Advokat/Jurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ambitiøs og løsningsorienteret GDPR-specialist med stærk interesse for AI søges.

Brænder du for at bruge dine juridiske kompetencer inden for databeskyttelseslovgivningen i en virksomhed, hvor AI og datadrevne løsninger er i fokus? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega!

En vigtig del af Trygs strategi er et øget fokus på innovation og bedste digitale løsninger, mere intelligente processer, styrket kunderådgivning ved hjælp af data og nye banebrydende teknologier.

Vi har derfor brug for en erfaren og faglig stærk advokat eller jurist med et kommercielt mindset, som kan navigere i, og rådgive om, komplekse AI- og databeskyttelsesretlige problemstillinger.

Om dit nye job | AI, GDPR & rådgivning | Et spændende job med stort ansvar

Du bliver en del af Jura DK, som bistår forretningen med udvikling af nye digitale løsninger ved brug af AI, datadrevne produkter og services, rådgivning om databeskyttelsesretlige problemstillinger, indgåelse af strategiske partnerskaber, kontraktforhandlinger, rådgivning om forsikringsformidling, markedsføring, varemærker m.v.

Du vil få en bred berøringsflade i organisationen, og en hverdag præget af et højt tempo, men samtidig også en høj grad af fleksibilitet. Tonen er uformel, og arbejdsglæden er i top. Det smitter af på vores resultater og gode relationer i teamet, til forretningen og ledelsen.

Arbejdsdagene er aldrig ens, da vi løser en bred vifte af opgaver. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • rådgive og vejlede forretningen om reglerne inden for AI- og databeskyttelseslovgivningen samt samspillet med anden speciallovgivning

  • aktivt deltage i udviklingen af nye digitale løsninger, der bruger AI, for at sikre design og udvikling i overensstemmelse med AI- og databeskyttelseslovgivningen

  • rådgive om brug af personoplysninger til udvikling, træning og drift af AI løsninger

  • udarbejde databehandleraftaler, herunder rådgive om tredjelandsoverførsler

  • bistå forretningen med at udarbejde risikovurderinger i overensstemmelse med AI- og databeskyttelseslovgivningen

  • fortolke praksis og løbende bidrage med ny viden omkring AI- og databeskyttelseslovgivningen i tæt samarbejde med Trygs compliance-funktion, hvor også Trygs DPO-kontor er placeret

Om dig | faglige og personlige kompetencer

Du har en juridisk baggrund og har minimum 3 års relevant erhvervserfaring med databeskyttelseslovgivningen samt en stærk interesse for AI, gerne fra advokatkontor, den finansielle sektor eller andre virksomheder.

Du har en god forretningsforståelse og finder det naturligt at tage udgangspunkt i forretningens mål og udfordringer samt sikre pragmatiske og juridiske gode løsninger.

Du er ambitiøs og ikke bange for at kaste dig ud i nye problemstillinger uanset kompleksitet, og du er god til at drive resultater. Du arbejder desuden struktureret, detaljeorienteret og selvstændigt samtidig med, at du er en god holdspiller, der mestrer at etablere og videreudvikle gode relationer internt i teamet og i forretningen.

Dine analytiske evner er i top, du har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt, og er dermed i stand til at formidle komplicerede regler på en let og forståelig måde til mange forskellige modtagere. Det er vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle, og at du er optaget af at levere høj kvalitet.

Jobbet kræver, at du evner at holde fokus og prioritere samtidig med, at du har mange bolde i luften. Vi forestiller os, at du er nysgerrig, åben, tillidsfuld og har et godt humør.

Om os | 11 dygtige kollegaer | Et udviklingsorienteret team

Du bliver en del af et fagligt stærkt og udviklingsorienteret team bestående af 11 kollegaer med et kommercielt mindset, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Vi leverer værdiskabende juridiske løsninger på et højt fagligt niveau og har en proaktiv og konstruktiv tilgang til vores opgaver.

Vi er et team med forskellige kompetencer, og vi har derfor fokus på sparring, kompetenceudvikling samt et godt arbejdsmiljø. Vi er her for at skabe resultater sammen med forretningen, og det gør vi bedst i fællesskab. Vores forskelligheder er vores styrke, og derfor finder du altid en hjælpende hånd i teamet og i Tryg generelt. Vi ønsker at se hinanden lykkes, så vi fejrer succeserne sammen.

Bliv en del af teamet | Søg allerede i dag | Vi glæder os til at høre fra dig!

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Leder af Jura DK, Christine Aon Lysgaard på telefon +45 41 86 29 80.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale og afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Send derfor gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jurist i Herlev

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4