Personalejurist til Vallensbæk Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

Vallensbæk Kommune søger en personalejurist, som er fagligt velfunderet på det personalejuridiske område, analytisk stærk og har en skarp pen. Vi styrker vores rådgivning og support af lederne og så vi i højere grad kan understøtte, at vi lykkedes med vores kerneopgave til gavn for borgerne. Vi har brug en engageret kollega, der sammen med vores erfarne personalejurist holder sig ajour ift. personalejuraen, og samtidig er god til at formidle det kort og præcist, så alle kan forstå det. Hvis det er dig, så glæder vi os til at byde dig velkommen til vores team!

Vi har brug for, at du har overblik, evner at prioritere opgaver og mestrer balancen mellem grundighed og effektivitet. Selvom du er stærk på det personalejuridiske, skal du også være nysgerrig på nye opgaver, der måske ikke er blandt dine spidskompetencer.

Du bliver en del af HR & Personale, som varetager hele paletten på personaleområdet samt på alle overenskomstområder. Vores opgaver er varierede, og alle har en bred berøringsflade i hele kommunen. Du vil få mulighed for at vise dit talent på en god og bred spilleplade. Vallensbæk Kommune byder på en engageret arbejdsplads, hvor dine juridiske færdigheder kan udfolde sig i en understøttende rolle for vores ledere.

Vi sætter en ære i at have en høj faglighed, yde god service og finde de gode løsninger. Vores vision er at hjælpe lederne med at lykkes med deres kerneopgave. Vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med hele organisationen og er på fornavn med alle vores ledere. Vi ser os som én organisation, hvor vi har fokus på, at vi er her for borgernes skyld. Vi arbejder på at spille organisationen god og gør en dyd ud af at skabe gode forudsætninger for ledere og medarbejdere. Du kan læse mere om vores forventninger til dig i vores medarbejder- og ledelsesgrundlag (link).

Vi vil forsøge at tilpasse dine opgaver til dine kompetencer og interesser, og vi kan garantere, at du får en afvekslende hverdag, der blandt andet består af, at:

  • Være opsøgende og på forkant med viden, fortolkning og formidling af overenskomster, aftaler, MED, arbejdsmiljø og anden lovgivning på personaleområdet
  • Rådgive i personalejuridiske spørgsmål indenfor arbejdsret, aftaler og overenskomster
  • Vejlede og deltage i alle typer af personalesager: sygefravær, tjenstlige samtaler, rundbordssamtaler, advarsler, afsked samt bortvisning
  • Udarbejde sager og indstillinger til direktion, Chefforum og MED
  • Samarbejde om opgaver ift. løn og HR
  • Udarbejde rapporter, analyser og årlige personaleoversigt
  • Diverse ad hoc-opgaver på personaleområdet, herunder bidrage til rekruttering, lønforhandling, kontrakter, lønkontroller samt aktindsigter

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som fx cand.jur. eller cand.merc.jur. Du behøver ikke at kunne det hele, men vi forventer, at du har en faglig tyngde indenfor det arbejdsretslige område: arbejdsret, funktionærret og offentlig personalejura, der giver dig en god ballast på personaleområdet. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, men du kan også komme fra et andet område – bare du forstår den kommunale kontekst.

Det er vigtigst at du er god til at skrive, men det er også godt, hvis du har interesse for at arbejde med data og generelt er skarp til at arbejde med tal.

Om HR & Personale
HR & Personale består af 10 medarbejdere, der alle brænder for vores opgaver, og som alle er klar med en hjælpende hånd, når der er brug for det. Vi varetager hele paletten indenfor rekruttering, løn- og personaleadministration, arbejdsmiljø, MED, ledelsesudvikling, ledelsesinformation samt HR & kompetenceudvikling.

Vi er alle specialiserede generalister, som trives med både at have det store overblik og have styr på fagligheden i detaljen – og ikke mindst have en høj grad af selvledelse og ansvarlighed. Vores kompetencer er forskellige, hvilket skaber en god dynamik. Vi sætter pris på den uformelle tone og god stemning i hverdagen. Vi er glade for vores arbejdsfællesskab og prioriterer at sparre med hinanden. Vi tror på løsningerne bliver bedre, hvis der er flere øjne på vores sager.

HR & Personale er en stabsfunkton i Center for Job, Organisation og Ledelse. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads, hvor vi har flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det. Vi er samtidig en nærværsorganisation, som prioriterer fremmøde, nærvær og dialog i hverdagen samt det gode arbejdsmiljø. Vores værdier nærvær, tillid og dialog er forplantet i hele organisationen og betyder mere end ord på en musemåtte. Du vil få let adgang til offentlig transport, og desuden har vi en fantastisk kantine.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. april 2024. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen?
Er du velkommen til at kontakte HR Chef Merete Lund på tlf. 47974042 (dog på ferie til 29. januar 2024) eller via mail [email protected] eller Stabschef Malene Benson på tlf. 27274040 eller [email protected]

Ansøgningsproces
Ansøgningsfrist: fredag d. 9. februar 2024 kl. 12.00. Første ansættelsessamtale gennemføres torsdag d. 15. februar 2024 og 2. samtale afholdes enten 23. februar eller 26. februar 2024. Der kan indgå både case og personlighedstest i ansættelsesprocessen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vallensbæk Strand
  • Fredag den 09. februar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i Herlev

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0