R&D kemiker til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Ønsker du, at blive en del af et fantastisk R&D team, med fokus på udvikling og optimering af analysemetoder til kvantificering af vitaminer og aminosyrer til fødevareindustrien? Så er det dig, vi har brug for i udviklingsafdelingen i Eurofins Vitamin Testing.

Eurofins Vitamin Testing, Denmark A/S er et verdensførende globalt kompetencecenter, der analyserer vitaminer og aminosyrer. Vi servicerer fødevarer, foder og pet food-industrien over hele verden, i tæt samarbejde med vores internationale Eurofins partnere, ved at tilbyde kemiske analyser, validerings- og udviklingsprojekter, samt ekspertviden inden for valg af forskellige analytiske parametre og metoder.

Jobbeskrivelse

Vi søger en kollega til R&D-afdelingen, hvor din opgave bliver at udvikle, optimere og validere kromatografiske analysemetoder. Du vil yde support med specialistviden til kunder, såvel som internt i vitamincentret, til laboratoriet, kvalitetsafdelingen og kundeservice. Du vil lede projekter og sikre fremdriften af disse.


Kvalifikationer


Er du vores nye ekspert?

  • Du har en relevant kandidatuddannelse som kemiingeniør eller kemiker
  • Du har erfaring med kromatografiske metoder som HPLC og LC-MS, herunder opsætning af metoder samt validering
  • Du er god til at prioritere opgaver, arbejde selvstændigt og få afsluttet projekter
  • Du er god til at holde overblikket, tænke ud af boksen og søge informationer
  • Du har viden inden for organisk kemi og gerne vitaminer og aminosyrer
  • Du taler og skriver dansk og engelsk
  • Du ønsker et job med ansvar og mulighed for at udvikle dig

Vi er et team i vitamincentret, der går meget op i at løse udfordringer og spille hinanden gode. Det er afgørende, at du trives med at arbejde i et åbent og energisk arbejdsmiljø, hvor der er et bredt samarbejde med mennesker med forskellig erfaring og faglige baggrunde. Vi tror på, at vi løser udfordringer bedst gennem samarbejde, både internt og med vores kunder, og det er vigtigt, at du kan bidrage og befinde dig godt i dette. Vores formål er at sikre kvaliteten, samt udvikle nye metoder, der sætter standarden for, hvad et kompetencecenter er.

Udstyr går vi ikke ned på; vi har over 100 forskellige kromatografiske anlæg, mest af alt HPLC’er, aminosyreanalysatorer og LC-MS/MS’er. Så hvis du syntes kromatografi er fedt, så er vi det rette sted.


Yderligere oplysninger


Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde.

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-)

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstid
37 timer ugentligt

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer på pdf. senest d. 11. august ved at klikke på "Søg jobbet". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Du skal søge online, ansøgninger sendt på mail tages ikke i betragtning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte R&D Manager, Elise Ivarsen på tlf 61 14 09 60.

Du kan læse mere om Eurofins på https://www.eurofins.dk/

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Vejen
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Kemiker i Sydjylland

    Introduktionsstillinger Onkologisk Afdeling R, Odense UniversitetshospitalVed Onkologisk Afdeling R bliver to stillinger som introduktionslæge ledig per 1. september 2024 eller snarest derefter..
    • Kemiker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kemiker i Sydjylland

    Vi søger kommende international, lægelig ekspert i strålebehandlinger, kemo- og immunterapi, forsøgsbehandlinger og alvorlige samtaler.Onkologien er i en rivende udvikling, og vi søger ambitiøse .
    • Kemiker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kemiker i Hele Danmark

    Kemiker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kemiker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kemiker i Vejle

    Vi søger kommende international, lægelig ekspert i strålebehandlinger, kemo- og immunterapi, forsøgsbehandlinger og alvorlige samtaler.Onkologien er i en rivende udvikling, og vi søger ambitiø..
    • Kemiker
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere over tid

Dato Alle jobs som kemikere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0