Tegnsprogstalende jobkonsulent til Castberggård i Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Vi søger en selvstændig, samarbejdsvillig og formidlingsstærk jobkonsulent til Castberggård Job- og Udviklingscenters tilbud for døve borgere øst for Storebælt. Der er tale om et års barselsvikariat med mulighed for forlængelse.

Er du klar til at gøre en positiv forskel for døve borgere, som søger arbejde eller er udfordrede på jobbet? Så er det måske dig, der skal være vores nye jobkonsulent på Sjælland og øerne.

Jobbet kræver selvstændighed, empati, lyst til udvikling og samarbejdsvilje – og de egenskaber vægter vi også højere end en specifik uddannelses- og jobbaggrund. Det vigtigste er, at du er den rette til jobbet og kan kommunikere med borgerne på dansk tegnsprog.

Dem 1. maj flytter vi ind i vores nye lokaler i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup, så du får mulighed for at sætte dit præg på vores nye rammer.

Primære arbejdsopgaver:

Indsatser for døve borgere: Samtaler og forløb med borgere, som enten er ledige, pressede i deres nuværende job eller har brug for konkret rådgivning og vejledning. Herunder også kontakt til virksomheder og praktikopfølgning.

Relationer og synlighed: Du skal bidrage til at øge synligheden omkring Castberggård Job- og Udviklingscenter, så vi bliver en tydelig aktør blandt både borgere og relevante samarbejdspartnere.

Formidlingsopgaver: Du skal formidle viden om at være døv på arbejdsmarkedet for blandt andre jobcentre og virksomheder. Blandt andet til vores årlige uddannelsesdage for jobcentermedarbejdere og andre fagprofessionelle.

Arrangementer og aktiviteter: Du skal udvikle, planlægge og gennemføre fyraftensmøder, temadage og andre arrangementer til gavn for målgruppen.

Vi forventer, at du:

• Er selvstændig i forhold til at løse opgaver og selv tage initiativ til at tage fat i de kolleger og eksterne samarbejdspartnere, du har brug for i den forbindelse.

• Har fokus på udvikling og samarbejde både internt og eksternt – en ægte holdspiller, der er relationsskabende og har fokus på netværk.

• Har et højt tegnsprogsniveau (gerne modersmålsniveau), som gør dig i stand til at gennemføre samtaler på dansk tegnsprog uden tolk.

• Har erfaring med formidling til større forsamlinger og formår at omsætte tung faglig viden til relevant og forståelig information målrettet tilhørernes niveau.

• Er fleksibel i forhold til både arbejdstid og arbejdsopgaver og geografisk mobil i hverdagen – uanset bopæl. Egen bil vil være en fordel.

Vi tilbyder:

· Udvikling, tværfagligt samarbejde og frihed under ansvar på en arbejdsplads, hvor humor og godt humør er værdsat.

· Gode muligheder for at planlægge både dit arbejdsindhold og din tid inkl. mulighed for hjemmearbejdsdage.

· En flad organisation, hvor der aldrig er langt fra idé til handling.

· Engagerede kolleger med et højt fagligt niveau og lyst til samarbejde.

Arbejdstid: 37 timer/ugl. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: Fredag den 21. april 2023 kl. 12.00

Samtaler: Gennemføres i uge 17 i Rødovre. Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du også blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Ansættelse: Snarest eller senest 1. juni 2023.

Ansøgning pr. mail til: [email protected]

Vil du vide mere? Kontakt teamkoordinator Michael Olesen på [email protected] eller jobkonsulent Ayse Dogru på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Rødovre
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1