Ønsker du en kontoruddannelse og har du en passion for jura, så har vi den rette uddannelse til dig!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Ønsker du en kontoruddannelse og har du en passion for jura, så har vi den rette uddannelse til dig!


Lige nu søger vi en engageret advokatsekretærelev til vores hovedkontor i Kolding.


Vores 2 nuværende kontorelever har uafhængig af hinanden begge indstillet Andersen Partners til årets elevplads - og det er ikke uden grund. Vi tilbyder nemlig vores elever og kommende elev en super kontoruddannelse, hvor du fra starten af kommer til at være en del af et stærkt fællesskab både socialt og fagligt.

En af vores nuværende elever, Maja, slutter sin indstilling af med følgende ord:

”Andersen Partners er for mig helt klart årets læreplads, da de tager sig godt af mig både fagligt og menneskeligt. Det er et firma, der også giver mig fleksibilitet i min hverdag. Hvis arbejdet tillader det, er der også plads til, at jeg arbejder med mine skoleopgaver i arbejdstiden, så jeg føler, at jeg har de bedste forudsætninger for min uddannelse.”

Kunne du tænke dig at blive den del af Andersen Partners, så læs videre.

Bliv fremtidig specialist inden for selskabsret


Opgaverne i selskabsret er mangeartede. Det omfatter f.eks. stiftelser og omdannelser, kapitalforhøjelser og -nedsættelser, fusioner og spaltninger m.m. Du vil i tæt samarbejde med de øvrige specialister og jurister i afdelingen blive oplært grundigt, og dit primære ansvar i opgaverne er:

  • Udarbejdelse af udkast til dokumenter
  • Registreringer i CVR
  • Håndtering af frister og journalisering af dokumenter
  • Kvalitetssikring & sproglig justering
  • Diverse ad hoc-opgaver, der er relateret til løsningen af konkrete opgaver for vores klienter

Målet er, at du efter din elevtid selvstændigt kan behandle selskabsretlige sager – og det er et mål, vi i fællesskab vil nå.

Gennem din uddannelse får du dog også mulighed for at afprøve de andre fagområder her på kontoret, idet det er vigtigt for os, at du får en bred uddannelse og med viden inden for alle de fagområder, vi i Andersen Partners beskæftiger os med.

Selvstændig, Struktureret & Serviceminded


Har du bestået enten HHX eller EUX, er du godt på vej til din nye drømmeuddannelse hos Andersen Partners. Alternativt har du bestået STX, HTX eller HF suppleret med et 5 ugers merkantilt grundforløb, som kan opnås via www.euconline.dk.

Du arbejder ubesværet med IT, særligt MS office pakken, og du behersker dansk perfekt skriftligt og mundtligt. Herudover er en god talforståelse væsentlig for at lykkes i jobbet.

Du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine opgaver, har sans for detaljen og får altid afsluttet dine opgaver til tiden. Du er serviceminded af natur og er parat til at give en ekstra indsats i en travl hverdag. Du trives med selvstændige opgaver, og fungerer samtidig godt i et team, hvor alle hjælper hinanden for at lykkes som afdeling.

Om Andersen Partners


Kort fortalt er Andersen Partners et erhvervsrettet advokatfirma med godt 100 ansatte. Vi tror på, at et fagligt fællesskab med fokus på trivsel og udvikling danner det bedste grundlag for, at alle kan vokse og styrke både faglige og personlige kompetencer.

Hos Andersen Partners tilbyder vi dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste i branchen. Vi er fagligt dygtige, har højt til loftet, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og masser af plads til hjælpsomhed, sparring og smil i en travl hverdag. Samtidig kan du forvente at få den nødvendige feedback, som hjælper dig videre i din udvikling.

Søg jobbet i dag


Har du spørgsmål eller brug for mere information, kan du læse mere om os på www.andersen-partners.dk eller du kan kontakte kontakte HR Director Birgitte Oslender på tlf. 76 22 22 69.

Læs mere om uddannelsen her:

https://www.bcsyd.dk/hovedforloeb-paa-mommark/kontoruddannelser-i-mommark/advokatsekretaer-i-mommark

https://www.ug.dk/job/job-fordelt-paa-erhvervsomraader/kontorregnskabfinans/kontorsekretaerarb/advokatsekretaer

Vi glæder os til at høre fra dig!


Gør karriere hos os og bliv en del af et stærkt hold.


Vi gør en forskel - sammen!



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Kolding

    Vi udvikler fremtidens juridiske talenter - og lige nu søger vi jurastuderende til vores kontor i Kolding.Har du ambitioner og kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, hvor alle bi..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist i Kolding

    Er du også blandt de bedste i branchen? Og har du lyst til at arbejde på et moderne advokatkontor centralt beliggende i Kolding? Så har vi jobbet til dig … Fra skilsmisser og samværssager til tes..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    JOBBESKRIVELSE Ved Juridisk Institut vil en ph.d.-stilling i jura med tjenestested på Campus Esbjerg være ledig til besætte..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 3
7. april 2024 1
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 2
29. marts 2024 4
28. marts 2024 2
27. marts 2024 4