Koncernregnskabschef til den samlede regnskabsaflæggelse på Børne – og Undervisningsministeriets område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du solid regnskabserfaring, og vil du være med til at sætte retningen for Børne- og Undervisningsministeriets samlede regnskabsaflæggelse? Så søger vi lige nu en skarp og ambitiøs koncernregnskabschef, som kan tage et stort selvstændigt ansvar for Børne- og Undervisningsministeriets samlede regnskabsaflæggelse med blik for både drift og udvikling.

Dine arbejdsopgaver

Som koncernregnskabschef i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er dine primære arbejdsopgaver:

  • at være overordnet ankerperson på alle regnskabsopgaver i Børne- og Undervisningsministeriets departement, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og Styrelsen for It og Læring
  • at være teamleder for regnskabsmedarbejderne i Center for Koncernregnskab, Puljer og Specialpædagogisk støtte (SPS) og støtte disse i håndtering af alle typer af regnskabsspørgsmål
  • at være overordnet ansvarlig for alle regnskabs- og bogholderiprocesser, herunder regnskabsmæssige it-brugeropsætninger og systemimplementeringer
  • at være tovholder på alle faste månedlige regnskabsopgaver, herunder intern regnskabsmæssig rapportering, afstemninger og regnskabserklæringer
  • at selvstændigt styre og gennemføre regnskabsmæssige årsafslutninger på økonomisk meget væsentlige omkostnings- og udgiftsbaserede regnskabsområder, herunder bl.a. ministeriets tilskudsområder på over 30 mia. kr.
  • at holde ministeriets regnskabsinstrukser og forskellige regnskabsmæssige vejledninger ajour
  • at være ansvarlig for gennemførelse af løbende regnskabsmæssig controlling
  • at orientere om regnskabsmæssige spørgsmål på ministeriets intranet
  • at samarbejde med Statens Administration, Børne- og Undervisningsministeriets kontor for Koncernøkonomi og Rigsrevisionen om regnskabs- og revisionsmæssige spørgsmål.


Om dig

Vi leder efter en koncernregnskabschef, der har omfattende erfaring inden for statslige regnskabsopgaver, gerne suppleret med uddannelse/efteruddannelse inden for regnskab. Du kan fx være en erfaren kontoruddannet regnskabschef eller en faglig stærk og regnskabskyndig akademisk profil – fx cand.merc.aud., cand. polit., cand. scient. adm., cand. jur. eller lign.

Det er afgørende, at du har stor praktisk erfaring med gennemførsel af regnskabsopgaver og kan sikre høj kvalitet i alle aspekter af regnskabsarbejdet. Ligeledes skal du have stor viden om de statslige it-systemer, som understøtter regnskabet og regnskabsaflæggelsen (SKS, Navision Stat, Rejs Ud, IndFak mv.). Vi forventer desuden, at du har erfaring med ledelse, herunder dokumenteret regnskabsfaglig ledelse og som udgangspunkt også meget gerne personaleledelse.

Om os

Du bliver ansat i Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS, hvor vi er ca. 50 medarbejdere, der arbejder med koncernregnskabsaflæggelse, puljetilskudsforvaltning og administration af specialpædagogisk støtte. Vi arbejder teambaseret med vægt på samarbejde, ansvar og kvalitet.

Centeret ledes af 2 kontorchefer og 4 teamledere, og du kommer til at indgå i en velfungerende ledergrupper, hvor vi støtter hinanden og løfter i flok.

Koncernregnskabsenheden består pt. af 10 medarbejdere fordelt på 2 teams; et bogholderteam og et regnskabsmæssigt controllerteam.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleledelse.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Lentz på tlf. 40 74 40 15. Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest mandag den 21. august 2023. Du søger stillingen via linket i annoncen. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 34 og 2. samtaler i uge 35. Der vil muligvis blive gennemført test i forbindelse med besættelse af stillingen.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København SV
  • Mandag den 21. august 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København Ø

    Head of Financial Risk & QualityDNB er Norges største finanskoncern og en af de største i Norden målt på markedsværdi. Koncernen tilbyder et komplet udvalg af finansielle ydelser, herunder lå..
    • Økonomichef
    • København Ø
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0