Job- og Vækstcenter Middelfart søger kollega til særlig indsats for dagpengemodtagere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Kunne du tænke dig at arbejde med at hjælpe ledige tilbage i job i et lille team med mange samarbejdspartnere? Så har vi jobbet!

Job- og Vækstcenter Middelfart søger en ny kollega til særlig indsats for dagpengemodtagere. Vores ambition er at bidrage til at så mange ledige som mulig kommer så hurtigt i job som muligt. Indsatsen vil rette sig mod forskellige undermålgrupper af målgruppen dagpengemodtagere. Du vil få en kombineret stilling som hhv. jobvejleder (med myndighed) og virksomhedskonsulent for de ledige i indsatsen.

Indsatsen vil rette sig mod ledige, som har brug for en ekstra hånd for at komme i job. Denne hjælp kan være af mange slags: håndholdt hjælp til jobsøgning, intensiv vejledning – også om opkvalificeringsmuligheder og -behov, jobsøgning i form af gruppeforløb, udplacering i virksomhedsrettede tilbud m.m.

Du bliver en del af vores dagpengeteam, som består af fire jobvejledere (myndighed). Teamet arbejder tæt sammen med vores virksomhedskonsulenter og vores Rekrutterings- og uddannelsesservice. Du vil – som de andre virksomhedskonsulenter – have meget samarbejde udad mod virksomheder. Din arbejdsdag vil således både være i arbejdsfællesskabet på rådhuset i Middelfart, i møder individuelt med ledige og i gruppeforløb med flere ledige. Derudover vil du også skulle kontakte virksomheder mhp. jobåbninger og virksomhedsplaceringer samt følge op herpå ude på virksomhederne. Du skal derfor have kørekort og stille egen bil til rådighed for jobbet.

Job- og Vækstcenter Middelfart ønsker at være en attraktiv samarbejdspartner for virksomheder i forhold til rekruttering og opkvalificering, og du vil indgå i tiltag og indsatser for at løfte denne ambition. Du skal evne at møde både borgere og virksomheder lyttende og nysgerrigt og med gode, kreative løsninger, der kan imødekomme borgerens behov for et job og virksomhedens behov for arbejdskraft.

Vi søger en kollega, der ideelt er:
  • faglig kompetent og lovgivningsmæssig velfunderet
  • erfaren i at vejlede om job, jobsøgning og ansættelsessamtaler
  • erfaren i at være i tæt samarbejde med virksomheder
  • erfaren i at arbejde med ledige
  • erfaren i at vurdere ledige i forhold til særlige indsatser
  • erfaren i at planlægge, udføre og evaluerer indsatser for ledige
  • trænet i at reflektere over egen praksis og være en del af et lærende team og en organisation i løbende udvikling
  • præcis, velformuleret og tydelig i din skriftlige og mundtlige kommunikation
  • i stand til at træffe myndighedsbeslutninger
  • i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret i en travl hverdag, hvor sans for IT og datadisciplin er vigtigt
  • en person med hang til at tilgå arbejdsdagen, borgere, kolleger og samarbejdspartnere med et positivt sind, godt humør, fleksibilitet i forhold til opgaver og viljen til at lykkes sammen med andre.

Vi tilbyder et job hvor dagene ikke er ens, med gode muligheder for at præge området og indsatserne, og hvor opgaveløsningen foregår i tæt samspil med mange samarbejdspartnere. Vi tilstræber et højt fagligt niveau, og der er gode muligheder for sparring på opgaverne fra kolleger og faglige koordinatorer. Job- og Vækstcentret er en dynamisk arbejdsplads med humor, arbejdsglæde og en høj arbejdsmoral.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med gode muligheder for fleksibilitet i mødetidspunkter. Vi forventer, at du kan starte senest d. 1. februar 2024

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte faglig koordinator Anita Rasmussen på telefon 24 94 98 43 eller arbejdsmarkedschef Jeanette Johansen på telefon 60 20 50 11.

Ansøgningsfrist d. 17. december 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 20. december 2023.

Stillingen skal søges digitalt via linket. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en bekræftelsesmail. Vær opmærksom på, at den kan være endt i spam/uønsket post.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø og mulighed for faglig og personlig udvikling. Derfor har vi fokus på god ledelse, fleksible rammer og der er ikke langt fra ide til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Middelfart
  • Søndag den 17. december 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Odense

    Sygedagpengeområdets kerneopgave er at støtte og motivere sygedagpengemodtagere til at udvikle og genvinde arbejdsevnen og vende tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.Som jobrådgiver ho..
    • Karriererådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Karriererådgiver på Fyn

    Har du interesse for integrationsområdet? Vil du gøre en forskel for borgere der modtager kontanthjælp? Kan du skabe gode relationer til borgere? Har du lyst til at være en del af et team med høj .
    • Karriererådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Hele Danmark

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Karriererådgiver
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
19. april 2024 1
18. april 2024 1