Er du vores nye udbuds- og entreprisejurist? Bygningsstyrelsen søger fagligt stærke jurister til vores kontorer i Køb...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at arbejde med udbud? - og deltage i styringen af entreprisekontrakter hos en af Danmarks største bygherrer? Så læs med her.

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at gøre karriere i en styrelse med ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til statslige institutioner i hele landet.

Som jurist bliver du en del af enheden Udbud og Kontrakter i Center for Byggeri, som varetager nybyggeri, moderniseringer, større bygningsvedligehold m.m. for vores kunder; universiteter, politi, domstole og centraladministration. I Udbud og Kontrakter varetager og tilrettelægger vi udbud, styrer kontrakter og følger op med entreprenører, leverandører og rådgivere. Vores projektportefølje spænder fra små og mellemstore projekter til helt store projekter i milliardklassen, og du har derfor mulighed for at få ansvar for projekter, som matcher dine kompetencer og interesser.

Faglige udfordringer og sparring med dygtige kollegaer
Udbud og Kontrakter består af 16 ambitiøse og engagerede kolleger, hvoraf 12 er placeret på vores kontor i København og 4 er placeret på vores kontor i Skanderborg.

Som jurist hos os får du eget og selvstændigt ansvar for dine sager - både hvad angår juridisk og strategisk rådgivning. Vi får løbende nye byggeprojekter, og vi rådgiver også inden for forsikring, IT-kontrakter og forvaltningsret. Du vil derfor få mulighed for at anvende og specialisere dine kompetencer bredt og efter interesse.

Endvidere bliver du en del af en enhed med høje ambitioner, højt til loftet og godt humør. Du vil få mulighed for faglige udfordringer og sparring med dygtige kollegaer, og du vil få en bred berøringsflade i og uden for styrelsen – især med arkitekter og ingeniører. Der tilbydes løbende uddannelse i form af relevante kurser, og for udvalgte medarbejdere er der også mulighed for at tage advokatuddannelsen. Vi tilbyder også et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for at arbejde hjemme og hvor der er plads til, at du kan tilrettelægge dine egne aktiviteter. Vi lægger vægt på at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Har du lyst til at læse mere om, hvordan det er at arbejde i Udbud og Kontrakter, kan du klikke HER og læse en af vores juristers oplevelse af enheden og Bygningsstyrelsen som arbejdsplads.

Hvem er du?
Vi søger flere jurister, enten cand.jur. eller cand.merc.jur., med et solidt fagligt fundament. Du kan være nyuddannet eller have erfaring i større eller mindre grad. Vores opgaveportefølje er bred, og vi kan blandt andet tilbyde følgende:

  • Entreprise- og udbudsprojekter
  • Rammeaftaleudbud
  • Mindre udbudssager samt mindre vedligeholdelsessager inden for AB regimet
  • Håndtering af voldgiftssager
  • Konflikthåndtering med fokus på forhandling og mediation
  • Forsikringssager - både små og store sager samt forsikringsudbud
  • Fleksibelt arbejdsmiljø med faglig sparring
  • Løsningsorienteret arbejde med sagerne samt faglig udvikling på juridiske områder efter interesse
  • Mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af egen arbejdsdag

Din endelige opgavesammensætning vil blive tilpasset dine kompetencer, erfaring og interesseområder, og når du starter hos os, sørger vi for, at du får den nødvendige introduktion og oplæring, så du kan komme godt ind i opgaverne og det sociale fællesskab i Udbud og Kontrakter samt på tværs i styrelsen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og ansættelses-området vil være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København eller Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen i København, kan du kontakte kontorchef Anette Gothard Mikkelsen tlf. 4170 1174 eller fg. teamleder og chefkonsulent Maja Wohlfeldt tlf. 4170 1051. Vil du vide mere om stillingen i Skanderborg kan du kontakte teamleder og chefkonsulent Iben Merete Toftvang Ottesen tlf. 4170 1292.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Send os dit CV, ansøgning og eksamensbevis senest den 28. august 2023. Du søger stillingen på www.bygst.dk/job/og modtager en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning.

Vi holder løbende samtaler og forventer tiltrædelse 1. november 2023 eller efter aftale.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 28. august 2023

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    [xxxxx] er et specialistkontor med byggeriet som speciale, og som beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro. Vi søger en advokat, gerne med flere års advokaterfaring..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0