Kemiker til kemisk laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Hvad siger du til at blive en del af et team, hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet? Er du opsøgende, initiativrig og målorienteret? Så kan du få mulighed for at udvikle dig i en international koncern, hvor vi på tværs af landegrænser arbejder med ’Testing for life’.

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med kemiske analyser af vand, fedt, protein, salt, pH, EFOS, træstof, stivelse, samt et bredt udsnit af specialanalyser i foder og fødevarer.

Vi er en afdeling med 60 dygtige medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter, kemikere og ASM’er. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder. Som kemiker i vores kemiske laboratorium, kan du være med til at sikre vores kunders kvalitet og rettidige resultater på deres prøver.

Jobbeskrivelse

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger; kemikere, laboranter, laboratorieassistenter og kunderådgivere, hvor du vil være med til at bidrage til, at produktionen i vores laboratorium sker effektivt og kvalitetsmæssigt korrekt.

Du vil med din erfaring og kompetencer få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt samspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

  • Review af analysemetoder, herunder udvikling, validering og vedligehold
  • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
  • Problemløsning i form af planlægning og implementering af udviklingsprojekter
  • Sparring med og instruktion af kolleger
  • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser via LEAN-principper


Kvalifikationer


Faglige kvalifikationer

  • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som Cand.scient. i kemi, kemiingeniør eller andet relevant
  • Du har praktisk erfaring fra laboratoriet, gerne i et produktionsmiljø
  • Har du erfaring inden for foder og fødevarer er det en fordel, men ikke et krav
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til fx afvigelsesbehandling, laboratorieundersøgelser, kvalificering af laboratorieudstyr og gerne verificering og validering.

Personlige kompetencer

Du trives i et miljø, hvor der er et højt arbejdstempo, og formår at navigere i en hverdag, hvor kvalitet og effektivitet går hånd i hånd. Du evner at skabe et overblik og prioriterer dine opgaver, samtidig med at du har øje for detaljerne. Du er fleksibel, nysgerrig og deler gerne din viden med resten af teamet, i en rolle, hvor samspillet og samarbejdet med dine kolleger gør forskellen. Vi søger dig, der formår at følge op og komme i mål med dine opgaver.


Yderligere oplysninger

Vi tilbyder
Muligheden for at blive en del af et fagligt spændende arbejdsmiljø med et godt arbejdsklima og en uformel omgangstone. Du bliver en del af en international koncern, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde.

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-)

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstid
37 timer ugentligt

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen.

Ansættelsesstart
Tiltrædelse 1. oktober eller snarest

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag senest d. 23. juli ved at klikke på "Søg jobbet". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins kemiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte chefkemiker Rasmus Neergaard Harthin på tlf. +45 24 99 11 52 eller [email protected].

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Vejen
  • Søndag den 23. juli 2023

Lignende jobs

  • Kemiker i Sydjylland

    Introduktionsstillinger Onkologisk Afdeling R, Odense UniversitetshospitalVed Onkologisk Afdeling R bliver to stillinger som introduktionslæge ledig per 1. september 2024 eller snarest derefter..
    • Kemiker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kemiker i Sydjylland

    Vi søger kommende international, lægelig ekspert i strålebehandlinger, kemo- og immunterapi, forsøgsbehandlinger og alvorlige samtaler.Onkologien er i en rivende udvikling, og vi søger ambitiøse .
    • Kemiker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kemiker i Hele Danmark

    Kemiker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kemiker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kemiker i Vejle

    Vi søger kommende international, lægelig ekspert i strålebehandlinger, kemo- og immunterapi, forsøgsbehandlinger og alvorlige samtaler.Onkologien er i en rivende udvikling, og vi søger ambitiø..
    • Kemiker
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere over tid

Dato Alle jobs som kemikere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0