uformelt. Kollegialt har vi et godt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden. Fleksibilitet er et nøgleord hos os, både for at sikre en effektive arbejdsgang, men også i tilrettelæggelsen af din arbejdstid og -opgaver, så vi sikrer et godt arbejdsmiljø for alle. Derudover sikrer vi et grundigt oplæringsforløb i de første uger af din ansættelse.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 9. oktober 2022. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Kirchheiner Boenæs på tlf. 3376 0937 eller kontorchef Morten Dreisig Olsen på tlf. 3376 0771. Hvis du vil snakke med en sagsbehandler i kontoret, kan du tage fat i Jeanett Dejgaard Stefansen på tlf. 3376 0838.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Begge kontorer er fysisk placeret Ved Vesterport 6, 1612 København, men der vil for den rigtige profil være mulighed for ansættelse ved en af Skatteankestyrelsens øvrige lokationer i Odense, Silkeborg og Aalborg.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisktilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København

    Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting corporate strategic initiative related to data insights.Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting c..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0