Dygtig faglært cater/kok søges til kantine i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N


Brænder du for at bruge dine færdigheder til at producere velsmagende mad og bagværk hver dag?

Har du lyst til at arbejde i en kantine i et ungt uddannelsesmiljø?

Tiltaler det dig med primært dagvagter i hverdagene?


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er du måske den nye faglærte cater/kok i vores Grab’N Go kantine i København. Jobbet er fuldtid, og opstart er hurtigst muligt.

Du er:
Uddannet cater eller kok, vild med mad, og du har din faglige værktøjskasse i orden. Det er et stort plus i vores bog, hvis du har erfaring med at arbejde indenfor kantineverdenen på en uddannelsesinstitution.

Som person er du positiv og løsningsorienteret, og det falder dig naturligt at være serviceminded overfor kunderne. Desuden synes du, det er fedt at arbejde i en kantine i et hus med både yngre studerende og ansatte som dine kunder.

Jobbet og arbejdsopgaver:
I stillingen vil du i høj grad indgå i den komplette drift, dvs. at du skal tage del i produktionen af mad og bagværk, anrette dagens mødeforplejning og være med til at afvikle arrangementer. Af den grund er sans for den gode smag og en flot anretning et must. Jobbet indebærer også forskellige praktiske opgaver i køkkenet, så du skal være frisk på at tage en tørn i opvasken og evt. hjælpe til med betjening af kunder.

Med jobbet får du en unik mulighed for at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go. Vi har kantiner rundt om i hele landet og har en – synes vi selv – moderne tankegang om, hvordan nutidens kantine bør se ud. Det skal være med mad lavet fra bunden og med fokus på bæredygtighed og økologi, så du må meget gerne kunne se dig selv i dette mindset.

Vi tilbyder:
En spændende stilling med en alsidig hverdag i selskab med søde kollegaer og under ledelse af en dygtig køkkenchef. Derudover tilbyder vi gode arbejdstider i hverdagene og kun lejlighedsvis arrangementer i weekenderne.

Spørgsmål?
Kontakt produktionschef Christian Nørgaard på [email protected]

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag, da vi ansætter løbende!

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til [email protected]. Skriv ’Cater/kok København’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mail. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • København N
  • Torsdag den 02. marts 2023

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i København

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? S..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Så søger Børnehuset Elverhøj dig i 28-30 t/ugt. med start d.1/6 2024. Brænder du for at lave velsmagende, sund og varieret mad til børn i alderen 0-6 år, i et køkken hvor vi vægter bæredygtighed, økologi og madglæde? Så tilbyder vi dig: • stor indflydelse på egen hverdag, planlægning og opgave.
    • Køkkenmedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1