Senior Juridisk Konsulent til Forhandling & Personalejura – der rådgiver DSB’s ledere i ansættelsesretlige forhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Forestil dig, at du rådgiver ca. 350 ledere i ansættelsesretlige problemstillinger – og du, sammen med det juridiske team, finder de bedste løsninger?

Tænk, hvis du, her i DSB kunne arbejde med komplekse arbejdsretlige opgaver i en virksomhed, der investerer massivt i en bæredygtig fremtid med plads til alle på rejsen?

I stillingen som Senior Juridisk konsulent i Forhandling & Personalejura bliver du sammen med 8 kollegaer ansvarlig for at rådgive DSB’s ledere, forhandle overenskomster og meget mere.

I DSB er vi ca. 6600 ansatte, hvor ca. 1500 er tjenestemænd og resten er ansat på overenskomster under DI, samt lokale overenskomster.

Derfor skal du blive Jurist i DSB ”Jeg søgte jobbet i DSB, fordi jeg ved siden af den individuelle arbejdsret også har mulighed for at beskæftige mig med den kollektive arbejdsret, og det synes jeg er virkelig spændende.

DSB er en selvstændig offentlig virksomhed og en stor moderne virksomhed, hvor jeg har mulighed for at arbejde med hele spektret indenfor arbejdsret.

Det motiverer mig at yde rådgivning til chefer og ledere – det er her, jeg virkelig fornemmer, at jeg gør en forskel – og så er det bare rigtigt godt, at vi i vores afdeling har et super godt sammenhold – vi kan både grine sammen og have nogle gode faglige drøftelser – det er superfedt!”

Fortæller Mia Dietrichsen, Senior juridisk konsulent i HR Forhandling & Personalejura.

Hør mere om jobbet og mød dine kommende kollegaer i videoen til højre!

Din hverdag og dine opgaver Dine opgaver spænder vidt, og der er ikke to arbejdsdage der er ens – men en hverdag kunne se sådan ud

Når du møder ind, får du hilst på dine kolleger og kolleger fra både HR Service Centret og HR Udvikling - og snart ringer de første ledere, som skal have rådgivning på forskellige ansættelsesretlige problemstillinger.

Inden dit første møde, når du at behandle en række henvendelser på mailen, hvor du bl.a. har flere sager, som skal afsluttes.

Herefter har du møde med en faglig repræsentant og en afdelingsleder, hvor I skal drøfte en tvist i en personalesag.

Du holder frokost sammen med dine kollegaer, og efter frokost har du et onlinemøde over teams, hvor du er den ansvarlige juridiske konsulent for en kommende organisationsændring i en stor afdeling.

Inden dagen slutter, er du til afdelingsmøde med dine kolleger og din leder, hvor I drøfter jeres aktuelle sager, og her får du sparring på en konkret sag.

Samlet set bliver du ansvarlig for at

  • håndtere personalesager (overenskomstansatte, tjenestemænd samt ansatte på individuel kontrakt)
  • forhandle med de faglige organisationer
  • rådgive om kollektive aftaler
  • implementere lovgivning i vores retningslinjer og procedurer

I vores team har vi altid fokus på at finde bedre løsninger på baggrund af vores erfaringer og input fra vores interessenter, kollegaer og fra omverdenen. Vi har et godt samarbejde i teamet og alle bidrager med viden og erfaring, hvor der er behov for det i den daglige drift.

Udover dine kolleger i teamet samarbejder du med ledere i hele organisationen, og de øvrige teams i HR samt direktionen.

Er du vores nye juridiske konsulent? Du er uddannet cand.jur., cand.soc.jur. eller cand.merc.jur. og har flere års erfaring inden for det ansættelsesretlige område.

Vi forventer, at du arbejder pragmatisk og løsningsorienteret når du rådgiver, bl.a. er du dygtig til at forklare juridiske sammenhænge og servere konkrete mulige løsninger, så ikke-jurister også forstår, hvad det handler om.

Du er vant til at begå dig i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere, fordi du værdsætter det gode samarbejde.

Du evner at analysere problemstillinger, så dine interessenter har det bedste beslutningsgrundlag i en given sag.

Hvad kan DSB tilbyde dig? DSB er ejet af danskerne, har en bestyrelse - og kører på kontrakt med staten, men vi er opbygget som en kommerciel virksomhed. Det betyder, at alle i DSB arbejder med at skabe den bedste rejseoplevelse for vores kunder.

Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi hele tiden arbejder med vores værdier: positivitet - samarbejde - ildhu.

Læs mere om vores attraktive personalegoder HER.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende virksomhedsoverenskomst med AC’erne og aflønnes i forhold til dine kvalifikationer.

Dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup, og du refererer i det daglige til underdirektør Poul Gemzøe-Enemark, chef for HR Forhandling & Personalejura.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen eller DSB som arbejdsplads, så ringer du bare til Poul Gemzøe-Enemark på 24 68 30 96 eller Natacha Hulkvist Ostenfeld på telefon 24680154.

Interesseret? Så klik på ”Søg stillingen”. Her udfylder du dine data, og vedhæfter dit CV, ansøgning og dit eksamensbevis.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2023 kl. 12.00. 1. samtaler afholdes d.14. juni, og 2. samtaler d. 22. juni. Der vil blive anvendt test som led i rekrutteringen.

Vi ser frem til at læse om dig og hvorfor det er dig, som skal være en del af teamet.

#LI-LM1
#LI-Hybrid

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jurist i Herlev

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 5
1. april 2024 5