Kok / ernæringsassistent / køkkenmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Da Børneinstitutionen Rønneholms dygtige kok har søgt nye spændende udfordringer, søger vi en kok, ernæringsassistent eller køkkenmedhjælper til vores køkkenteam.
Vi forventer, du kan lave varieret, indbydende og ernæringskorrekt mad til ca. 200 børn i alderen 0-6 år. Stillingen er på mellem 34-37 timer og arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.00-14.00.

Der er mange forskellige opgaver i køkkenet, så ud over madproduktionen har du blandt andet ansvar for:
  • ugentlig planlægning af menuen
  • indkøb og bestilling af varer
  • håndtering af budget
  • egenkontrol ift. Fødevarestyrelsens bestemmelser
  • rengøring og hygiejne i køkkenet
  • at opretholde vores guldmærke i økologi.

Det er vigtigt for os, at du kan være fleksibel i forhold til den pædagogiske planlægning. Vi arbejder med børnedemokrati, og børnene kan ønske forskellige retter via madpostkassen. Bestyrelsen ønsker at følge samfundets tendens i forhold til et øget fokus på klimaet, så madproduktionen bærer præg af en mere grøn og plantebaseret kost. Du skal have kendskab til og kunne arbejde med Rønneholms pædagogiske værdigrundlag og menneskesyn.

Din profil
Du er uddannet kok eller ernæringsassistent eller har en bachelor i ernæring og sundhed eller har anden relevant erfaring. I tæt samarbejde med vores køkkenassistent får du ansvaret for menuplanlægning og madproduktion. Du er ansvarlig for køkkenets sammenhæng og overholdelse af retningslinjer i forhold til økonomi, rengøring, hygiejne og arbejdsmiljø. Det er desuden vigtigt, at du er bevidst om begrænsning af madspild og har interesse for bæredygtighed.

Det er vigtigt for os, at du har sans for kvalitet i maden ved fx at bruge friske og årstidsbestemte råvarer, og at du sikrer, at børnene bliver præsenteret for et rigt udvalg af smage, konsistenser og variationer.

Du er struktureret og kan prioritere din tid, arbejde selvstændigt og via dit overblik sikre, at børnene får en ernæringsmæssig korrekt kost gennem hele dagen.

Køkkenet og måltiderne er en stor del af den pædagogiske hverdag, som vi gerne inddrager i forskellige projekter som fx fastelavn, jul, pyjamasdage, båloplevelser og andre sjove traditioner. Sjove, finurlige og kreative madindslag er altid velkomne. Udover en ernæringsmæssig korrekt kost er det også vigtigt for os, at børnene får en sanselig og æstetisk oplevelse. Det pædagogiske måltid har stor betydning for børnenes udvikling af madmod, sprog, motorik og fællesskabsfølelse. Måltidet er en vigtig pædagogisk aktivitet, som skal være en tryg oplevelse, så der er plads til børnenes forskellige behov, nysgerrighed og at udforske sanserne.

Derfor skal du vælge os
Køkkenet og måltiderne i Rønneholm er en stor del af den pædagogiske hverdag, som vi gerne inddrager i forskellige projekter som fx fastelavn, jul, pyjamasdage, båloplevelser og andre sjove traditioner. Sjove, finurlige og kreative madindslag er altid velkomne.

Det pædagogiske måltid har stor betydning for børnenes udvikling af madmod, sprog, motorik og fællesskabsfølelse. Det er vigtigt for os, at børnene får en sanselig og æstetisk oplevelse. Måltidet er også en vigtig pædagogisk aktivitet, som skal være en tryg oplevelse, så der er plads til børnenes forskellige behov, nysgerrighed og at udforske sanserne.

Vi er en stor arbejdsplads med 55 ansatte, som vægter faglighed, kreativitet, latter og smil i vores hverdag. Har man lyst til at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig via forskellige kurser, er der rig mulighed for det.

Vi har ni specialpædagogiske pladser, så i perioder kan der være et tættere samarbejde med specialpædagoger og ergoterapeuter omkring måltidet til børn med spisevægring.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en stilling på 34-37 timer om ugen med start d. 1. marts 2024.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte konstitueret leder Jannie Baun eller afdelingsleder Maja Rind på tlf. 30 76 86 19.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest d. 23. januar 2024. Klik på knappen "Søg stillingen" for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 25. januar 2024.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Rødovre
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i København

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder (vikar) i Storkøbenhavn

    Vi søger en barselsvikar i vores produktionskøkken til de skønneste børn i Enghusene, og du vil sammen med din køkkenansvarlige kollega udgøre teamet. Maden produceres i vores dejlige vuggestue, og..
    • Køkkenmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3