Kokkeelev til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus N

Restaurant Havnær søger elever der ønsker Jyllands fedeste læreplads Restaurant Havnær søger i øjeblikket flere kokkeelever til at lege med os i vandkanten. Restaurant Havnær er en topmoderne restaurant, som så dagens lys sommeren 2021.
Vi hører til i meget maritime rammer på Aarhus Ø og har byens flottest view udover Aarhus bugten.

Havnær har siden åbningen ”Svømmet” med glade gæster, og har brug for at udvide familien, således vi kan blive ved med at skabe store oplevelser for vores gæster.
Havnær er unik restaurant, hvor du vil se ejerne være på gulvet hver dag, og være en del af teamet – På lige fod med kokke, tjenere, opvasker og kokkeeleverne.

Vi ønsker at skabe en unik og personlig oplevelse, lige fra maden, serveringen og indretningen – Vi har som en af de få restauranter selv designet og bygget flere møbler fra genbrugsmatrialer, da dette er en af vores kerneværdier.

Ambitionerne er store. Vi ønsker at være blandt de bedste når det kommer til ”Værdi for pengene”.

Vi taler klasseråvarer såsom Kaviar, hummer og pighvar, men til priser der er til at betale. På Havnær vil du komme vidt omkring, da vi skifter menuerne flere gange om året, samt vi har mange jern i ilden, lige fra, Frokostmenuer, aften ala carte, 7-retters menuer og byens sjoveste restaurantevents, såsom skaldyrfestival og lam på 15 måder.

Du vil derfor få en meget udfordrende daglig, hvor der sker mange ting.

Som noget helt ekstraordinært vil vi gerne tilbyde vores elever følgende: - 3 årlige studieture, hvor vi sammen går i dybden med gastronomi.
Lige fra at besøge vinbonden, vores egne små leverandører, til at besøge andre fantastiske restauranter for inspiration.
Alt sammen noget, vi helt ekstraordinært giver vores elever.

- Et lærested, hvor ambitionen er, at gøre jer til en fantastisk kok, som er klar til den store verden
- Et lærested, hvor du vil blive set, hørt og respekteret. Ved os råber vi aldrig af eleverne, der er plads til fejl, og du får i øvrigt modsat mange andre steder, løn for hver en time du arbejder på Havnær. - Et lærested, hvor du vil blive udfordret, og komme igennem alt lige fra fisk, kød, dessert til selskaber, fine Dining og bon-ryk i ala´carten.
- Et lærested, hvor vi tilbyder at lære det hele. Lige fra at vores fiskemand lærer dig at skære fisk op, til vores slagter lærer dig at skære kød.

Til gengæld forventer vi, at du kan nikke genkende til følgende: - Du drømmer om at blive en dygtig kok, og har ambitionerne iorden.
- Du ved godt hvordan og hvorledes man passer et arbejde -
Du er indforstået med, at man i denne branche arbejder mange aftener og weekender (Dog har du altid 1 weekendfri i måned, og 2 søndage/mandage fri)
- Du er arbejdsom, er indstillet på at arbejde hårdt for at blive bedre, og har disciplin
- Du ønsker at blive en del af en succes, hvor der med tiden bliver rig mulighed for at få indflydelse. Ansøgninger og CV foretrækkes på mailadressen: [email protected] Spørgsmål kan besvares ved at kontakte os på 60184126

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Århus N
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Kok i Århus N

    Frisk kollega søges!Til vores kantine/café på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder. Stillingen er en .
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info
  • Kok i Århus

    Om jobbet:Vi er i fuld gang med at udvikle fremtidens caféer i Folkehusene i Aarhus Syd og søger derfor en kollega, som er fleksibel og har et godt overblik. Det er vigtigt, at du har en passion .
    • Kok
    • Århus
    Få mere info
  • Kok i Århus N

    Frisk kollega til vores kantine/café søges!Til vores kantine/café på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores ku..
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info
  • Kok i Århus

    Kok søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kok
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3