Juridisk sagsbehandler til [xxxxx]s fagforening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du en dedikeret talknuser med passion for at hjælpe kunder med at gennemskue økonomiske lønforhold i deres ansættelse? Har du styr på Excel som få, og synes du at detaljer og ”detektivarbejde” er en spændende udfordring? Så er du måske vores kommende juridiske sagsbehandler.

I dette job får du en unik mulighed for at arbejde i krydsfeltet mellem økonomiske og juridiske opgaver og hjælpe kunder videre, når der opstår spørgsmål eller udfordringer i deres ansættelsesforhold.

Dine hovedopgaver er at varetage de taltunge rådgivningsopgaver i vores afdeling, som fx gennemgang af komplekse lønsedler, udarbejde større løntjek samt anmelde krav til Lønmodtagernes Garantifond. I mindre omfang deltager du i gennemgangen af ansættelseskontrakter og leverer rådgivning om ansættelsesretlige forhold.

Du er generelt afdelingens specialist på de økonomiske opgaver og bidrager til kollegernes kompetenceløft eller hjælper med sparring, når de arbejder med opgaver af mere økonomisk karakter.

Opgaverne vil være mangeartede og vil kalde på noget forskelligt fra dig. Men fælles for dem er, at du skal befinde dig godt med talopgaver, der indebærer Excel ark, og telefonisk rådgivning.

Generelt skal du trives med at være på telefonen, for du vil komme til at tale med mange mennesker hver dag. Dine dialoger vil variere, fordi Ase er en a-kasse og forening for alle uanset branche og baggrund.

Et ønske om at hjælpe andre

For os er det altoverskyggende, at du vil det bedste for kunderne og dine kolleger. Dit engagement kan man mærke, også i din opgaveløsning og kundehåndtering, hvor du er både hjælpsom og løsningsorienteret.

Derudover er du nysgerrig, seriøs og har et stort gåpåmod. Du er ansvarsbevidst og systematisk og trives med frihed under ansvar.

Det er vigtigt, at du har blik for at tænke hele vejen rundt om såvel kunder som vores forretning. I Ase arbejder vi benhårdt på at sikre vores kunder et solidt fundament i arbejdslivet og give dem mulighed for at vælge de løsninger, som passer dem. Kunderne skal kende til alle mulighederne i Ase, og det skal du også være med til at sikre som en del af den gode kundekontakt.

Din baggrund

Du har en solid økonomisk baggrund. Du har måske arbejdet som revisor, (løn)bogholder eller regnskabsmedarbejder.

Din evne til at udføre ”detektivarbejde”, opdage små detaljer og bruge Excel som et effektivt værktøj vil være afgørende for at sikre kvaliteten i din rådgivning til kunderne og dermed få succes i jobbet.

Det er en stor fordel, hvis du i øvrigt har følgende baggrund:

  • Du er kontoruddannet og vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet
  • Har kendskab til eller nogen erfaring med den ansættelsesretlige disciplin – eller i hvert fald har lyst til at lære det
  • Du kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
  • Du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere gennemarbejdede resultater
  • Du brænder for kontakten med mennesker og er god til at samarbejde

Bliv en del af en uformel og professionel kultur

Jobbet er placeret i vores afdeling for Juridisk rådgivning, der løser opgaver inden for den ansættelses – og arbejdsretslige disciplin. Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 19 kolleger, der tæller jurister og juridiske sagsbehandlere.

Derudover har vi et tæt samarbejde med et team af jurastuderende og juridiske konsulenter, der er første kontaktpunkt for alle henvendelser til afdelingen samt med et team af advokatkolleger, der fører retssager for vores medlemmer.

Vi arbejder seriøst med vores opgaver, men er rigtig glad for god humor undervejs, og at der er plads til vores forskellighed. Vi støtter hinanden og taler åbent og ærligt for at lære og blive klogere. Vi vægter også balancen mellem arbejde og privatliv højt.

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse efter aftale. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og relevante kvalifikationer.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser hurtigst muligt og absolut senest 3. december 2023 ved at klikke på linket ”Ansøg". Ansøgninger modtages kun via dette link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Marlene Wad Ødorf på 6170 0161 eller [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Kolding

    Er du også blandt de bedste i branchen? Og har du lyst til at arbejde på et moderne advokatkontor centralt beliggende i Kolding? Så har vi jobbet til dig … Fra skilsmisser og samværssager til tes..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Vejle

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info
  • Jurist i Haderslev

    Kan du træffe uafhængige afgørelser? I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgere i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forb..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2