Personalejurist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at bistå chefer og ledere i personalesager og med organisationsændringer? Og er du stærk på det personalejuridiske område og god til at sætte dine kompetencer i spil? Så har vi en stilling til dig.

Om Jobbet
Du vil blive en del af HR-afdelingen, som består af knapt 30 engagerede og kompetente medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at fremme Københavns Professionshøjskoles (KP) ambitioner om at være en attraktiv arbejdsplads og en uddannelsesinstitution, der leverer fremragende undervisning.

Som personalejurist i KP vil du:

  • blive en del af en stor arbejdsplads, hvor vi brænder for at uddanne mennesker til at blive dygtige til de fag, der er vigtige for at opretholde vores velfærdssamfund
  • få et spændende og udfordrende job, hvor du får stor selvstændighed og ansvar i dit arbejde
  • få en udadvendt stilling, hvor ledere og chefer værdsætter din rådgivning og hjælp
  • blive en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi har tillid til og stor respekt for hinandens kompetencer
  • få gode muligheder for faglig og personlig udvikling, herunder deltagelse i relevante kurser, netværk, konferencer mv.
  • være på en arbejdsplads med god beliggenhed, tæt på Carlsberg Station og med fleksibilitet i hverdagen og mulighed for hjemmearbejde.

Din opgave bliver først og fremmest at:

  • rådgive og bistå vores ledere og personalekonsulenter i personalejuridiske spørgsmål vedr. ansættelse, arbejdstid, sygefravær, afskedigelse, personalesager, overenskomster, krænkelser, tillidsrepræsentanter, mv.
  • udvikle KP’s personalepolitiske rammer og retningslinjer samt at sikre en god kommunikation herom
  • hjælpe ledere med at sikre, at de juridiske aspekter af aftaler og kontrakter med eksterne partnere er i orden.

Afhængigt af dine interesser og kompetencer kan du også få mulighed for at arbejde med nogle af vores udviklingsopgaver, eksempelvis inden for ligestilling på arbejdspladsen, intern kompetenceudvikling eller forebyggelse af konflikter.

Du vil indgå i vores HR Jura-team, der deler ansvaret for at bistå KP’s fakulteter/områder på det personalejuridiske område. Du vil også blive en del af jura-netværket, der består af jurister fra alle danske professionshøjskoler, og du vil løbende være i kontakt med relevante ministerier og styrelser. Du refererer direkte til HR-chefen.

Om dig
Du har en uddannelse som cand.jur. eller en anden uddannelse med en juridisk overbygning. Du har erfaring med eller interesse for det personalejuridiske område. Vi forestiller os, at du:

  • har gode samarbejdsevner, herunder evne til at skabe tillid, dialog og partnerskab med ledere, medarbejdere og faglige organisationer
  • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt og har evnen til at formidle komplekse juridiske problemstillinger på en klar og forståelig måde til forskellige målgrupper
  • har gode analytiske og problemløsende kompetencer, herunder evnen til at vurdere og håndtere juridiske risici og dilemmaer på en professionel og etisk måde
  • har erfaring med at være tovholder på organisatoriske tilpasninger i relation til de personalejuridiske aspekter, herunder forhandlinger med faglige organisationer, opsigelsesbreve, fratrædelsesaftaler mv.
  • er fleksibel og trives med vekslende arbejdsopgaver.

Om os
HR understøtter hele KP, en stor arbejdsplads med over 100 ledere og godt 2000 medarbejdere. HR er sparringspartner for direktionen og chefer, når det gælder organisationsudvikling/-ændringer og for lederne, når det gælder personalesager, rekruttering, onboarding, organisationsudvikling og arbejdsmiljø. Vi sikrer, at KP's personalepolitik løbende udvikles, så den både tilgodeser institutionens behov og tager individuelle hensyn. Vi løser en række opgaver inden for løn- og personaleadministration og har ansvar for at levere HR-ledelsesinformation. Vi understøtter kompetenceudvikling, der bidrager til, at vores medarbejdere er klædt godt på til at undervise og til at arbejde med KP’s strategi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. februar 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes under overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Med den rette erfaring og kvalifikationer vil vi kunne tilbyde ansættelse som specialkonsulent eller chefkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om KP og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk. Læs også om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Jette Lund på tlf.: +45 41897250. Du er også velkommen til at komme forbi til en rundvisning og en uformel snak om jobbet. I givet fald kan du sende en SMS.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 04-12-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Har du styr på dine embedsdyder, og kan du agere på flere organisatoriske og strategiske niveauer? .
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0