Specialist til specialanalyser på Klinisk Biokemisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital (SUH), Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi opruster vores afsnit for specialanalyser på Klinisk Biokemisk afdeling til det nye laboratoriehus og udvidelsen af Sjællands Universitetshospital (SUH), Køge. SUH Køge skal i løbet af de kommende år udvides fra knapt 300 senge til knapt 800 senge og forventes at være færdigbygget i 2026. Har du lyst til at være med på den spændende rejse, så har vi et job for dig i en nyoprettet stilling.

Vi søger en kollega, der er udviklingsorienteret, engageret, fleksibel og ser nye initiativer, som spændende udfordringer. Vi forventer, at du er autoriseret bioanalytiker, kvalitetsbevidst og serviceorienteret, samt at du har overblik, kan arbejde selvstændigt, men også med gode samarbejdsevner og god til at formidle viden.

Området specialanalyser dækker over en del forskellige analyser, der foretages på flere stand alone analyseudstyr. På nuværende tidspunkt rummer dette afsnit 5 forskellige analyseudstyr. Der forventes en ændring i analyserepertoiret i takt med udviklingen i afdelingen.

For at sikre sammenhæng i denne udviklingsproces, har vi brug for en specialist i dette område. Som specialist forventer vi, at du er en del af den faglige drift af området for specialanalyser i tæt samarbejde med kemiker, afdelingsbioanalytiker, superbruger og andre nøglepersoner.

Specialisten er medansvarlig for kvalitetssikring og skal kunne vejlede og bistå ved udbedring af fejl på apparatur, analysemetoder, herunder opsætning af nye metoder og software på begge afsnit. Du må samtidig forvente ved behov, at indgå i det daglige rutinearbejde.

Udover ovennævnte kvalifikationer, kræver denne stilling forståelse for statistik samt kompetencer til udarbejdelse/redigering af dokumenter og instrukser, der understøtter det daglige arbejde, både i afsnit for specialanalyser, generelt i afdelingen og på hospitalet.

Klinisk Biokemisk Afdeling er en afdeling med høj aktivitet og et højt niveau af professionalisme. Vi har medarbejdere med godt humør, positiv indstilling og gode samarbejdsevner, hvilket vi også vil værdsætte hos dig.

Vi glæder os til at få en kollega, der kommer til en velfungerende afdeling, hvor vi har fokus på arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

Sjællands Universitetshospital arbejder ud fra et patientperspektiv og en servicekultur. Hospitalet har en flad og uformel struktur, hvor ledelse udøves via kompetencer og følgeskab. Vi arbejder med inddragelse og fælles læring i forbindelse med vores aktiviteter med fokus på innovation og udvikling.

Løn og ansættelsesforhold følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter herunder Danske Bioanalytiker og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist 15. januar 2023.

Det forventes, at der er ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte en af vores afdelingsbioanalytikere, se kontaktpersoner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Køge
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere over tid

Dato Alle jobs som kemikere
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1