Erfaren jurist til Rødovre Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
I Rødovre Kommune har vi en fagligt stærk juridisk enhed, som nu søger en dygtig og erfaren jurist, der som primært fokus skal varetage opgaverne, som ligger inden for almenboligområdet samt rådgive og servicere det tekniske område, besvare spørgsmål inden for den kommunale styrelseslov og løse ad hoc juridiske opgaver.

Den juridiske enhed er en del af Staben for Politik, Strategi og Digitalisering, hvis formål er bidrage med at tænke på tværs af organisationen og at understøtte strategier og decentrale behov, så vi i fælleskab giver vores borgere den bedst mulige service. Med udgangspunkt i strategien ”Sammen om Rødovre” arbejder vi efter principperne om at hjælpes ad om fælles løsninger, vi prioriterer og så er vi nysgerrige på nye perspektiver og muligheder.

Din profil
Vi ved, at ingen kan alt, men vi leder efter dig, som:
  • Er uddannet enten cand.jur., cand.merc.jur. eller også har du en anden relevant juridisk uddannelse.
  • Har solid erfaring fra en kommune, region, boligorganisation eller et advokatkontor, hvor du har beskæftiget dig med juridisk rådgivning – og meget gerne inden for almenboligområdet. Hvis ikke, skal du have en interesse i at sætte dig ind i dette område.
  • Har en generel juridisk faglighed inden for det tekniske område, og derudover har kendskab til den kommunale styrelseslov, kommunalfuldmagten, forvaltningsretlige regler, kontrakt- og aftaleret samt forsikrings- og erstaningsret. Det er en fordel, hvis du har erfaring med betjening af råd og nævn, da du også vil betjene Hegnssynet.
  • Er udadvendt, imødekommende, og har et højt serviceniveau.
  • Kan skabe overblik og sætte dig ind i svære problemstillinger samtidig med, at du kan give hurtige svar på spørgsmål, der løbende lander på dit bord.
  • Er fleksibel og kan prioritere mellem opgaverne.
  • Kan give kompetent med- og modspil og altid er indstillet på at sparre.
  • Har autoritet og kan skære igennem. Du går ikke på kompromis med fagligheden, men søger fælles løsninger.


Derfor skal du vælge os
Vi er en stærk velfærdskommune og en velfungerende og attraktiv arbejdsplads, der bygger på afgørende arbejdsfællesskaber, hvor både medarbejdere og ledere har drive og lysten til at bidrage med en vigtig samfundsopgave, et væld af sociale traditioner og, ikke mindst, nærhed til vores institutioner, samt et tillidsfuldt forhold til det politiske niveau.

Vi kan ikke alt, men vi er særligt stolte af:
  • At vi er et stærkt fagligt miljø i en velfungerende selvstændig juridisk enhed, hvor vi værdsætter godt kollegaskab og bidrager til et positivt arbejdsmiljø, hvor vi videndeler og sparrer med hinanden
  • At vi er en del af en stab, hvor vi dyrker fællesskabet, som gør det sjovt at gå på arbejde.


Som vores nye jurist vil du få ansvar for, at Rødovre Kommune lever op til lovkravene på det almene boligområde med et effektivt tilsyn, samt samarbejds- og driftsaftaler med det almene boligområde.

Du får et spændende og alsidigt job med ansvar og indflydelse på en moderne arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og fleksibilitet for den enkelte medarbejder.
Derudover får du nogle dygtige kollegaer, der understøtter og rådgiver kommunens forvaltninger, direktion, borgmester og kommunalbestyrelse inden for generelle juridiske spørgsmål, kommunens forsikringer samt sekretariatsbetjener Beboer- og Huslejenævnet.

I det daglige referer du til lederen af Juridisk Enhed og Politisk Betjening.

Du vil få kontor på 1. sal på det smukke Arne Jacobsen-rådhus med udsigt til grønne arealer, hvor du sidder sammen med dine engagerede kollegaer. Der er gode parkeringsmuligheder i området, og vi ligger også tæt på offentlig transport, så du nemt kan komme til os.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst som enten special- eller chefkonsulent og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Vi forventer, at du kan tiltræde 1. marts 2024.
Arbejdsstedet er på Rødovre Rådhus, Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre.

Hvis du vil vide mere
Læs mere om Rødovre Kommune på www.rk.dk. Du er også velkommen til at ringe til leder af Juridisk Enhed og Politisk Betjening Betina Bojesen på 30508320.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referener, så vi har den senest den 23. januar 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 4 og 5.
Klik på knappen ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Rødovre
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i Greve

    Fri kontakt
    Du vil blive ansat i jurateamet, som består af 2 jurister i Byrådssekretariatet, som er en del af Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening. Jurateamet rådgiver politikere, direktion og fagcentre inden for en række forskellige områder, herunder bl.a.
    • Jurist
    • Greve
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1